Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

App Store

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте искам да попитам дали някои си е поръчвал нещо от сайта на App Store като например iPhone или iPad и ако сте си поръчвали как става доставката, плащтат ли се някакави такси или нещо подобно.

Публикувано

Мда - поръчвал съм, плащал съм.

Доставката е на момента - натискаш бутона "Buy" и тръгва да се смъква.

Такса е само първоначално мисля беше нещо като 1.5 EUR за да верифицират картата.

Публикувано

Искаш да кажеш"Apple Store", защото от"AppStore",не можеш да си закупиш друго,освен Арр!

Публикувано

До колкото си спомням, когато за последно разглеждах Apple Store не намерх начин да въведа български адрес за доставка. Това за мен обезмисля покупката от там. Ако живееш в Aмерика, тогава нещата стоят естествено по различен начин :smile:

Публикувано

Здравейте искам да попитам дали някои си е поръчвал нещо от сайта на App Store като например iPhone или iPad и ако сте си поръчвали как става доставката, плащтат ли се някакави такси или нещо подобно.

Можеш да го поръчаш, но не и да се достави в България.

• 1 месец по-късно...
Публикувано (редактирано)

Здравейте,

С iPad 2 съм 64G/4.3.3 .

Качих Sydia 1.1.2. Преди това инсталирах разни приложения, които си плащах или бяха безплатни. След джейлването обаче инасталирах софтуер, при което след появата на нови ъпдейти, които виждам в App store, дори на безплатните програми, ми казва, че имам проблем с банковия акаунт... Предполагам заради инсталираните програми, които не са платени. Тях дори ги махнах но в App Store си седят. Сега не иска да ми верифицира банковия акаунта и респективно не мога да ъпдейтна никоя от програмите... Не мога и да инсталирам нови програми... Ползвам виртуална Visa на ДСК. Не знам дали проблема е в джейлването или в картата, но с нея съм плащал приложения и всичко е минавало като хората.

Ще се радвам да ми налеете акъл какво да правя.

За съжаление не сум правил аз джейла и идея си нямам какво точно са правили. Пад-а е купуван от щатите.

Редактирано от Fastlink
Публикувано

Провери има ли пари в картата ако е дебитна.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Хиляди благодарности. Акаунта е на дебитна Виза.. Заредих малко пари и стана.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...