Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И аз не бях впечатлен от това телефона да ми вибрира когато пиша на клавиатурата, но това не е просто вибрация!

Това добавя лека вибрация когато натискате виртуалните бутони и когато отключвате и заключвате телефона си, това придава чувство, че натискате хардуерни, а не виртуални бутони. Дори когато включите безшумен режим вибрациите остават.

Всичко което трябва да направите е да изтеглите този файл.

[attachment]iphone_haptic_feedback-LOGiCWAX.rar[/attachment]

След това трябва да копирате двата plist файла от архива в /System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework и да им зададете 0644 права (ако не са с такива) след което да рестартирате.

(преди това си запазете оригиналните файлове)

Публикувано

Има го в cydia от apt.hackers.nl/ и се казва keyboard vibrate tweak.Аз отдавна съм с тази програма и е доста готина.

Публикувано

После викайте - защо ми пада така бързо батерията?

heartagram1980, това което предлагат Hackers Dot NL е палене на трактор.

Публикувано

Това с вибрацията е много добро. Прилича на Нокиа5800 на мен лично много ми харесваше, а ми и липсваше. Благодарности и от мен :rolleyes:

Публикувано

За мързеливите: в сорса xsellize.com търсите "Haptic vibration OLD". Прави автоматично промяната която предлага GPower в ръководството.

П.П.Батерията не се влияе.

Публикувано

Може ли точното наименование на сорса xsellize.com , че нещо не го намира .

Публикувано

Ей , Вие сте факири , бе ! Царе големи ! Благодаря ! Имам чувството , че айфона , ако кихне - лек ще му намерите ... и то на момента .

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Изпълних точно инструкцията, но нищо не се получи. Някой да има идея?

Публикувано

В сорса beyouriphone.com намираш и теглиш hapticpro и си готов. Има и повече настройки!

Публикувано

Действително има, но прави проблем при IGo; докато "OLD" версията - не. Затова не съм го препоръчал.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Абе стана ама нещо не е както трябва. Вибрацията работи само при отключване и заключване? А програмата хаптикпро ми иска парички в сидията.

Публикувано

Значи не си направил нещо както трябва! Явно пропускаш някой ред! Зададе ли права на файловете?

Публикувано

Ами те си бяха така както трябват. Проверих ги.

Публикувано

Аз го направих както е описал Gpower в първия си пост още преди месец.За съжаление екстрата работи около 2 седмици без никакви проблеми , но сега забелязвам че вибрира само когато отключвам и заключвам телефона.Вибрацията на виртуалните бутони се усеща толкова леко , че ако телефона е в ръцете на някой който незнае че при натискане на виртуален бутон телефона трябва да вибрира ,даже няма да разбере !!!

Публикувано

Добави си тоя сорс http://repo.beyouriphone.com и си изтегли от там Hapticpro безплатена е. Аз пробвах по описания начин в първия пост и точно така стана като на теб. Сега съм супер доволен :)

Публикувано

R_lakov , а преди да сложиш това репо върна ли си оригиналните файлове,(които по описанието на GPower в първия му пост трябва да се заместят с дадените от него). Всъщност ако си запазил оригиналните файлове ще те помоля да ги пратиш на kalufa33@gmail.com ..Първо бих искал да върна оригиналните файлове и след това да направя интервенцията с Hapticpro за да избегна евентуални проблеми , макар да се съмнявам че ще има такива, но по-добре да вържа попа :):)

Публикувано

БЛАГОДАРЯ GPower за светкавичната намеса и весели празници!!!!

Публикувано

Всичко добре, но това го задържах на телефона, точно 3 часа :twisted:

Точи батерията като за световно, процентите на батерията падаха толкова бързо ( Като ЦСКА от Рома :mrgreen: ) че батерията беше се стопила за тези 3 часа, до 20% :thumbdown: :hammer:

Публикувано

Ице, сложи OLD версията от xsellize - имам я от около 9мес. Ползвал съм я на три различни ОС(2.2.1/3.0/3.1) и нямам проблем с батерията. Виж ми шотовете в темата за батерии.

Публикувано

Нещо не ме грабна, сложих го за проба :mrgreen: Иначе, мерси за съвета, ще го имам в предвид :drinkingcheers:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...