huger Публикувано Октомври 19, 2011 Публикувано Октомври 19, 2011 (редактирано) Здравейте! Искам да попитам до колко е верен брояча на Cellular Network Data на Iphone 4 iOS 4.3.3? Питането ми е свързано с това, че в началото на септември ми се наложи да ползвам Google Maps през GPRS в роуминг и по специално в Гърция. В месечното извлечение по сметката имам това: а броячът в телефона показва това: Т.е. разлика от около 1мб и то в роуминг, а 1мб в роуминг и по точно в Гърция е 17лв. п.п. Картата не е изваждана и слагана на какъвто и да било друг телефон. Не са правени никакви бекъп-и, ъпдейтвания на ОС и каквито и да било други интервенции. Редактирано Октомври 19, 2011 от huger Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 19, 2011 Публикувано Октомври 19, 2011 (редактирано) Броячът не отчита сесиите, необходими за установяване/подновяване на връзката(които тук в България ни ги таксуват?!), докато гърците таксуват само реалния трафик(както е и навсякъде из евросъюза). Леко се съмнявам в последния ред от фактурата. Ако пускаш жалба - пази го този скриншот - освен общите данни за трафик, там е отбелязан и последния ресет на брояча. След като телефонът е одобрен за продажба в ЕС, броячът може да се приеме за сертифицирано мерило за трафика и за сериозно обоснование за жалба. Пиши на кзп. Редактирано Октомври 19, 2011 от Alxx® Цитирай
0 huger Публикувано Октомври 19, 2011 Автор Публикувано Октомври 19, 2011 Аз пуснах жалба до Глобул, със разпечатан скрийншот от телефона и данните от фактурата със ясния въпрос към тях - Откъде се получава тази явна разлика? Днес ми пристигна отговора от жалбата с ето това тяхно становище: Не съм за тия 20-на лв. но ме правят на маймуна. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 19, 2011 Публикувано Октомври 19, 2011 Както вече ти писах - сесиите за подновяване на връзка се таксуват тук. И все пак, разминавката е на лице - съветвам те да се обърнеш към КЗП, макар че глобул винаги могат да си измият ръцете с подадената от гръцкия оператор информация. Цитирай
Въпрос
huger
Здравейте!
Искам да попитам до колко е верен брояча на Cellular Network Data на Iphone 4 iOS 4.3.3?
Питането ми е свързано с това, че в началото на септември ми се наложи да ползвам Google Maps през GPRS в роуминг и по специално в Гърция.
В месечното извлечение по сметката имам това:
а броячът в телефона показва това:
Т.е. разлика от около 1мб и то в роуминг, а 1мб в роуминг и по точно в Гърция е 17лв.
п.п. Картата не е изваждана и слагана на какъвто и да било друг телефон.
Не са правени никакви бекъп-и, ъпдейтвания на ОС и каквито и да било други интервенции.
Редактирано от huger3 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.