sharenia Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Американският технологичен гигант Apple разработва първия си телевизор с много лесно управление, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА. Прототипът на устройството вече е готов и новият продукт може да излезе на пазара до 2013 година. Това съобщават американски експерти, като новината се потвърждава и в биографията на Стив Джобс, която излезе на 24 октомври. "Иска ми се да разработя интегриран телевизор, който по безжичен начин да бъде синхронизиран с останалите устройства и с услугата iCloud. . . Телевизорът ще има възможно най-простия интерфейс, който можете да си представите. Най-накрая се сетих (как да го направя)", заявява Джобс, цитиран от автора на биографията Уолтър Айзъксън. Според експерти признанието на Джобс, който почина в началото на месеца на 56-годишна възраст, е пряко свидетелство за скорошната поява на пазара на първия телевизор на Apple. Специалисти посочват, че по проекта работи Джеф Рубин, "архитектът" на мултимедийното устройство iPod и музикалния интернет магазин iTunes. Източник : it.dir.bg То вярно , че само ТВ-то в къщи не е на Apple .... . Ще го чакаме с нетърпение . Цитирай
cvalio Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Според мен е съвсем логично - телевизорът .... В телефоните вече е вложено всичко. От тук нататък може само да се ускоряват хардуерно (или да вградят миксер напр. ) Така че, дори и след смъртта си Стив си остава гений. Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Достатъчно е да интегрират AppleTV в какъвто и да е телевизор и той се превръща в very smart TV 2 Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Предполагам така и ще направят. Но и гаранция цената му няма да е по-ниска от 2-3 хилки... Цитирай
matsan Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 То ако е само толкова добре.Епъл синема Дисплей 27 инча струва 2400лв,пък за ТВ не ми се мисли колко ще е Цитирай
Kontrero Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Хех нормално... Има си рибки за всяко блато, ще си има и за телевизора. Който държи на нишата и дизайна ще си закупи телевизорче и ще си гледка Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Първо нека да го изкарат да го видим Ще хваща окото - отсега съм сигурен Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.