anaeli Публикувано Ноември 24, 2011 Публикувано Ноември 24, 2011 Три дни се боря с един проблем, изчетох какво ли не и накрая реших, че ще моля за помощ. Преинсталих лаптопа и си инсталирах наново iTunes, но като стартирам iTunes Store не мога да видя нито една апликация /флаш приложения - ако така се казва/ - ето и снимка, за какво говоря: Регвам се - и пак тая. На лаптопа съм качила всички драйвери, програми, флаш плеари, акробати и т.н - с една дума всичко необходимо /така поне си мисля/. На работата също съм качила iTunes /а там също аз съм преинсталирала компа и там нямам никакъв проблем. Тегля си туй-онуй без никакъв проблем, а в къщи незнам какво става. Има разбира се и алтернатива - през телефона, но това, че ми се отваря в къщи ме дразни и не ми дава мира. Според мен е нещо дребно, но вече не ми идва на идея - какво е. Ще съм Ви много благодарна ако ми дадете някакви идеи. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 24, 2011 Публикувано Ноември 24, 2011 Това е стара версия на iTunes Ъпдейтни я и пак пробвай. Само че отиди на Home, тук си на филмите Цитирай
anaeli Публикувано Ноември 24, 2011 Автор Публикувано Ноември 24, 2011 Това, което съм постнала като картинка е примерна, взета от интернет. Аз съм с най-новата версия, която е дръпнах от: http://www.apple.com/itunes/. Не мога да отида на home, тъй като като дам iTunes store горе се зарежда нещо и после ми дава само един бял лист и горе на лентата /черната, където е home лентата ми е празна. Има само акаута ми в края, а в другия край има две стрелки - напред и назад/ - това е, което виждам. Цитирай
mupo Публикувано Ноември 24, 2011 Публикувано Ноември 24, 2011 Според мен се блокира трафика до/от iTunes Store. Спри си Firewall-а и опитай отново. Цитирай
anaeli Публикувано Ноември 24, 2011 Автор Публикувано Ноември 24, 2011 Ще опитам, но на работата не е спрян и нямам проблем. Виждам ги. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 24, 2011 Публикувано Ноември 24, 2011 Преди няколко години интернет доставчикът ми беше отрязъл достъпа до всичко свързано с apple - сайта им, itunes... Звънях им, казаха че нямало проблем. Но след няколко дни си тръгна Цитирай
anaeli Публикувано Ноември 24, 2011 Автор Публикувано Ноември 24, 2011 (редактирано) Не вярвам доставчикът да ме е отрязъл, защото пред да преинсталирам лаптопа ги виждах, но скапания Win ми се прецака и трябваше да го преинстална. Оправих се - премахнах НОД 32 и се появиха. Благодаря на всички, които ми писаха. Редактирано Ноември 24, 2011 от anaeli Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.