Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Помните ли времената, когато обичахте да редите парчетата на дървен пъзел? Сега е нужно само да извадите своя iPhone, iPad или iPod touch, за да дадете на децата си същото усещане!

mzm.zaaxswkt.175x175-75.jpg

Me & Bee Puzzle е образователна и забавна игра. Тя учи децата да сглобяват все по-сложни пъзели. 100 красиви картинки очакват да бъдат подредени от малките пръстчета. Когато пъзелът е готов, децата чуват думата на английски, произнесена от двама малки англичани. По този начин могат да научат имената на фигурите, както и много други думи.

Играта е разделена на 10 нива с нарастваща сложност. Децата получават достъп до следващото ниво, след като подредят последния пъзел от текущото.

Ако малчуганите се чудят какво да направят, могат да докоснат пчеличката и тя ще им помогне. Интуитивният, създаден за деца интерфейс, прави играта с Me & Bee Puzzle приятно и пристрастяващо занимание, дори и за възрастни. Играта помага на децата да развиват своята фина моторика, която е в основата на много дейности, като писането например, както и да научат множество основни думи на английски. Семплият дървен фон и приятната музика им помагат да се концентрират по-добре и ви осигуряват спокойни минути навсякъде.

Основни характеристики:

- 100 пъзела за подреждане

- интуитивен интерфейс и аудио-помощ

- красиви картинки на дървен фон

- произнасяне на думи на английски

- развива фината моторика

- развива способността за концентрация

- за деца от 2 до 7-годишна възраст

В момента само за $ 0.99!

01.jpg

03.jpg

04.jpg

02.jpg

05.jpg

www.meandbeegames.com

Редактирано от 4Friends
Публикувано

Нямам дете, едва ли ще я сваля да си играя, НО игричката изглежда красива по детски . Поздравления за приложението!

Публикувано

Играта е супер за деца - малкият ми син много се забавлява.

Браво и от мен. ;)

Публикувано

А играта дали ще я има и на български език? На 3 годишния ми син ми се струва, че му е малко рано за английски :)

Публикувано

Да, следващата версия на играта ще включва и други езици, сред които ще е и българския със сигурност. Радвам се, че ви харесва!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...