Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

Преди малко се регистрирах във форума, до сега го следях като гост, защото за всичко, което ми е нужно вече е дискутирано и има задоволителен отговор.Наскоро опитах да поставя Wallpaper от тук > settings>wallpaper>wallpaper, проблема е следния, след като вляза в settings>wallpaper и кликна върху wallpaper веднага ме праща в менюто (все едно съм натиснал Home бутона), следователно не мога да си избера картинка от готовите (мога да си ги намеря и да ги сложа в camera примерно и така да ги използвам, но не е там въпроса), интересува ме защо така е станало и как мога да го оправя?

Благодаря за отделеното време!

Публикувано

Задръж Power и Home бутона едновременно и изчакай да се рестартира телефона.

След това опитай пак.

Публикувано

Пак е същото, на секундата се затваря като се опитам да отворя wallpaper

Публикувано

Този проблем кога се появи? С коя версия на фирмуера си и имаш ли направен jailbreak?

Публикувано

написал съм версията в профила си 4.3, имам жейл.Не мога да кажа кога, защото не бях сменявал скоро wallpaper-а, възможно е от някоя програмка да го е засегнала нещо... прегледах ги и не ми се стори някоя да засяга нещо свързано с wallpaper, преди няколко дни инсталирах някакви приложения като галерии за wallpapers, но съм ги изтрил....

Публикувано

Ако имаш инсталирани приложения от Cydia, махай ги една по една докато не откриеш проблема. Ако и това не помогне решението е рестор.

П.П

Wallpaper-а може да се сменя и от Photos, пробвай дали така ще стане.

Публикувано

Да, може да се сменя от Photos, може да се смени и от settings>wallpaper>camera roll

Публикувано

Това го знаем, въпросът е дали при теб се получава нещо.

- Sent from my iPhone 4

Публикувано

сменява се де - работи.Това имам предвид :)

• 9 месеца по-късно...
Публикувано

Да не отварям нова тема да попитам в тази.Изчезнаха ми walpapers-те от телефона.В момента има само черен фон и никакви други картинки, а преди бяха стандартите и не съм качвал нови.Тел. е джейлбрекнат и ФО.От Сидията съм свалил само iWipe за оправяне на белите икони.Деинсталирах я ,обаче wallpapers-те пак ги няма.Пробвах рестарт и респринг,но няма ефект.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДЕН ПОСТ!!!

Отговор:

Имам iPhone 4 и iPad new IOS 5.1.1 джайлбрейкнати с абсент 2.0 исках да си сменя тапетите и всички по подразбиране тапети са напълно черни.(Опитах нулиране на всички настройки не става)

Решение;

• Изтеглете и инсталирайте I-FunBox или ''DiskAid'' за операционната система на компютъра Ви.
  • Включете вашето устройство към USB на компа.
  • Отворете файлова система на вашето устройство.
  • Навигирайте до / Var / stash / Wallpaper / iPhone / и копирайте всички файлове на вашия компютър.
  • След това изтрийте всички файлове от тази папка на вашия iPhone / Var / stash / Wallpaper / iPhone /
  • След това Копирайте файлове от вашия компютър обратно в тази папка.
  • Respring и сте ок с wallpapers.

Изпробвано става аналогично и за iPad / Var / stash / Wallpaper / iPad /

Публикувано

Мерси за "просветлението". Това го има в отделно ръководство. Имам два въпроса към теб:

1. Погледна ли датата на предния пост?

2. Последно мнение не се цитира, та, правилцата погледна ли?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...