arm11 Публикувано Октомври 23, 2011 Публикувано Октомври 23, 2011 Точно преди 10 години, на 23 октомври 2001 г. Apple представя пред света първият си музикален плеър с името iPod, който осигурява 5GB за съхранение на музика и механичен навигационен бутон. През следващите години устройствата в линията успяват да спечелят милиони фенове, да се превърнат в стандарт за забавления в движение (макар и да не осигуряват най-качествения звук) и да еволюират до сложни джаджи с разнообразни възможности какъвто е iPod touch. Първите модели съвсем не са лишени от недостатъци - двете начални поколения например разчитат на връзка през стандарта FireWire, но с третото Apple вече започва да използва познатият 30-пинов конектор. Преди година общият брой на продадени плеъри iPod беше 275 милиона броя, но продажбите намаляват с всяко изминало тримесечие, тъй като все повече потребители залагат на мултимедийните възможности на телефоните си, отколкото на самостоятелно устройство. Източник - mobilebulgaria.com Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 1, 2011 Публикувано Ноември 1, 2011 Леко полеко почти няма да има iPod-и и MP3 плеъри. 1 Цитирай
Kontrero Публикувано Ноември 1, 2011 Публикувано Ноември 1, 2011 Еее що да няма аз тъкмо се сдобих с един Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 И за какво ти при условие, че имаш телефон? Само да ги мъкнеш два с тебе... Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 Зависи от случая, аз сега се замислям за един iPod shuffle, който да използвам във фитнеса, защото здраво се лее пот и леко ми е притеснено за телефона. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 Аз имам Classic, 160GB, нахакан с музика и седи в колата. Имат приложение още Тони, не ги мисли Цитирай
Kontrero Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 Ами всеки си намира причина, аз моя го ползвам в офиса защото не се позволяват телефони, а и за фитнеса ми е по удобен, Айпод-а на телефона не го ползвам почти Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.