Mikee* Публикувано Октомври 19, 2011 Публикувано Октомври 19, 2011 Привеет на всички ^^ ! От декември 2010 съм горд собственик на iPod Touch 4g и съм много доволен btw .. Но от около 2-3 месеца ми се случва да крашва многоо многоо често! На всяка втора игра която отворя и крашва .. Но на два пъти ми се случи докато разглеждам снимки да се появи логото на анансчето ( тъй като ми е джейлбрейкнат ) зарежда 1 минута и ме връща на лок скрийна и за да кажем 2 дена спира да крашва и пак се започва ;/ ... Някакви идеи какво да правя ? Имам и още едно проблемче : Немога да си кача музика ... Като сложа да се sync-нат ми дава някакъв ерор иии немога да го ъпдейтна също така .. Като пусна ауто ъпдейт ми казва че имам проблем с връзката с интърнета ... Идеи как да фиксна проблемите? П.П : Като крашне ми изкарва до Home Screen-a ! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 19, 2011 Публикувано Октомври 19, 2011 Баце, рестор в дфу. До коя версия? Зависи дали искаш актуалната или имаш запазени shsh за по - стара. Проблемите вероятно се дължат на кофти получил се джейлбрейк и не вярвам някой да се наеме със съвети за "закърпване" на положението. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.