arm11 Публикувано Декември 5, 2011 Публикувано Декември 5, 2011 (редактирано) Сравнителен тест между iPhone 4S и Galagy Nexus от тази сутрин. Вижте ги и кажете според вас кое е по-добро. Моля убедете се, че сте пуснали в YouTube на 1080р. iPhone 4S: Galagy Nexus: Редактирано Декември 5, 2011 от arm11 2 Цитирай
iPhoneman Публикувано Декември 5, 2011 Публикувано Декември 5, 2011 По ясно видеото, като че ли е на iPhone, но който и да е снимал няма идея, защото трудно се разбира добре ли снимат и двата телефона. Да не говорим за автентичност на цветове и подобни. Цитирай
goce kostadinov Публикувано Декември 5, 2011 Публикувано Декември 5, 2011 Според мене на нашият телефон видеото е по добро. Цитирай
XerXi Публикувано Декември 5, 2011 Публикувано Декември 5, 2011 На iPhone-а трепери по-малко, но пак си е дразнещо. Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 5, 2011 Публикувано Декември 5, 2011 Нещо не ми се виждат много правдоподобни тия клипчета. Много силно изразен лаг от към fps има, аз с 4-ката като съм правил клипчета се вижда по-плавно пък какво остава за новата камера на 4S! Цитирай
koshmara Публикувано Декември 5, 2011 Публикувано Декември 5, 2011 При 4S е по-добре,и не го казвам защото ползвам iPhone цветовете са малко по ярки. Треперенето по малко на 4S според мен не е само от човека а и от функцията за стабилизиране Цитирай
algor Публикувано Декември 6, 2011 Публикувано Декември 6, 2011 Ще използвам тази тема да ви покажа снимки от снощи, които направих набързо с 4 - ка (не е 4S - подчертавам) и Samsung Galaxy Nexus. Просто спрях до колата, изкарах двата телефона и от един и същи ъгъл и светлина ги направих. Няма зуум и изобщо не съм пипал камерите и на двата апарата. Самсунг-а : Айфон 4 : 2 Цитирай
XerXi Публикувано Декември 6, 2011 Публикувано Декември 6, 2011 А какво е това, което си снимал? O_o Пожар? Цитирай
s0urce Публикувано Декември 6, 2011 Публикувано Декември 6, 2011 Тъпия софтуер на Андроида то е ясно много го осветява ... да не казвам голяма дума ама сигурно с моята 4ка ще е по добре от Nexus.... Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Декември 6, 2011 Публикувано Декември 6, 2011 @neol23 друг е въпроса колко трудно се правят снимките с 3D камерата . : ) Цитирай
Andrioman Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Насичането според мен е проблем на кодеците с които е обработвано видеото.Предполагам това,защото имам Full HD Camera на Sony и просто видеата ми вървят много различно с различните плеари с които ги пускам.Най-добре ми вървят с Windows Media Player (без никакво насичане). Гледал съм видеа направени с iPhone 4s ,които изобщо не трептят.Ето един пример: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.