eek Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 Navi-Xetreme е мрежова платформа чрез, която може да отваряте други потребители или каченото от тях. Има доста добавени функции и възможност да си добавяте файлове. Navi Xtreme предлага. както телевизии, тв шоута, филмите от сайта на adultswim.co.uk така и директрории с филми снимани от кината ето клип на въпросната платформа. http://www.youtube.com/watch?v=9FMKKNOz3AM&feature=player_embedded Линк за сваляне: Инсталиране: System -> addons -> install from zip След инсталиране търсете прорамата на Programs/add ons 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 30, 2011 Публикувано Ноември 30, 2011 Нова версия: Navi-X 3.7.2 Включена е поддръжка и на IceFilms, не съм го тествал още Цитирай
eek Публикувано Декември 1, 2011 Автор Публикувано Декември 1, 2011 За всички които са инсталирали програмата и са се чудили как да си пуснат субтитри към филм ето решение: Отивате на XBMC subtitle адона в систем. от там избирате конфигурация. Subtitle addon > configure > advanced options > manually enter search string Така при пускането на всеки филм и опит да заредите субтитри под opensubtitles ще имате опция manually enter search и когато е изберете ще може да въвеждате ръчно името на филма. Джонибраво имам един въпрос към теб. Днес попаднах на един сайт кадето е обяснено как се инсталира xbmc на айпад и айфон. Имаш ли някаква представа читаво ли е? http://www.funkyspacemonkey.com/install-xmbc Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 1, 2011 Публикувано Декември 1, 2011 Това го има от доста време, но първата версия беше голяма мъка. След това прбвах следваща версия, която работеше по-добре, но не ми беше полезна при положение, че OPlayer и Buzz Player поддържаха SBM протокол Иначе и тук си имаме тема по въпроса, но скоро не съм пробвал с новите версии, защото телефона ми е без JailBreak, а iPad-a трудно мога да го измъкна от ръцете на жена ми 1 Цитирай
eek Публикувано Декември 2, 2011 Автор Публикувано Декември 2, 2011 Хехехе познато. Моята като си ляга и го взима с нея за да може като стане да и е до леглото. Предполагам си чул най-ужасния звук, когато жената трака с нокти по дисплея Цитирай
profusion Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 Navi-то ми харесва и почти всичко тръгва без буфериране, едно ме дразни - защо всичко е напляскано в повтарящи се категории, объркано, и алогично подредено, включва и разни други сайтове, абе изобщо като влезна и се губя... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.