DreamcatcheR Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 И аз потвърждавам - от щита е! И при мен беше така, не се оправя. По-добре изобщо не го махай с цел да го сложиш наново - ще стане по-зле. Ползвай го така, докато съвсем те издразни и го хвърли в коша тоя протектор. Цитирай
vasko1987 Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Не, не въобще не смятам да го махам за сега. То почетох в нета и там също пишеше, че има такива, но се виждат само при определен ъгъл. То аз се шашнах, понеже при мен, само при определен не се виждат. Като гледам централно телефона си личат ясно. Цитирай
Severus Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Не се притеснявай, не съществува подобен дефект при IPS матриците. 100% е от шилда Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Имам го и аз , на 2г. Шилда чупи светлината(дисперсия) - получава се като при дъжд и слънце Цитирай
turbocharged Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Не съм доволен от прозрачността и текстурата на шилда. Не е никак Invisible, видим е колкото найлон за оранжерия залепен с С200 за телефона. Прави умопомрачително перфектния дисплей на iPhone 4 да се вижда и изглежда като чайнайфон Два часа издържах да го Invisible Shield пое към коша за боклук. 30 лв. на вятъра. Иначе се залепя и отлепя много лесно и без дефекти. Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 turbocharged, не съм съгласен с теб. Явно не си чел инструкциите или ако си ги прочел определено не си ги спазил. "Препоръчително е да оставите вашия телефон едно денонощие, веднага след прилагането на покритието, без да го включвате. Това ще даде време на InvisibleSHIELD™ да "слегне" добре върху телефона и ще позволи на осталания спрей да изсъхне напълно." Цитирай
The Shaman Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Налага да имате втори телефон заради едната лепенка Цитирай
alex.7777 Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Много се драска тая 4-ка отзад бе колеги. Цитирай
alex.7777 Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Сега го поръчах, 30лв комплект, да видим кво ще стане..... Цитирай
drinchev Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Аз го ползвах за iPad-а и когато го продадох, нямаше грам драскотина по него ( отзад и отпред ) ... Използвайте Clin за почистване на прозорци и мека кърпичка ( такава за LCD дисплей или очила ), маха следите от лепенката и става като нов!!! Струва си .. пак ще си поръчам .. Цитирай
alex.7777 Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Драскотините на заден капак се премахват перфектно с гел-паста за зъби за пушачи на Аква дропс Цитирай
DjeFF Публикувано Септември 25, 2010 Публикувано Септември 25, 2010 От момента в който си взех телефона (4G) му сложих Invisible shield , обаче не го издържах повече от 1 месец... Понеже и от двете му страни е стъклен, много лесно се разместваше и съответно мърсеше. Не го препоръчвам за iPhone 4. Цитирай
Infomaniac Публикувано Септември 26, 2010 Публикувано Септември 26, 2010 (редактирано) От момента в който си взех телефона (4G) му сложих Invisible shield , обаче не го издържах повече от 1 месец... Понеже и от двете му страни е стъклен, много лесно се разместваше и съответно мърсеше. Не го препоръчвам за iPhone 4. DjeFF, незнам дали това което си си купил е било точно Invisible shield и как точно си го слагал на телефона, но и аз съм с такъв продукт и гарантирам че ако се сложи както си го пише по инструкциите трябва някакви страшни дивотии да правиш с твоя телефон че да ти се размества протектора. Ето го моя след 3 месеца от както е на телефона, (също 4G). Да не казвам че и точно защото 4-ката е ръбата IS се слага много по-лесно от предишните модели на телефона. Редактирано Септември 26, 2010 от Infomaniac Цитирай
joroiliev Публикувано Ноември 4, 2010 Публикувано Ноември 4, 2010 Моята комбинация за айфона е Invisible shield и калъф Golla. Така не 3GS-ката и засега на 4-ката една чертичка не се е получила. Случвало ми се е да изпускам телефона, но и дори да го ритам в Golla-та е в пълна безопасност. http://www.golla.com/#/en/bags/mobile/tag/black По този начин нямам прах, защитен съм от изпускане, мога да си го подхвърлям където ми попадне като знам че е на меко и сигурно място. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 27, 2011 Публикувано Април 27, 2011 На 4-ката ползвам вече повече от месец шийлд за задната част на телефона и отстрани + anti-fingerprint protector за отпред. Тази комбинация ми се вижда най-добра. Отзад не се драска, отпред не се оставят отпечатъци и няма отблясъци, а и нямам проблем с антената, когато е пуснато 3Г-то благодарение на шийлда. Цитирай
Kuonyy Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 Имам въпрос към ползващите Invisible Shield. От 5-6 месеца го ползвам и е започнал доста да потъмнява. Изобщо не е като в началото. Не знам на какво се дължи, при вас как е? Пожълтява ли? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 Такива са си - боклук, само тази част за екрана ставаше едно време... Цитирай
mupo Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 Имам въпрос към ползващите Invisible Shield. От 5-6 месеца го ползвам и е започнал доста да потъмнява. Изобщо не е като в началото. Не знам на какво се дължи, при вас как е? Пожълтява ли? На предната страница мнението ми не отговаря ли на въпроса ти? Цитирай
arm11 Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 Аз пък до сега не съм имал проблем с фолиото. Щом се залепи и така остава, нито се бръчка, нито пък има други проблеми. Цитирай
uomoto Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 То е здраво, но на мен въобще не ми хареса. Събира мноого боклук по краищата и трябва да се почиства редовно. Ползвах ги точно 2 седмици, и отидоха 50лв на вятъра. Едни обикновенни протектора вършат чудесна работа. Хубавото при тях е ,че са дебели... Цитирай
Kuonyy Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 Мен не ми харесва в InvisibleShield-a единствено, че потъмнява. На черен телефон не си личи, но на бялото ужасно много контрастира. Направило ми е впечатление, че неправилно поставяне (криво) се събират боклуци по краищата. Иначе не знам.. Цитирай
R.Stoychev Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 Бях с въпросния shit и си личи и на черен Iphone, страничните ленти стават тъмни, което е доста грозно, но на моя телефон седя точно 3 месеца и след това започнах да си взимам протектори и калъф, което е по-доброто решение. Има доста прозрачни калъфи за хората, които искат да им се вижда телефона.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.