baronbg Публикувано Май 24, 2015 Публикувано Май 24, 2015 (редактирано) "Много съм тъп Саше" Виждам цитат и изобщо не го чета. Стила, имам предвид да не е ръкописно, видях че мога да си пиша имената на играчите. Явно и другия въпрос не съм обснил правилно. Пример: Един ден играя с колеги Следващия ден играя с приятели Трети ден играем семейството Игрите в семейството, нямат общо със другите. С колегите например имаме спор, кой отбор е по-добър, следователно, отварям "тефтера" и там да пише "ние" 16 победи, "вие" 11 победи и хронология на игрите. Дано съм бил ясен този път. Редактирано Май 24, 2015 от baronbg Цитирай
marto1914 Публикувано Юни 25, 2015 Автор Публикувано Юни 25, 2015 НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДЕН ПОСТ!!! Да има хронология на всички игри. Може да имаш колкото си поискаш от тях. Цитирай
marto1914 Публикувано Октомври 22, 2015 Автор Публикувано Октомври 22, 2015 Приложението е вече безплатно! 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.