МА®TИ ™ Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 Нека тук споделяме идей как и с какво подържаме нашия любим iPhone в добър външем вид, и какви материали изпозлваме за това Цитирай
PunkoHead Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 Препарат за стъкло, клечки за уши и памучен парцал Цитирай
МА®TИ ™ Публикувано Април 4, 2009 Автор Публикувано Април 4, 2009 Понякога използвам и само мокри кърпички за едно бързо почистване!!! Цитирай
Grievous Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 В анцуга, фланелката където заваря. Ако има турнир за най омазан телефон, пръв съм. Иначе ако попадне микрофибър и без химия както каза mupo. Цитирай
dreamlover Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 И аз го бършем у панталоно и ич не ми пука, а иначе си е убав!!! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Април 7, 2009 Публикувано Април 7, 2009 С микрофибър по няколко пъти на ден. Сложил съм си скин за да не се драска! Цитирай
LUBECA Публикувано Април 7, 2009 Публикувано Април 7, 2009 С микрофибърна кърпичка, клечки за уши и спрей за почистване на монитори Блести та се къса Цитирай
naidenoff Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 Така,така.Копирал си ми начина на почистване,а тъкмо мислех да го патентовам Цитирай
Raptole Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 Аз не ползвам пръскала и препарати ... ползвам си микрофибърна кърпичка, която чисти само iPhone-а и нищо друго. Духна ведъж-два пъти по дисплея преди да почистя и така ... Но ще чета темата, защото май не чистя много правилно Ще гледам за най-добрия вариант Цитирай
mupo Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 ThUnDeR, много го хвалят този iKlear. С какво е по-различен е от другите подобни препарати за почистване, та цената му е по-висока? Цитирай
iwantupdate Публикувано Април 22, 2009 Публикувано Април 22, 2009 Аз доста си поддържам телефона, той Адамов знае! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 ThUnDeR, много го хвалят този iKlear. С какво е по-различен е от другите подобни препарати за почистване, та цената му е по-висока? Няма алкохол, амоняк, анти-статичен, по-малко пръсти остават. Само къде нe може да чисти Unibody MacBooks Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.