Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iPhone4 като ПС модем!

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

От няколко дни съм с айфон4 от Мтел. Искам да ползвам телефона като модем за интернет на един лаптоп но срещам проблеми. Телефона е с 4.3 с карта на МТел, МТел 10.0.

При пускане на хотспот и връзка през Wi-Fi се връзвам с лаптопа, но няма интернет.

При пускане на хотспот със спрян Wi-Fi и връзка през блутут лаптопа не намира телефона като устройство. В сайта на мтел прочетох за софтуер "Via the phone" но в описанието за устройства с който работи не присъства айфон.

До сега лаптопа го връзвах през блутут връзка с Нокия Е51 и нямаше проблеми. При опит за същия вид връзка с айфона не се получава нищо.

Моля ако някой използва същата комбинация и има представа как да отстраня проблема да помогне.

Благодаря предварително!

Асен

14 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано (редактирано)

Току - що пробвах и блутуут, както и wi-fi хотспот - при мен работят без грешка. Не знам, дали да ти давам съвет за рестор, защото си с нов телефон, с 4.3, който вече не се подписва...

Единственият изход(ако опреш до рестор) и запазване на 4.3 е да направиш псевдо кастъм с iFaith и с него да преинсталираш.

Едит: на лаптопа - греда през блутуут, но с уай-фай си бачка.

Редактирано от Alxx®
  • 0
Публикувано

Аз бих си качил и 5.0 ама нали няма читав Джейл. Иначе телефона само е с джейл и качени 5 програми и игри. Ако правя рестор не мога ли да кача като изтегля файла за 4.3 от сайта, но пък това какво ще промени в цялата работа. Явно е въпрос на някакви настройки. Да не би като се свърже през Wi-Fi да го чакам повече. Не съм го чакал повече от минута да си призная ... Но както споменах преди с нокиата се появяваше интернет на 10-та секунда максимум след като направеше връзка.

• 0
Публикувано

При мен идва за 20-30 секунди. Я, дай скайп на лс.

• 0
Публикувано

Въпрос на настройки на уиндолса. Големи благодарности на alxx :10x:

• 0
Публикувано

Сега виждам темата, но е редно да свикнеш, че като си намерил решение на неразискван проблем, с който си занимал аудиторията – следва да го публикуваш!

А пък ако си я занимавал с решен такъв – да си понесеш последствията... ;)

• 0
Публикувано

Wi-fi firewall, Кака...оставям Асен да пише. Аз дадох жокерите само.

• 0
Публикувано

Знам.Въпросът е принципен. Някои пишат едно и също по 100 пъти, че и цитират по половин тема в новосъздадена от тях, като че ли са открили частиците със свръхсветлинна скорост, а други – нищо не споделят...

• 0
Публикувано

Както написа alxx файруола спираше възможността да получа интернет от айфона. След като разрешихме тази настройка от уиндолса, връзката се осъществява за максимум 10 секунди и всичко е както трябва. Извинявам се че не публикувах разрешението на проблема.

• 0

Значи тука май е мястото за един семпъл въпрос от мен...

Този хотспот го има всеки iPhone или се появява като екстра с качването на фирма?

Или само 4-те го имат?

Редактирано от dingila
  • 0

Опитай пак цитат на предходен пост!!!

Аз съм с iPhone4 закупен от оператор и го имам в 4.3. Имам приятели с ФЗ iPhone4 който са с 4.2 но го нямат в менюто. Може да е допълнителна екстра качена от оператора. Вчера си направих опит и вързах едновременно 3 устройства - два iPhone и лаптоп :smile:

Редактирано от Sladichuk®
  • 0

Просто се появява в 4.3. Не е от оператор.

Редактирано от JVV
  • 0
Публикувано

Попълваш си APN на твоя оператор и си готов.

• 0
Публикувано

Друг вариант е с MyWi или PdaNet от Сидия. Но ,ако си с 5.0 или 5.01 ,ти остава варианта само с Pdanet....

MyWi за 5.0,струва само 19.99$.

Аз съм с Pdanet 5.30 и съм много доволен :guitarred:

• 0
Публикувано

Абе научете се какво е това търсачка във форума!!!!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...