styvy Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 Здравейте, имам купени няколко приложения, напр. навигации, които знаете колко са скъпи. Та искам да ги ползвам на няколко устройства - на два iPhona и на два iPad. Като най-важното е всяко устройство да се синхронизира на отделен компютър със собствен / различен / ID адрес. P.S. Приложенията са закупени на един / моят / акаунт. Идеята е да се прехвърлят на друг, за да получават ъпдейти и т.н. Цитирай
styvy Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 Имам спомени, че iGO можеше да се ползва от до 5 потребителя. Цитирай
styvy Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 Добре, как да кача моите приложения на другите устройства, но те да се синхронизират от различни компютри. Имам в предвид - собствена музика, снимки, телефонни номера и т.н. Цитирай
styvy Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 Да. Все пак е нещо. Устройствата са в една къща все пак - жена, деца. Благодаря ! Между другото, трябва да забраня на другите устройства да се синхронизират безжично, а само с кабел, понеже при всяка промяна на едно, тя ще се отрази на другите. Правилно ли разсъждавам. Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 Логваш се с твоето ID в другото устройство и инсталираш приложението от там - през App Store на самото устройство. После то си се синхронизира със своето ID на компютъра и не е нужно да се синхронизират всички устройства на един акаунт. Цитирай
styvy Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 (редактирано) Яко ! Ще врътнем Системата. Упс. Инсталирах iTunes на компа на жената , но в Apps няма нищо. Та как да инсталирам моите приложения на нейния комп. Редактирано Октомври 30, 2011 от styvy Цитирай
styvy Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 Да, така и направих, но в раздела Apps няма нищо. Цитирай
styvy Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 Не го виждам, пък не знам как да го извадя...от някъде. Цитирай
styvy Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 Стана. Ученото си е учено ! Много ми помогна, благодаря ти ! Успех ! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.