strangesamedogma Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 (редактирано) Free Category: Games Updated: Oct 05, 2011 Version: 1.5 Size: 118 MB Languages: English, French, German, Korean Seller: Remote Control Productions, Inc © 2010 Remote Control Productions Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch (2nd generation), iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), and iPad. Requires iOS 4.0 or later. Линк към Itunes Играта/програмата (наречете го както искате) е стара, но пък не видях да има тема и реших да е споделя. Препоръчвам на всички да е пробват! Програмата няма нищо общо с реален физически сън. Тя взима всякаква информация за вас - локация, часова зона, дали се движите или не, проверява какво е времето и най-важното сканира нивото на шума около вас. Базирайки се всичката информация която има, програмата определя нещо като перфектен soundtrack на живота ви. Освен музика която пуска, програмата също превръща всеки един звук около вас в изкривен звук, който според информацията, която е събрала, се различава. Така например, щракването на запалка около вас може да прозвучи като паднала атомна бомба или смачкването на изсъхнало листо като разбиване на стена с масивен чук. Всичко е относително и всичко зависи от вашето лично усещане за света. Дори двама човека да пробват абсолютно едно и също нещо, начина по който мозъкът ще го възприеме ще бъде съвсем различен, което прави тази програма уникална. В програмата има 13 dreams, като начинът им на оключване е описан подробно в апликацията. Всеки от тях пресъздава различно усещане. П.С. Следващото пълнолуние е на 10ти ноември, да не пропуснете да отключите FULL MOON DREAM Редактирано Октомври 29, 2011 от strangesamedogma 1 Цитирай
papalin4o Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Да, доста е стара. Още като гледах филма на киното реших да потърся дали Apple не са направили игра по него. Инсталирах я тогава, но така й не разбрах как се играе или какво трябва да се прави Ако може да поясните ще съм Ви благодарен. Лека вечер! Цитирай
iHustle Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Начи пускаш играта и легаш да спиш! Като заспиш, играта влиза в съня ти, взима те и отивате в лимбото...е тогава всъщност всичко започва 1 Цитирай
papalin4o Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 (редактирано) Хахах. Е след като се събудя, ще има ли нещо на екрана, примерно къде съм бил или нещо друго? А това със пълнолунието какво ще рече, че когато е пълнолуние и когато заспя играта сама ли ще си разбере, че е пълнолуние и ще го отключи? Сорри, че така разпитвам, но ми е много любопитно P.S. Трябва ли да съм сложил слушалките или просто да сложа близко телефона до мен? Редактирано Октомври 28, 2011 от papalin4o Цитирай
strangesamedogma Публикувано Октомври 29, 2011 Автор Публикувано Октомври 29, 2011 Да, papalin4o, програмата ти записва съня и после като се събудиш можеш да си пуснеш файла и да видиш какво си сънувал. Озадачен съм от въпросите и коментарите по темата. Незнам дали са някакъв тип “хумор“ или не, но за всеки случай съм сложил подробна информация в първия пост. П.С. Да, трябва да се използват слушалки, като това е първото нещо което апликацията ти казва като я отвориш. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.