zdravko hristov Публикувано Ноември 19, 2011 Публикувано Ноември 19, 2011 (редактирано) Voice actions е гласов асистент с изкуствен интелект нещо подобно като вградения в Iphone4s - Siri, само, че според мен с доста по ограничени възможности от тези на Siri. Не мога да кажа със сигурност, защото вчера я инсталирах от App Store струва $4.99. След като я инсталирах реших да я пробвам дали, ще изпълни определена команда. За голямо мое учудване стана - командата, която реших да задам е да отвори safari browser, Стана изпълнява гласови команди на Англииски език. Разбира се приложението е достъпно за свободно сваляне в Installous. Може да има и други функции, но за сега не знам. За да работи приложението трябва да са включени Location Services, и разбира се Wi-fi. Ето линк за приложението от App Store: http://www.google.bg...qc3fc-A&cad=rja Ето и видео: http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=voice%20actions&source=web&cd=13&ved=0CDEQtwIwAjgK&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3pmRpxOzPGk&ei=Q6_HTpetEsuc-waZiakv&usg=AFQjCNHvbEhLfKeKB8lNZY2MmlXoDOOzDA&sig2=Fwt08Luah9IXmCZKSKltOQ&cad=rja Редактирано Ноември 19, 2011 от zdravko hristov Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 19, 2011 Публикувано Ноември 19, 2011 Невероятно е! На мен SIRI не ми трябва! 1 Цитирай
sniperdage Публикувано Ноември 25, 2011 Публикувано Ноември 25, 2011 Като функционалност, асистентът е на доста добро ниво. Последната версия 1.4 от Installous не зацепва. Тоест ако искате работеща версия на приложението и не желаете да я заплатите трябва да се спрете на 1.3. Аз си го закупих от App Store, но след направен jailbreak и инсталиран Installous приложението не стартира, подобно на iBooks. Така, че който иска да ползва приложението: или безплатна версия 1.3 от Installous, или последна версия (платена естествено) от App Store, но без Cydia . Цитирай
sniperdage Публикувано Ноември 25, 2011 Публикувано Ноември 25, 2011 Бе да ти кажа соленичко си е особено ако и не трябва да си break - ваш тела, за да можеш да ползваш въпросното приложение . Иначе, наистина доста добре се държи програмката, особено ако не "влагаш" "дълбок" акцент. 1 Цитирай
Sid Публикувано Декември 4, 2011 Публикувано Декември 4, 2011 Аз бих си я взел, ако работи. Може ли някой да каже сравнено с вградените гласови команди как е? В смисъл с вградените, трябва да пробвам една команда 10-ина пъти докато стане. Може би причината е в акцента ми - не знам. Та моля някой който я ползва да ги сравни 2-те за 5 мин. и да каже има ли разлика. Благодаря предварително. Цитирай
RedjepBairam Публикувано Декември 4, 2011 Публикувано Декември 4, 2011 Някой има ли програмата за iPhone 3G незнам защо но от Installous нито една не бачка Цитирай
sniperdage Публикувано Декември 4, 2011 Публикувано Декември 4, 2011 (редактирано) Гледам си с фирмуер 3.1.3, а Voice Actions изисква версия на iOS от 4 на горе . Редактирано Декември 4, 2011 от sniperdage 1 Цитирай
RedjepBairam Публикувано Декември 9, 2011 Публикувано Декември 9, 2011 В стора пише,че е за iOS 3.x+ Цитирай
RedjepBairam Публикувано Декември 9, 2011 Публикувано Декември 9, 2011 http://itunes.apple.com/us/app/voice-actions/id422037126?mt=8 Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.0 or later Всъщност приложението се инсталира но ме изхвърля, а ако е за 4.0+ не би трябвало това да стане,незнам може и аз да греша Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 9, 2011 Публикувано Декември 9, 2011 Do not buy this app! It is a giant waste of money! Goodbye 4.99! Buy vlingo. Vlingo is free. And to the people who made this.… why charge five bucks for an app that doesnt work? Fix it or make it free cause its not worth anything. Want something better and free? Get an iPhone 4 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 9, 2011 Публикувано Декември 9, 2011 Линка, който даваш го отварям през телефона. Там виждам това, което съм ти постнал! Цитирай
RedjepBairam Публикувано Декември 9, 2011 Публикувано Декември 9, 2011 Незнам защо така се получава.Няма значение, май е време за една 4-ка за Коледа Цитирай
zdravko hristov Публикувано Декември 9, 2011 Автор Публикувано Декември 9, 2011 Така е работи с firmware ios4.0/5.0/5.0.1 вече е писано няколко поста по-нагоре нагоре. Ти си с firmware 3.1.3 няма как да стане. Прав си трябва да си вземеш iphone4, но ако си почитател на Siri Iphone4s. Цитирай
sniperdage Публикувано Декември 14, 2011 Публикувано Декември 14, 2011 (редактирано) Voice Actions 1.5 What's New in Version 1.5 - Security update - Increased stability - Speak choices - Read back choices option - Bugfixes За сега версията я няма кракната в Installous. В App Store може да я намерите на гореспоменатата цена от 4,99$. Редактирано Декември 14, 2011 от sniperdage Цитирай
Bretkata Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Последната версия се държи стабилно, но установих странен проблем... Когато й кажа да ми набере някой контакт и ми изписва контакта точно така както е въведен в указателя и въпреки това ми казва, че не съществува такъв контакт - Странно Цитирай
zdravko hristov Публикувано Декември 16, 2011 Автор Публикувано Декември 16, 2011 (редактирано) Последната версия на voice actions. 1.5 вече я има в installous, цената в AppStore е намалена на $3.99. Предишната версия на voice actons 1.4 в installous крашваше. Новата, която свалих преди малко не. Аз свалих последната,т.е от списъка в installous. Другите не съм ги пробвал, може някой от тях също да работят. Споделям го защото ми прави впечатление, че не всяко приложение тръгва от installous. Редактирано Декември 17, 2011 от zdravko hristov Цитирай
zdravko hristov Публикувано Декември 17, 2011 Автор Публикувано Декември 17, 2011 Много се извинявам! Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Сваляй файлове на по-известните кракери и няма да имаш проблеми. 1 Цитирай
sniperdage Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 (редактирано) "Failed to connect to speech server." Някой друг, който използва приложението да има този проблем? Направо съм бесен. Една "торба с пари" за тая бъгава помия! Редактирано Декември 23, 2011 от sniperdage Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 23, 2012 Автор Публикувано Януари 23, 2012 Излезе нова версия на Voice Actions 1.6. Налична е както в AppStore, а така също и в Installous. Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 (редактирано) Да и при мен продължава да крашва и с новата версия. Като цяло доста недодялана програмка. На повечето от нещата ми изкарва смайващи резултати. Питам я "Кой е българският министър-председател?" показва ми, че ми е разбрала правилно въпроса и в отговор получавам снимка на Путин прегърнал българска каракачанка. Много е тъпа като цяло и я изтрих. Не очаквайте да е като Сири. Редактирано Януари 23, 2012 от Lyudmil Цитирай
cezare Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Аз си я купих още на версия 1.5 и ми работеше нормално без джейл с иос5.0.Ъпдейит до 1.6 също нормално с джейл на 5.0.1 Просто трябва много добър английски за командите Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Аз проблем с английския и с произношението нямам, програмката ми изписва точно това, което съм я питал, но повечето резултати нямат връзка. За тва отиде в коша. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.