Nistel Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Може .. с iTunes и активиран Home Sharing ако това имаш предвид .. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 11, 2011 Публикувано Март 11, 2011 С появата на FW 4.3 за Apple TV2 се забелязват доста крашове при XBMC. В nitoTV се появи updateBeGone, което е фикс за проблема. Цитирай
arm11 Публикувано Март 15, 2011 Публикувано Март 15, 2011 Добре де, последно с колко памет е ейпъл тв 2 или е само с външен хард? Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 15, 2011 Публикувано Март 15, 2011 Apple TV - 8GB Memory, 256mb RAM Идеята на устройството е да се използва Air Play. Цитирай
arm11 Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 Аха значи трябва да ми стриймва от мака или от пц-то, ясно. Схванах идеята, данке. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 Не само стриймове, след като се направи JailBreak, може да се гледат филми със субтитри от какъвто и да е мрежови източник. Аз съм си качил филмите на една Time Capsule и съм си ги шернал по мрежата. Използвам XBMC за да ги гледам на Apple TV и съм доста доволен. Цитирай
arm11 Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 Ами до дни я чакам и веднага ще напиша и мойте впечатления, не че ще са много по-различни де Мерси за инфото, тъкмо се чудех какви предимства дава джейла. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 Мога да направя едно кратко ревю на това как ми е полезна лично на мен, но трябва да издебна удобен момент и настроение Изборът на приложения не е кой знае какъв, но всички са доста практични. Цитирай
arm11 Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 А външен хард може ли да се закачи? Така като гледам, не... Цитирай
arm11 Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Е нали има юсб отзад, за това питам. Явно ще се стриймва и т.н. Мерси все пак. Цитирай
dachevradoslav Публикувано Юни 19, 2011 Публикувано Юни 19, 2011 Разполагам със системата за домашно кино SONY DAV-DZ260 . Имам си и Digital Optical Fiber Optic Toslink Audio Cable. Свързал съм ATV чрез hdmi кабел с телевизора, и чрез оптичния аудио кабел със системата за дом. кино. Интересуваме какви настройки трябва да направя в ATV, или в частност XBMC, за да мога да имам съраунд звук? Също имате ли идея, дали трябва да се направят и някакви допълнителни настройки на Сонито? Благодаря предварително на отзовалите се! Цитирай
arm11 Публикувано Юни 19, 2011 Публикувано Юни 19, 2011 на Sony-то не, иначе отиваш в XBMC->System->System->Audio output-> на audio output - Optical\Coax, Speaker Conf. - 5.1 (предполагам си), на долу отмяташ всико и най-долу - Audio output device - Default Output Device - ENJOY Цитирай
dachevradoslav Публикувано Юни 19, 2011 Публикувано Юни 19, 2011 За съжаление, при отметка на Dolby Digital (AC3), се чува невероятно пращане. Като го махна се чува звук от предните колони, но не и задните. МОже това да се дължи и на файла, с който пробвах. Горната опция за какво точно служи? Цитирай
arm11 Публикувано Юни 19, 2011 Публикувано Юни 19, 2011 Изтегли си нещо с DTS саунд и виж тогава. Ако си пуснал нещо което стерео е нормално да са предните колони само. Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 12, 2011 Публикувано Юли 12, 2011 Apple TV to Get Bluetooth Keyboard Support With iOS 5? Вероятно при iOS5 ще има поддръжка на bluetooth клавиатура за AppleTV 2. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=16029 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 12, 2011 Публикувано Юли 12, 2011 Не съм пробвал, но мисля, че сега може със софт, който си инсталираш от nitoTV. (BTStack) edit: edit2: В момента ако имаш инсталиран RowMote Pro на телефона или iPad-a, нуждата от външна клавиатура изчезва Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 13, 2011 Публикувано Юли 13, 2011 Някой да има решение за XBMC + MacOS Lion? Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 13, 2011 Публикувано Юли 13, 2011 Има, но са за напреднали като теб. Аз лично не съм пробвал, защото всичко ми е на Time Capsule а Macbook-a ми още е с 1.6.8. Edit /etc/exports in root ie sudo nano /etc/exports Assuming your network is 192.168.*.* add a line like this to /etc/exports /folder/to/share -network 192.168.0.0 -mask 255.255.0.0 save and exit, then in the command line do sudo nfsd enable Check the nfs mounted correctly showmount -e In xbmc you'll just need to add a share like nfs://hostname/folder/to/share Същото може да се направи и през програмата NFS Manager. Друго решение, за което четох е това: Installing Samba 3 on Mac OS X 10.7 using MacPorts Има много проблеми в новата версия на XBMC 10.9 и съвсем скоро ще изкарат нова, предполагам Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 13, 2011 Публикувано Юли 13, 2011 Направи си една папка movies и я сподели през FTP, но пак ще трябва с допълнителен софт, защото и това са го резнали в Lion. Цитирай
kokobrise Публикувано Юли 30, 2011 Публикувано Юли 30, 2011 Искам да попитам,ако си взема Apple Tv,мога ли да го бучна директно към телевизора,който не е интернет тв,и да си пускам филмми и музика от айпада на телевизора?С airplay ли става и как изобщо се пуска airplay.Съжелявам за лаишките въпроси,но трудно се ориентирах в темата. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 Не ти трябва интернет TV.Просто трябва да имаш безжичен интернет,за да се закачи ATV-то.И тогава с AirPlay може да гледаш от компа,iPad,iPhone......! Цитирай
kokobrise Публикувано Август 8, 2011 Публикувано Август 8, 2011 Инсталирах си XBMC на apple tv 2 и почти всички добавки,без разни за скрийнсейвъри.Направил съм си ftp сървър на домашния комп и съм настроил всичките ми филми да се стрймват от там.Проблема е че голяма част от филмовата ми колекция не върви.Предимно филми с по-добро качество не тръгват(bluray,hd,филми с AC3 звук).Единствено нормалните dvdRip тръгват и то не всички.Някой знае ли защо така се получава?Трябва ли да инсталирам допълнително освен Nito Tv и XBMC някоя друга добавка,плъгин или кодек? Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 8, 2011 Публикувано Август 8, 2011 За файловете с AC3, отиди в: Apple TV > Settings > Audio & Video > Audio Output и го сложи на 16 bit Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.