Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте!Телефона е iphone 4 4.2.1 jailbreak-нат.До скоро нямах проблем явно съм инсталирал нещо най-вероятно от Сидия или пък истрил,и сега не ми се инсталира нищо от апстор.Избирам приложение(безплатно) натискам инстал,показвами се сива иконка в менюто,след някоя секунда става цветна с картинката на апп-то,ноо празната линия за даунлоад не започва да се пълни и иконката изчезва от менюто.От компа също не става и се налага да тегля приложения през itunes но да ги инсталирам с ifunbox.Моля ако някой има разрешение което не включва рестор да го сподели.Благодая!

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Започвай да премахваш едно по едно инсталираните неща от Cydia, за да можеш да разбереш от кое идва проблема.

• 0
Публикувано

Спомням си, преди време, че този проблем се решаваше чрез промяна на адреса в акаунта с действителен. Ставаше въпрос за сив инстал бутон. Можеш да пробваш промяна на данните за да те пита отново дали приемаш правилата им.

• 0
Публикувано

Незнам дали така трябва да е,но като кликна да инсталвам винаги ми иска да се логна,логвам се и тогава уж почва да имсталира.Инстал бутона ми е активен не е сив.Адреса ми е действителен в щатите.Преинсталирах аппсинк-а няколко пъти без успех.Сега ще пробвам някаква промяна в акаунта ми.Ако не така го оставям,рестор няма да правя докато не спре ;)

• 0
Публикувано

Ами той рестора не хапе наистина,ама всичко на ново,плюс тела ми е ФЗ и нямам нищо запазено за 4.2.1.Много занимавка къстъми работи мн робуване трябва на тия телефони докато вземат да ти служат като хората не ти на тях.

Проблема е решен!Малко на късмет но решен ;) Влязох през айтуунс да едитна нещо от акаунта,смених държавата съгласих се пак с правилата им,после ми искаше нови адреси кредитни карти,и аз направо излязох от тунса.Нз какво е станало но сега аппстора работи.Благодаря на всички!

• 0
Публикувано (редактирано)

При мен изникна също проблем с AppStore. Когато съм в прозорчето на дадено приложение самият бутон за инсталация не е активен(без значение дали приложението е платено или безплатно). Бутона не е активен преди да се логна и след това. Тъй като не ми даде опцията да се логна от AppStore, отворих в Setting и от там го направих, и логнах iTunes-а също. Отново нищо, използвам iPhone 3G с оригинален 3.1.3, направих два рестора и пак не става.

Използвам iTunes версия 9.2.1.5. Знам, че всичко е доста остаряло вече, но ако имате някакви предложения - моля пишете.

До преди това нямах никакъв проблем...

Edit: Оправих проблема, благодаря за "бързата" реакция!

Редактирано от Nixing
  • 0
Публикувано

Хубаво е като оправите проблема, да пишете и как! Писано е в няколко теми вече за смяна на адреса и т.н. но все пак.

• 0
Публикувано

При мен лично проблема се оправи чрез смяната на Wi-Fi мрежата.

• 0
Публикувано

Имам следният проблем. Днес при опит да ъпдейтна две приложения от AppStore ми показва някакъв странен имейл, който няма нищо общо с моя акаунт. В Settings - AppStore съм си логнат с моя си акаунт. В самия AppStore също ми показва моя си акаунт. Опитах се да се "лог-аутна" и след това на ново си въведох мейл и парола, логва ме но пак ми показва този странен имейл. Някой знае ли от къде идва проблема?

4219210Q.png

• 0
Публикувано

Тоя Скайп, да не си го индсталирал през Apptrackr преди това а сега да се опитваш да го ъпдейтнеш през AppStore?

• 0
Публикувано

Не фрий аппс винаги свалям от AppStore и скайп със сигурност е от там.

• 0
Публикувано

Проблемите ти идват от кракнатите приложения и installous. Едно от решенията, които намери (може би не 100% действащо), може да опиташ от настройките на installous да включиш 'Remove Metadata'.

• 0
Публикувано

Включих 'Remove Metadata' ще видя за напред дали е изчезнал проблема. Иначе изтрих скайпa и го свалих наново, без проблеми от AppStore.

• 0
Публикувано

Обяснението по този проблем, на повечето места на които го открих е, че се опитва да се ъпдейтне кракнато приложение в AppStore.

• 0
Публикувано

Мерси Шамане, освен да съм го свалил несъзнателно, но просто нямам навика да свалям фрий приложения от там, а директно от извора.

• 0
Публикувано

Получава се и с free приложения, изтеглени от AppStore със собственния акаунт. На един приятел телефона беше така. Лично пробвах с free приложение, изтрих го и го инсталирах с неговия акаунт, после при ъпдейт отново същият steve@rim.jobs

• 0
Публикувано

Причината се казва апсинк. Не сте качили фри приложение преди и непосредствено след инсталацията му, а директно сте минали на кракнати.

• 0
Публикувано

Алекс, няма проблем с това. Аз не го правя отдавна и нямам грижи.

• 0
Публикувано

И аз имам проблем, като се опитам да ъпдейтна безплатно приложение ми показва това:

7ad33f313a1b47a2.PNG

• 0
Публикувано

Алекс, няма проблем с това. Аз не го правя отдавна и нямам грижи.

Точно от апсинк е, Жорка, но не съм сигурен в причината да зацикля. Два пъти ми направи номер с ъпдейтване на платено приложение. Първия път отказа да ъпне от телефона(зацикли на downloading), втория път(друго приложение, не същото) беше вече свалено на компа и при синк ми излезе същото след това - иконката зациклила на installing, а апстор иконката си имаше бедж за наличен ъпдейт. Бих помислил че е бъгче в ОС, ама не - в лог-овете имаше краш на Installd(нали се сещаш?)...

• 0
Публикувано

Да за AppSync съм съгласен. Говорех за безплатното.

• 0
Публикувано

И аз имам проблем с AppStore. Когато има ъпдейт на някое Free приложение, и дам да го ъпдейте ми излиза ето този екран: 7ad33f313a1b47a2.PNG

Когато изтрия приложението и после го кача наново го няма този проблем.

Благодаря предварително.

• 0
Публикувано

Ти чете ли предните два, три поста????

• 0
Публикувано (редактирано)

Ами да, четох ги, но не съм променял AppSync-а, от както съм джейлнал телефона, а преди работеше перфектно ъпдейта на AppStore и затова мисля, че няма да е от AppSync-а.

AppSync-а ми е от xSellize.

P.S. Сега видях, че имам и втори AppSync for OS 5, пак от xSellize. А другият е AppSync for OS 5+

Да изтрия ли единят ? Кой?

P.S.1 Оправих го! Премахнах и двата AppSync-a, и сложих AppSync от Hackulo.

Редактирано от papalin4o
  • 0
Публикувано

Майко мила...

• 0
Публикувано

И аз да се оплача,

като тръгна да свалям приложение от стор-а, ново или ъпдейт, след акредитацията на акаунта забива на фазата Waiting и сива икона на приложението. Обикновено при тази фаза има застояване няколко секунди, при които индикатора за трафик се показва в системната лента, тук това не се случва и десетина минути по-късно ми казва, че съм си купил приложението, но има проблем с инсталацията и да си го дръпна през компютъра.

Убеден съм, че Apple ID-то е наред, през друго мобилно устройство и 2 компютъра всичко работи.

Давах му log out - log in.

Преисталирах AppSync, изтрих Springtomize - последното, което ъпдейтвах. Изтрих и StayOpened, което има някакаво отношение към процеса на инсталиране. През install0us няма ядове.

Проблема май се появи след като телефона засече, че има излязла 5.1, въпреки че не съм го карал да проверява 7-8 дни след релийза ми изскочи нотификация.

Сега се сетих да тествам, дали сваля от музикалния стор и резултата е същия - waiting и никакво развитие, а на компютъра сваля. Странното е, че ако пусна превюто или цял подкаст, без да искам да го свалям - върви.

т.е. май някъде се губи връзката при акредитацията, умишлено сървъра ме реже или има проблем с правата за писане по паметта. iMessage работи. :thinking:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...