Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Multiflow

Grievous

Recommended Posts

Публикувано

Напълно пренаписано, с повече надеждност и нов дизайн за iOS4/5! Multifl0w показва всички отворени приложения (до 9) на един екран и прави лесна задача превключването им.

Multifl0w 2.1.9-1

Свали

Важно! Преди това инсталирайте Backgrounder от Cydia!

2mozfh4.png

thx to xSelleze

Публикувано

Изглежда много добре, но потребителите с 3G мисля, че няма да могат да се възползват от програмата, защото като гледам яде много рам! :(

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

При мен това нещо направо лети. Представям си само на 3GS как би работило. Браво, Кольо. Супер е!

Публикувано

Искам да споделя мнението си за последната версия 1.2.2. Използвам програмата от първата версия и не съм имал проблем с батерията. В неделя, когата излязоха двата ъпдейта последователно, батерията направо ми се изцежда...Премахнах 1.2.2 и си сложих 1.2.1 и вече всичко е наред. Моля ако някой е изпитал същия проблем да сподели, за да разбера дали повредата е само в "моя телевизор".

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Излиза ми Backgrounding Enable но после като влеза в менюто и не ми излиза онова балонче малкото какво да правя?

Публикувано

Backgrounder/Global и включваш Badge. Това "балонче" ли търсиш?

Публикувано

Така това го оправих като си маркирам и като ми излезат балончетата как да си изкарам програмите :lol:

Публикувано

Предполагам както си си направил настройката. :lol:

d3ae568ea56e92d2.PNG

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Като пътърсиш с търсачката и прочетеш малко от намереното.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте на всички,имам следния проблем-инсталирах всичко както е описано в форума (backgrounder ot cydia за 3.x +multiflow.deb) и снощи си разцаквах без проблем да пробвам всички как работи , и наистина всички си бачкаше без проблеми .... до тази сутрин :! ?!? Та проблема ми сега е че всички си баца без PHONE ,като цакна сушалката и ме изхварля?!? Правих респринг и ребоот и пак същото!Някой да се сблъсквал с този проблем или да знае как да го оправя?

П.С изтрих и 2 те програми , ребоот и респринг и пак същото :)

Публикувано

Защо не пробваш ProSwitcher 1.1. Първо е безплатна и второ (според мен) е по-функционална и по-добре написана.

Публикувано

Токущо и него сложих и phone пак ме изхвърля,даже на сега говорих и при разговор не се получава обикновения екран а само онова в горната лента зеленото.Моля помогнете че .... :@

Публикувано

Махнах го мултито и бека махнах,но при инстала на просуитчър пак се инсталира бека..... И пак пфоне не ми работи ! :huh:

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

За ios 4 изисква ли backrounder?

Публикувано

Задължително, пише го и в шапката.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

А тоя Backgrounder каква работа върши?

Публикувано

Позволява на приложенията да работят на заден план. Ти обаче имаш мултитаск с четворката.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Multiflow 2.1.9-1

What's new:

- Fixed a "black screen" bug when closing certain apps on iOS 5

Изтегли

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...