Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Voice actions

zdravko hristov

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Voice actions е гласов асистент с изкуствен интелект нещо подобно като вградения в Iphone4s - Siri, само, че според мен с доста по ограничени възможности от тези на Siri. Не мога да кажа със сигурност, защото вчера я инсталирах от App Store струва $4.99. След като я инсталирах реших да я пробвам дали, ще изпълни определена команда. За голямо мое учудване стана - командата, която реших да задам е да отвори safari browser, Стана изпълнява гласови команди на Англииски език. Разбира се приложението е достъпно за свободно сваляне в Installous. Може да има и други функции, но за сега не знам. За да работи приложението трябва да са включени Location Services, и разбира се Wi-fi.

Ето линк за приложението от App Store:

http://www.google.bg...qc3fc-A&cad=rja

mzl.pbbrptlm.320x480-75.jpgmzl.vkfcvxgm.320x480-75.jpg

Ето и видео:

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=voice%20actions&source=web&cd=13&ved=0CDEQtwIwAjgK&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3pmRpxOzPGk&ei=Q6_HTpetEsuc-waZiakv&usg=AFQjCNHvbEhLfKeKB8lNZY2MmlXoDOOzDA&sig2=Fwt08Luah9IXmCZKSKltOQ&cad=rja

Редактирано от zdravko hristov
Публикувано

Невероятно е! На мен SIRI не ми трябва!

Публикувано

Като функционалност, асистентът е на доста добро ниво. Последната версия 1.4 от Installous не зацепва. Тоест ако искате работеща версия на приложението и не

желаете да я заплатите трябва да се спрете на 1.3. Аз си го закупих от App Store, но след направен jailbreak и инсталиран Installous приложението не стартира,

подобно на iBooks. Така, че който иска да ползва приложението: или безплатна версия 1.3 от Installous, или последна версия (платена естествено) от App Store, но без

Cydia ;).

Публикувано

Бе да ти кажа соленичко си е особено ако и не трябва да си break - ваш тела, за да можеш да ползваш въпросното

приложение :evil-smile:. Иначе, наистина доста добре се държи програмката, особено ако не "влагаш" "дълбок" акцент.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Аз бих си я взел, ако работи. Може ли някой да каже сравнено с вградените гласови команди как е? В смисъл с вградените, трябва да пробвам една команда 10-ина пъти докато стане. Може би причината е в акцента ми - не знам. Та моля някой който я ползва да ги сравни 2-те за 5 мин. и да каже има ли разлика.

Благодаря предварително.

Публикувано

Някой има ли програмата за iPhone 3G незнам защо но от Installous нито една не бачка

Гледам си с фирмуер 3.1.3, а Voice Actions изисква версия на iOS от 4 на горе ;) .

Редактирано от sniperdage
Публикувано

http://itunes.apple.com/us/app/voice-actions/id422037126?mt=8

Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.0 or later

Всъщност приложението се инсталира но ме изхвърля, а ако е за 4.0+ не би трябвало това да стане,незнам може и аз да греша

Публикувано
Do not buy this app! It is a giant waste of money! Goodbye 4.99! Buy vlingo. Vlingo is free. And to the people who made this.… why charge five bucks for an app that doesnt work? Fix it or make it free cause its not worth anything. Want something better and free? Get an iPhone 4
:liar:
Публикувано

Линка, който даваш го отварям през телефона. Там виждам това, което съм ти постнал!

Публикувано

Незнам защо така се получава.Няма значение, май е време за една 4-ка за Коледа :)

Публикувано

Така е работи с firmware ios4.0/5.0/5.0.1 вече е писано няколко поста по-нагоре нагоре. Ти си с firmware 3.1.3 няма как да стане. Прав си трябва да си вземеш iphone4, но ако си почитател на Siri Iphone4s.

Voice Actions 1.5

What's New in Version 1.5

- Security update

- Increased stability

- Speak choices

- Read back choices option

- Bugfixes

За сега версията я няма кракната в Installous.

В App Store може да я намерите на гореспоменатата цена от 4,99$.

Публикувано

Последната версия се държи стабилно, но установих странен проблем... Когато й кажа да ми набере някой контакт и ми изписва контакта точно така както е въведен в указателя и въпреки това ми казва, че не съществува такъв контакт - Странно :)

Последната версия на voice actions. 1.5 вече я има в installous, цената в AppStore е намалена на $3.99.

Предишната версия на voice actons 1.4 в installous крашваше. Новата, която свалих преди малко не. Аз свалих последната,т.е от списъка в installous. Другите не съм ги пробвал, може някой от тях също да работят. Споделям го защото ми прави впечатление, че не всяко приложение тръгва от installous.

Редактирано от zdravko hristov
Публикувано

Много се извинявам!

Публикувано

Сваляй файлове на по-известните кракери и няма да имаш проблеми.

"Failed to connect to speech server." Някой друг, който използва приложението да има този проблем? Направо съм бесен. Една "торба с пари" за тая бъгава помия! :swear:

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Излезе нова версия на Voice Actions 1.6. Налична е както в AppStore, а така също и в Installous.

Да и при мен продължава да крашва и с новата версия. Като цяло доста недодялана програмка. На повечето от нещата ми изкарва смайващи резултати. Питам я "Кой е българският министър-председател?" показва ми, че ми е разбрала правилно въпроса и в отговор получавам снимка на Путин прегърнал българска каракачанка. Много е тъпа като цяло и я изтрих.

Не очаквайте да е като Сири.

Редактирано от Lyudmil
Публикувано

Аз си я купих още на версия 1.5 и ми работеше нормално без джейл с иос5.0.Ъпдейит до 1.6 също нормално с джейл на 5.0.1

Просто трябва много добър английски за командите :smiley-face:

Публикувано

Аз проблем с английския и с произношението нямам, програмката ми изписва точно това, което съм я питал, но повечето резултати нямат връзка. За тва отиде в коша.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...