Monro Публикувано Ноември 21, 2011 Публикувано Ноември 21, 2011 Здравейте, Интересува ме има ли начин и какъв е той, когато видя някакъв статус във фейсбука да го копирам, задържам, кликам, в/у статуса но не излиза никакво меню за копиране... имам action menu, но не върши работа.. Идеи? Цитирай
0 Grievous Публикувано Ноември 21, 2011 Публикувано Ноември 21, 2011 Има някои приложения от които не може да се копира. Фейсбук е едно от тях и ще трябва да се примириш. Ако е препратка с линк обаче става. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Ноември 21, 2011 Публикувано Ноември 21, 2011 При Фейсбук е така от няколко ъпдейта насам, за жалост. Можеш обаче да го отвориш през Сафари и няма да имаш грижи. Цъкаш на Десктоп сайт: Цитирай
0 Monro Публикувано Ноември 21, 2011 Автор Публикувано Ноември 21, 2011 Еее да, става.Не се бях сетил... благодаря ви! Цитирай
Въпрос
Monro
Здравейте,
Интересува ме има ли начин и какъв е той, когато видя някакъв статус във фейсбука да го копирам, задържам, кликам, в/у статуса но не излиза никакво меню за копиране... имам action menu, но не върши работа..
Идеи?
3 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.