4Friends Публикувано Ноември 24, 2011 Публикувано Ноември 24, 2011 (редактирано) Помните ли времената, когато обичахте да редите парчетата на дървен пъзел? Сега е нужно само да извадите своя iPhone, iPad или iPod touch, за да дадете на децата си същото усещане! Me & Bee Puzzle е образователна и забавна игра. Тя учи децата да сглобяват все по-сложни пъзели. 100 красиви картинки очакват да бъдат подредени от малките пръстчета. Когато пъзелът е готов, децата чуват думата на английски, произнесена от двама малки англичани. По този начин могат да научат имената на фигурите, както и много други думи. Играта е разделена на 10 нива с нарастваща сложност. Децата получават достъп до следващото ниво, след като подредят последния пъзел от текущото. Ако малчуганите се чудят какво да направят, могат да докоснат пчеличката и тя ще им помогне. Интуитивният, създаден за деца интерфейс, прави играта с Me & Bee Puzzle приятно и пристрастяващо занимание, дори и за възрастни. Играта помага на децата да развиват своята фина моторика, която е в основата на много дейности, като писането например, както и да научат множество основни думи на английски. Семплият дървен фон и приятната музика им помагат да се концентрират по-добре и ви осигуряват спокойни минути навсякъде. Основни характеристики: - 100 пъзела за подреждане - интуитивен интерфейс и аудио-помощ - красиви картинки на дървен фон - произнасяне на думи на английски - развива фината моторика - развива способността за концентрация - за деца от 2 до 7-годишна възраст В момента само за $ 0.99! www.meandbeegames.com Редактирано Ноември 24, 2011 от 4Friends 7 Цитирай
dachevradoslav Публикувано Ноември 24, 2011 Публикувано Ноември 24, 2011 Нямам дете, едва ли ще я сваля да си играя, НО игричката изглежда красива по детски . Поздравления за приложението! 1 Цитирай
intruder Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 Играта е супер за деца - малкият ми син много се забавлява. Браво и от мен. Цитирай
julisimo Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 А играта дали ще я има и на български език? На 3 годишния ми син ми се струва, че му е малко рано за английски Цитирай
4Friends Публикувано Ноември 30, 2011 Автор Публикувано Ноември 30, 2011 Да, следващата версия на играта ще включва и други езици, сред които ще е и българския със сигурност. Радвам се, че ви харесва! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.