Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Usage/Standby са еднакви

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Здравейте!Миналия ден си купих Айфон 4 бял 4.3.3 бб 4.10.01.Всичко беше ок докато вчера след пълно зареждане не го оставих на шкафа и на сутринта не видях,че 20% от батерията са си заминали.Нямаше никакви включени приложения,а когато отидох в сетингс,видях че usage и standby времето са еднакви-по 9 часа и малко всяко.Някой имал ли е подобен проблем?

п.п.Телефона го зареждах с батери доктор про и е джейлван със редсноу рс16 ако има значение

Редактирано от Lloyd

17 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Чак проблем...сложи си top&terminal от сидиа и виж кой процес ти остава в бекграунд, да си имаш едно на ум. Иначе прост рестарт върши работа...

• 0
Публикувано

Ами за мен е проблем,че на нов телефона батерията не му държи и 2 дена.И иначе top&terminal в кое репо е,че не го откривам никъде?

• 0
Публикувано

Двата показателя са ми едни и същи от няколко дена насам и не се отразява добре на батерията. Пробвах да трия приложения, махнах всичко от цидия, спрени са ми пушове/фечове, няма нотификации/локации, спряно уифи, дата, нищо не остана вече, а преди все успявах да го оправя. Идеи?

• 0
Публикувано

Ако не помага с премахването на приложения от Cydia, решението е рестор. На мен ми се е случвало няколко пъти и се оправя само по този начин.

Пробва ли хард ресет?

• 0
Публикувано

До преди ждейла бях без такъв около половин година. Проблема съществуваше. Не съм забелязал обаче да се отразява на батерията. През телефона съм и ми е трудно да намеря темата, в която това вече е обсъждано на дълго и широко. Виж си нотификациите, работещи приложения и т.н.

• 0

За хард ресета ме е страх, защото съм се парил от ресет на джейлнато устройство, а компютъра ми е не е при мен. Принципно мисля да качвам на иос5 и без джейл вече, но ми беше интересно все пак, понеже и преди е ставало и съм го оправял :) Айде весело посрещане :)

Едит: Сложих си SysInfoPlus, но нищо не вдявам от информацията за процесите, която предоставя. Ето няколко шота, примерно като цъкна на няколко процеса и USED MEM е едно и също, някакви космически мегабайти.

http://db.tt/YXIGPcpX

http://db.tt/9zThv0DC

http://db.tt/IZDeF214

Редактирано от apodjeki
  • 0
Публикувано

Да отбележа, че се оправи... от само себе си!

• 0
Публикувано

Здравейте,

Искам само да кажа, че този проблем мъчеше мен, жена ми, и цялото семейство + приятели докато не открих от къде идва. Решението е супер елементарно.

Навигирате до Settings -> General -> Network: и там пускате DATA-та. После пак от Settings включвате Airplane Mode за около 10 секунди, след което го връщате в нормално положение (изключен). Изчаквате 5-10 минути (просто оставете телефона и нищо не правете). След това отивате пак в Settings -> General Network и изключвате DATA-та. Това решава проблема. Междувремено може да получите някой поздравителен MMS или някаква друга глупост. Проблема реално е, че телефона не може да получи служебни данни от оператора (който не знайно защо се опитва да ги прати) или някой стар MMS и по този начин GSM модула не може да излезне в standby, защото оператора постовнно го пробва да му прати дадените данни или MMS.

Поздрави

• 0
Публикувано

При теб така, при други - друга причина. Няма панацея.

• 0
Публикувано

Имам проблем с usage от доста време и понеже не намерих тема за проблем като моя пиша в тази тема. Проблема се изразява в това , че показателите на usage изчезват винаги мине ли батерията под 50%. Не знам точно кога се случва ,но до 50% винаги си ми показва времето. Не включвам телефона към зарядно нито към компютър. Проблема си го имаше при 5.0.1 и сега при 5.1.1 , но понеже съм връщала бекъп може и затова пак да се е появил. Някой да има идея за решение.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Ресторни си го пак,но без връщане на бекъп от компютъра - ползвай iCloud за номерата.

• 0
Публикувано

Стига с тея бекъпи, не е от това. Аз никога не връщам и имам този проблем.

• 0
Публикувано

При срив на спрингборда/респринг/срив на рам паметта се трият показанията.

• 0
Публикувано

Именно, това най-много ме дразни. Някой туийк от сидия като крашне и респрингне, а точно искам да си засега колко ще ми задържи батерията..

• 0
Публикувано

Ясно .Повече се безпокоях ,че само на мен ми се случва , ама явно сме голяма компания.

• 0
Публикувано

Ами недей да джейлваш и ще си пееш, ама като искаш въртящи се иконки и т.н. ще търпиш подобни неща.

• 0

И при мен го има проблема, телефона на е джейлван никога. 5S с 9.2.1

aa68302268ee56e25fedbc13a09f219b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от Русев

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...