DreamcatcheR Публикувано Май 17, 2013 Публикувано Май 17, 2013 Взех, че минах по бавния, но сигурен път - ръчно махане през туньо от списъка с програми. Цитирай
duran Публикувано Януари 5, 2014 Публикувано Януари 5, 2014 Може ли някой да ми помогне когато се свързвам с телефона на iTunes ми изписва това the iphone could not be synced because the sync session failed to start. Какво трябва да се направи? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 5, 2014 Публикувано Януари 5, 2014 Ако друго не помага(рестарти и пр.) - изтрий тюнса, барабар с драйвърите(ползвай някоя програма, напр. рево ънинсталър), качвай наново и пробвай пак. Можеш да си запазиш лайбрърито и данните, като копираш папката от май мюзик някъде. Проблемът не е рядък, монтира ти телефона като камера в компа, не като смарт дивайс. Цитирай
gosta Публикувано Януари 5, 2014 Публикувано Януари 5, 2014 (редактирано) . Имам този проблем при опит за бакъп. Няколко рестарта направих, сменях юесби-тата, пълна преинсталация на туньо и все си продължава проблема. Телефона няма джейл уиндоуса е 8.1. Sent from my iPhone using Tapatalk. P.S Проблема е оправен. Освен преинсталацията на iTunes смених и часовата зона Редактирано Януари 26, 2014 от arm11 Цитирай
aserrr Публикувано Януари 25, 2014 Публикувано Януари 25, 2014 Ще пиша в тази тема ,за да не правя нова макар ,че проблема ми е по различен. До сега ползвах iTunes на стария ми лаптоп ,който е със Windows XP.Сега обаче си купих нов естественно със Windows 7. Прочетох ръководството на Uomoto за преинсталиране на iTunes и по този начин деоторизирах и деинсталирах iTunes от стария ми компютър ,като и изтрих всичко както го е описал той. След това на новия компютър инсталирах наново iTunes ,като го оторизирах със същия акаунт като на стария. Свалих си всички купени приложения и си направих бекъп ,обаче като реших да кача приложение се появи проблема. Казва ми , че този компютър не е оторизиран. Пак го оторизирам и пак така. Нещо явно не съм направил като хората. Някой ако може да помогне ,ще съм благодарен. Оправих се след два часа мъки Само незнам защо ми изтри половината приложения от телефона. Ама ще ги кача наново ...здраве да е. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.