BANNN Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 И аз не бях впечатлен от това телефона да ми вибрира когато пиша на клавиатурата, но това не е просто вибрация! Това добавя лека вибрация когато натискате виртуалните бутони и когато отключвате и заключвате телефона си, това придава чувство, че натискате хардуерни, а не виртуални бутони. Дори когато включите безшумен режим вибрациите остават. Всичко което трябва да направите е да изтеглите този файл. [attachment]iphone_haptic_feedback-LOGiCWAX.rar[/attachment] След това трябва да копирате двата plist файла от архива в /System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework и да им зададете 0644 права (ако не са с такива) след което да рестартирате. (преди това си запазете оригиналните файлове) Цитирай
alessandros Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 Браво на GPower супер е . Цитирай
heartagram1980 Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 Има го в cydia от apt.hackers.nl/ и се казва keyboard vibrate tweak.Аз отдавна съм с тази програма и е доста готина. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 После викайте - защо ми пада така бързо батерията? heartagram1980, това което предлагат Hackers Dot NL е палене на трактор. Цитирай
sprinter Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 Това с вибрацията е много добро. Прилича на Нокиа5800 на мен лично много ми харесваше, а ми и липсваше. Благодарности и от мен Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 За мързеливите: в сорса xsellize.com търсите "Haptic vibration OLD". Прави автоматично промяната която предлага GPower в ръководството. П.П.Батерията не се влияе. Цитирай
styvy Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 Може ли точното наименование на сорса xsellize.com , че нещо не го намира . Цитирай
styvy Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 Ей , Вие сте факири , бе ! Царе големи ! Благодаря ! Имам чувството , че айфона , ако кихне - лек ще му намерите ... и то на момента . Цитирай
logche Публикувано Ноември 28, 2009 Публикувано Ноември 28, 2009 Изпълних точно инструкцията, но нищо не се получи. Някой да има идея? Цитирай
ReCcA Публикувано Ноември 28, 2009 Публикувано Ноември 28, 2009 Опитай пак или си сложи екстрата от Cydia . Цитирай
sprinter Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 В сорса beyouriphone.com намираш и теглиш hapticpro и си готов. Има и повече настройки! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 5, 2009 Публикувано Декември 5, 2009 Действително има, но прави проблем при IGo; докато "OLD" версията - не. Затова не съм го препоръчал. Цитирай
R_lakov Публикувано Декември 22, 2009 Публикувано Декември 22, 2009 Абе стана ама нещо не е както трябва. Вибрацията работи само при отключване и заключване? А програмата хаптикпро ми иска парички в сидията. Цитирай
BANNN Публикувано Декември 22, 2009 Автор Публикувано Декември 22, 2009 Значи не си направил нещо както трябва! Явно пропускаш някой ред! Зададе ли права на файловете? Цитирай
R_lakov Публикувано Декември 22, 2009 Публикувано Декември 22, 2009 Ами те си бяха така както трябват. Проверих ги. Цитирай
kalufa33 Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 Аз го направих както е описал Gpower в първия си пост още преди месец.За съжаление екстрата работи около 2 седмици без никакви проблеми , но сега забелязвам че вибрира само когато отключвам и заключвам телефона.Вибрацията на виртуалните бутони се усеща толкова леко , че ако телефона е в ръцете на някой който незнае че при натискане на виртуален бутон телефона трябва да вибрира ,даже няма да разбере !!! Цитирай
R_lakov Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 Добави си тоя сорс http://repo.beyouriphone.com и си изтегли от там Hapticpro безплатена е. Аз пробвах по описания начин в първия пост и точно така стана като на теб. Сега съм супер доволен Цитирай
kalufa33 Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 R_lakov , а преди да сложиш това репо върна ли си оригиналните файлове,(които по описанието на GPower в първия му пост трябва да се заместят с дадените от него). Всъщност ако си запазил оригиналните файлове ще те помоля да ги пратиш на kalufa33@gmail.com ..Първо бих искал да върна оригиналните файлове и след това да направя интервенцията с Hapticpro за да избегна евентуални проблеми , макар да се съмнявам че ще има такива, но по-добре да вържа попа Цитирай
BANNN Публикувано Декември 24, 2009 Автор Публикувано Декември 24, 2009 Celestial.framework Ето направо цялата папка. Цитирай
kalufa33 Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 БЛАГОДАРЯ GPower за светкавичната намеса и весели празници!!!! Цитирай
naidenoff Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 Всичко добре, но това го задържах на телефона, точно 3 часа :twisted: Точи батерията като за световно, процентите на батерията падаха толкова бързо ( Като ЦСКА от Рома :mrgreen: ) че батерията беше се стопила за тези 3 часа, до 20% :thumbdown: :hammer: Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 Ице, сложи OLD версията от xsellize - имам я от около 9мес. Ползвал съм я на три различни ОС(2.2.1/3.0/3.1) и нямам проблем с батерията. Виж ми шотовете в темата за батерии. Цитирай
naidenoff Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 Нещо не ме грабна, сложих го за проба :mrgreen: Иначе, мерси за съвета, ще го имам в предвид :drinkingcheers: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.