Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте!Телефона е iphone 4 4.2.1 jailbreak-нат.До скоро нямах проблем явно съм инсталирал нещо най-вероятно от Сидия или пък истрил,и сега не ми се инсталира нищо от апстор.Избирам приложение(безплатно) натискам инстал,показвами се сива иконка в менюто,след някоя секунда става цветна с картинката на апп-то,ноо празната линия за даунлоад не започва да се пълни и иконката изчезва от менюто.От компа също не става и се налага да тегля приложения през itunes но да ги инсталирам с ifunbox.Моля ако някой има разрешение което не включва рестор да го сподели.Благодая!

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Изтрий всички приложения ръчно, рестартирай и ги качи на ново през iTunes. След това не би трябвало да има проблеми.

• 0
Публикувано

Забележи, че аз не съм ъпдейтнал и проблема не е като оня с музиката , когато не иска да синхронизира след ъпдейт, докато не опразниш галерията. Когато синхронизирам с компютъра си качва всичко.

• 0
Публикувано

Направи това, което ти казах и след това пробвай да изтеглиш приложение през телефона.

• 0
Публикувано

Въпреки, че бях убеден, че няма да ми се реши проблема пробвах, понеже това решение е една идея по-приемливо пред рестора. Е НЕ СТАНА.

• 0
Публикувано

Същия проблем и при мен, само че ги сваля по-късно!Стои на waiting, след това ги сваля !?!От скоро се пови проблема нищо не съм свалял от сидия, преди да се прецака!

• 0
Публикувано

Hard Reset и пробвайте на ново. И при мен е ставало... не е от джейла!

Може да пробвате да ги спрете, да ги затриете и на ново. Другия вариант е синхронизация след предаврително обновени апликации.

• 0
Публикувано

Най-големия та**к е, че докато се синхронизира с компютъра инсталира и през телефона (свалих и един подкаст), щом приключи синхронизацията - пак не ще.

Намерих и друго оплакване от 17-ти със същия проблем в MacRumors форум-а, но и там още няма решение. Ще очаквам включване.

А рестартирания колко ли не правих, хард-софт няма и няма.

Свалих си sbSettings (по принцип не я ползвам) да фиксне пермишъните, но и това не помогна.

• 0
Публикувано

Спри нета на телефона и тогава синхронизирай. То като има нет, започва безжично. ;)

• 0
Публикувано

Аз го оправих!Направих reset all settings след това рестор от iCloud и засега всичко е ОК!

• 0
Публикувано (редактирано)

@uomoto

Чакай да напиша малко по-разбираемо, че май говорим на различни езици:

Докато се синхронизира, отварям стора от телефона, избирам ново приложение, което да свали и го сваля.

След като приключи синхронизацията отварям пак стора избирам друго приложение и пак не ще да го свали.

Самата синхронизация си качва всичко, което и е зададено.

@V304JOR

Ти си джейлнат, нали? Аз това не смея да го направя, защото знам какъв е резултата при джейлнати телефони от ресет.

Редактирано от roll2puff
  • 0
Публикувано

Проблемни са безжичните връзки към сторето. На мен ми стоя над 5 мин. на уейтинг оня ден, но всичко тръгна после. Сега са пикови натоварвания в щатите - пробвай рано сутрин ;)

• 0
Публикувано (редактирано)

Да, с джейл съм!Днес имах време да си поиграя с телефончето и всичко е ОК!

Редактирано от V304JOR
  • 0
Публикувано

Да това фиксва проблема, само после е заигравка да си настроиш всичко на ново.

Благодаря за съвета.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...