Monro Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 Здравейте, Преди малко се регистрирах във форума, до сега го следях като гост, защото за всичко, което ми е нужно вече е дискутирано и има задоволителен отговор.Наскоро опитах да поставя Wallpaper от тук > settings>wallpaper>wallpaper, проблема е следния, след като вляза в settings>wallpaper и кликна върху wallpaper веднага ме праща в менюто (все едно съм натиснал Home бутона), следователно не мога да си избера картинка от готовите (мога да си ги намеря и да ги сложа в camera примерно и така да ги използвам, но не е там въпроса), интересува ме защо така е станало и как мога да го оправя? Благодаря за отделеното време! Цитирай
SpiceBoy Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 Задръж Power и Home бутона едновременно и изчакай да се рестартира телефона. След това опитай пак. Цитирай
Monro Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 Пак е същото, на секундата се затваря като се опитам да отворя wallpaper Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 Този проблем кога се появи? С коя версия на фирмуера си и имаш ли направен jailbreak? Цитирай
Monro Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 написал съм версията в профила си 4.3, имам жейл.Не мога да кажа кога, защото не бях сменявал скоро wallpaper-а, възможно е от някоя програмка да го е засегнала нещо... прегледах ги и не ми се стори някоя да засяга нещо свързано с wallpaper, преди няколко дни инсталирах някакви приложения като галерии за wallpapers, но съм ги изтрил.... Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 Ако имаш инсталирани приложения от Cydia, махай ги една по една докато не откриеш проблема. Ако и това не помогне решението е рестор. П.П Wallpaper-а може да се сменя и от Photos, пробвай дали така ще стане. 1 Цитирай
Monro Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 Да, може да се сменя от Photos, може да се смени и от settings>wallpaper>camera roll Цитирай
SpiceBoy Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 Това го знаем, въпросът е дали при теб се получава нещо. - Sent from my iPhone 4 Цитирай
Monro Публикувано Октомври 30, 2011 Автор Публикувано Октомври 30, 2011 сменява се де - работи.Това имам предвид Цитирай
navcho Публикувано Август 27, 2012 Публикувано Август 27, 2012 Да не отварям нова тема да попитам в тази.Изчезнаха ми walpapers-те от телефона.В момента има само черен фон и никакви други картинки, а преди бяха стандартите и не съм качвал нови.Тел. е джейлбрекнат и ФО.От Сидията съм свалил само iWipe за оправяне на белите икони.Деинсталирах я ,обаче wallpapers-те пак ги няма.Пробвах рестарт и респринг,но няма ефект. Цитирай
deian Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДЕН ПОСТ!!! Отговор: Имам iPhone 4 и iPad new IOS 5.1.1 джайлбрейкнати с абсент 2.0 исках да си сменя тапетите и всички по подразбиране тапети са напълно черни.(Опитах нулиране на всички настройки не става) Решение; Изтеглете и инсталирайте I-FunBox или ''DiskAid'' за операционната система на компютъра Ви. Включете вашето устройство към USB на компа. Отворете файлова система на вашето устройство. Навигирайте до / Var / stash / Wallpaper / iPhone / и копирайте всички файлове на вашия компютър. След това изтрийте всички файлове от тази папка на вашия iPhone / Var / stash / Wallpaper / iPhone / След това Копирайте файлове от вашия компютър обратно в тази папка. Respring и сте ок с wallpapers. Изпробвано става аналогично и за iPad / Var / stash / Wallpaper / iPad / 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Мерси за "просветлението". Това го има в отделно ръководство. Имам два въпроса към теб: 1. Погледна ли датата на предния пост? 2. Последно мнение не се цитира, та, правилцата погледна ли? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.