LUBECA Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 Все повече слухове сочат, че дисплеят на iPhone 5 ще бъде 4-инчов. Поредният e доста убедителен - сайтът www.macotakara.jp твърди, че доставките на компонента вече са започнали и той се произвежда от Hitachi Displays. Заедно с него са започнали и доставките на нов дисплей за iPad 3, който би трябвало да има висока пикселна гъстота и да се квалифицира като Retina. Докато за нов iPhone ще трябва да почакаме още около година, можем да очакваме iPad 3 още през втората четвърт на 2012 г. Изтoчник: HiComm Цитирай
Anton Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 Като се има предвид, че Wall Street Journal и други сериозни медии писаха, че Apple има договор за доставка с Sharp, а за Hitachi нищо не се споменаваше даже като слух, на мен това ми се струва доста невероятно. А личното ми мнение е, че 4 инчов дисплей е прекалено голям - все пак това са 1,2см повече и става много широк и висок...абе всички сте виждали СГС2 - просто е грозен. Ако изобщо трябва да има увеличаване на дисплея за мен 3,7(макс 3,8) е допустимото. 1 Цитирай
pApit0 Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 (редактирано) Ако телефона ще изглежда така като на снимките с 4" дисплей ... падне ли тази играчка 100% ще се сменя дисплей или стъкло ... ако не измислят нещо по здраво от сегашните ... те сега се чупят ... Редактирано Ноември 29, 2011 от pApit0 Цитирай
blizzard Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 Съгласен съм с Антон, на тоя панел 4 инча немогат да се хванат освен ако не е широк колкото 3гс и да е с някакъв дсуплей с супер тънка рамка. На същия панел максимум 3,7 инча. Цитирай
sharenia Публикувано Ноември 29, 2011 Публикувано Ноември 29, 2011 Реших да не пускам по долната статия като нова новина , а да я пусна тук защото става въпрос точно за този дисплей . Сайтът Macotakara публикува интересна информация, свързана с бъдещите планове на Apple. Две от трите компании, участващи в Japan Display Alliance - Sony и Hitachi, вече произвеждат LCD панели за iPad 3, но също така и 4-инчови дисплеи, чието предназначение за момента остава неясно - не е изключено да са за тестови цели на Apple, уточнява electronista.com. Неофициалната информация, която моментално обиколи технологичната блогосфера, е, че Apple подготвя нова 4-инчова версия на своя iPhone, пише "Дневник". Според източника през 2013 г. Apple ще представи таблет с фундаментално различен LCD дизайн, технологията за който е разработена от тайванска компания. Междувременно слуховете, че iPad 3 ще разполага с екран с резолюция 2048 х 1536 пиксела, подсказват, че Apple може би ще потърси помощ за производството и от японските компании, които вече имат опит в работата с дисплеи с по-висока пикселна гъстота, отбелязва Mobile Bulgaria. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.