Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, както се разбира от заглавието лаптопа ми неможе да се свърже с Wi-fi мрежата ми. Единствения вариант е през кабел Ethernet. Смених модема, но проблема продължава. На iPhone и другия ми компютър има интернет само лаптопа неможе да се свърже . На БТК съм, звъннах им и на тях одеве, но неможаха да ми помогнат . Ще съм ви много благодарен, ако може да ми помогнете. :)

Публикувано

Има ли парола на wireless-a и при опит да се свъже лаптопа пита ли те за нея?

Грешка ли дава или какво точно се случва....

Дай малко по-подробна информация.

Публикувано

Да, дава ми грешка при свързване към мрежата ми . Сложил съм парола и след като е въведа ми изкарва някаква грешка . Лаптопа е Acer Aspire 5741g , преинсталирах му драйверите пак не тръгна и сега съм на Ethernet .

Публикувано

Е добре де "някаква грешка" е много точно описание на съобщението, което виждаш. Не съм врачка. Искаш помощ, а поставяш хората в абсолютна невъзможност да помогнат дори и да искат.

За да получиш конкретен отговор дай максимално информация като изписваш и най-малките подробности ИНАЧЕ НЕ СТАВА

Операционна система....,

този лаптоп свързва ли се към други мрежи без проблем и всико, което се сетиш..............

Публикувано

Операционната система е Windows 7 свързва се с други мрежи, не знам грешката как да е опиша Windows was unable to connect to Hristo 13 . Пробвах да задам на мрежата през портала на БТК характерстиките . Не ми е правил до момента този проблем . Съмнява ме, че проблема е в модема, защото се свърза с другия ми модем, но не можах да подкарам мрежата . Друга информация ако трябва, кажи защото немога да се сетя какво още .

Публикувано

Колега, гарация можем да ти помогнем да си решиш проблема или поне да разбереш как да си го решиш сам, но по начина по който обясняваш няма да стане.

Опитай малко да си подредиш мислите, а след това това, което пишеш. Започни така:

1. Мрежата ми има парола и съм избрал WEP, WPA или WPA2 криптиране. Състои се от следните устройства:

-

-

-

-

2. Направил съм следните настройки на модема/рутера:

-

-

-

3. Към същата WiFi мрежа успешно се връзват следните устройства със следните операционни системи:

-

-

-

-

4. На компютъра на който имам проблем съм със следните настройки:

-

-

-

5. До сега съм опитал следните неща, но без успех:

-

-

-

. . .

Ако дадеш тази информация ще бъде почти сигурно, че ще може да ти се помогне. Останалото са само гадания.

Публикувано

Извинявам се много, ето и следната информация :

Мрежата е заключена с настройки WPA-PSK и след това AES. Не съм правил никакви настройки по модема само мрежата съм настройвал . Днес вързах към мрежата следните устройства : Sony Ericsson Xperia Neo, iPhone 3gs и едно PC . На компютъра не съм барал нищо по настройките свързани с WI-fi, само съм преинсталирал драйверито, но безуспешно . Пробвах да свържа лаптопа с модема посредством кабел- успешно . Пробвах без кабел- безуспешно. Преинсталация на драйверите - безуспешно . Връзка с други мрежи- успешно .

Публикувано

Провери дали няма ограничения на модема за брой устройства.

Публикувано

Намирисва ми на нещо хардуерно. На друго място връзва ли се? Всъщност пробвай дали изобщо може да се върже - през кабел, WiFi....

Публикувано (редактирано)

Написал е отговорите на въпросите ти преди да ги зададеш.

А ако пробваш да отвориш мрежата временно за тест?

Редактирано от JVV
Публикувано

Ох, колкото и банално да звучи проблема се оказа в обвхата на модема. Новите на БТК-то не поддържали толкова обвхат, колкото старите и не знам какво е ставало снощи но не искаше да се свържи днес смених модема. Свързва се без проблем с новия ако е близо до модема. Това се оказа проблема на моят компютър, колкото и да е банално . Благодаря все пак на отзовалите се :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...