kokobrise Публикувано Август 8, 2011 Публикувано Август 8, 2011 Не става.Изписва ми неуспешно възпроизваждане и да си проверя лог файловете.От 10 филма пуска само един. Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 Пробвай една по-нова версия на XBMC, още е в тестов период, но трябва да работи по-добре от тази каша, която избързаха да пуснат. Свързваш се през SSH с terminal.app или PuTTY и изпълняваш следните команди. 1. wget http://xbmc.hadm.net/latest_atv2.deb2. dpkg -i latest_atv2.deb3. rm latest_atv2.deb Сега я слагам и аз JohnnyBravo-MacBookPro:~ johnnybravo$ ssh root@192.168.1.80root@192.168.1.80's password: AppleTV-Bravo:~ root# wget http://xbmc.hadm.net/latest_atv2.deb--2011-08-11 02:25:00-- http://xbmc.hadm.net/latest_atv2.debResolving xbmc.hadm.net... 173.236.196.130Connecting to xbmc.hadm.net|173.236.196.130|:80... connected.HTTP request sent, awaiting response... 200 OKLength: 45931650 (44M) [application/x-debian-package]Saving to: `latest_atv2.deb'100%[=======================================>] 45,931,650 246K/s in 2m 58s 2011-08-11 02:27:59 (252 KB/s) - `latest_atv2.deb' saved [45931650/45931650]AppleTV-Bravo:~ root# dpkg -i latest_atv2.deb(Reading database ... 3980 files and directories currently installed.)Preparing to replace org.xbmc.xbmc-atv2 10.0-9 (using latest_atv2.deb) ...Unpacking replacement org.xbmc.xbmc-atv2 ...Setting up org.xbmc.xbmc-atv2 (10.0-9) ...AppleTV-Bravo:~ root# rm latest_atv2.deb Цитирай
kokobrise Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 Как се държи новата тестова версия?При мен нищо не стана. Първите две команди се изпълниха,но при третата нищо не стана. И освен това ми се затри старата верси на XBMC. Пробвах да я деинсталирам и инсталирам отново от Nito Tv,но пак не стана. Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 Аз нямам никакви забележки, но в случая не съм критерий, защото няма нищо с резолюция 720p или 1080p. На морето съм и с този нет тук, подобен файл ще се севали, когато ще е станало време за ски edit: След като въведеш последната команда, нищо не трябва да се случва. Тя е за изтриване на .deb файла от устройството и просто ти се отваря нов ред. edit 2: Не се замисляй за тази версия, сега гледах коментарите и на други хора, държи се по-добре от официалната недомислица, която пуснаха. Цитирай
kokobrise Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 Нещо не се получава при мен.Инсталирах я през Putty както си описал.Инсталацията преминава гладко,показвами че първо се тегли деб файла и през втората команда се инсталира.След като извъша и останалото,никъде в менюто не виждам да се появява XBMC.В сетингс на Нито Тв ми показава,че версията е инсталирана,но никъде не я откривам.Пробвах да деинсталирам и инсталирам отново през Nito Tv,но пак не я виждам никъде. Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 Нещо си омазал. Бях пуснал да се сваля един филм с 720p за да направя тест. Тръгна без проблеми и не ми насичаше, а Apple TV-то ми е вързано към мрежата през Wi-Fi, но на 5GHz. Инсталирал съм си този Custom FW: AppleTV2,1_4.3_8F305_Custom_Restore.ipsw Версията на XBMC е тази, която ти показах няколко реда по-горе и нямам никакви грижи. Цитирай
ortortor Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 Имам проблем с плейването на музика ,XBMC забива на едно място.Инъче филмите вървят добре ,XBMC е инсталирано от nitoTV. Някой може ли да помогне ?? Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 Трябва да се прехвърли плейването на mp3 от default player към DVDPlayer За целта, копирай този файл: advancedsettings.xml.zip в тази директория: /private/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata Архивирал съм го, за това първо го разархивирай Можеш сам да си създадеш файла с Notepad, като направиш нов документ и копираш вътре това: <advancedsettings> <audio> <defaultplayer>dvdplayer</defaultplayer></audio></advancedsettings> Запазваш го под името: "advancedsettings.xml" и си модерен. edit: Друг път ако имаш пак проблеми, пиши с кой Firmware си и с коя версия на XBMC. Цитирай
ortortor Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 (редактирано) Пак ще досаждам . При вас как вървят филми 1080p 9~10Gb файл ? при мен на 3-5мин. буферира ,реших че е от 54Mbit G рутер и взех друг 300Мбит Wireless N 2.4Ghz ,но пак има буфер . Вчера изгледах 720P 5gb файл без никави грижи ,та се чудя дали проблема е в рутера или има нещо което несъм настроил,или тези големи файлове идват тежки за atv2. Версията на XBMC e 10.0.9 ,джейла е seas0npass последна версия.Файловете са добавени през SMB,Windows7 Редактирано Септември 12, 2011 от ortortor Цитирай
ortortor Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Пуснах през FTP съвсем друга бира е така,тъкмо изгледах един 10гб 1080p без нито замисъл за буфер. Скороста надхвърля 4мб/с ,а през smb повече от 2 2.5мб/с неможе да направи (wifi връзка) Цитирай
nikiv76 Публикувано Септември 18, 2011 Публикувано Септември 18, 2011 Здравей , би ли ми казал как точно настрой FTP Video Source. Имам предвид какво пишеш на PAth или дали въобще пишеш нещо? Пуснал сам си FTP през W7 , виждам го отвсякъде , логвам се , тегля . Когато се опитам да го настроя през ATV2 се връзвам към FTP сървъра /log na FTP сървъра /, но папката е празна , в нея няма никакви филми ????? Според мен бъркам в пътя на папката /Path/ Поздрави: Цитирай
IceLeon Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Колеги може ли някой да помогне за горното... И аз имам същия проблем с фтп - и то такова на професионален хостинг, което работи като чук отвсякъде... Отварям, виждам папките - а вътре никой... Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Сега пробвах с едно мое FTP, където ми е качен сайта и си работи. ftp://user:pass@ip address Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Някой знае ли дали има начин да се активира мироринг-а на епъл тв със софт 4.3? Цитирай
aserbezov Публикувано Октомври 20, 2011 Публикувано Октомври 20, 2011 Здравейте! След като се поразрових за Apple TV, доста се запалих. Изчетах няколко теми,но за съжеление нямам много време да прочета всички. Имам няколко основни въпроси и ще съм много щастлив,ако по-компетентните потребители на устройството ме светнат малко. Ще говоря по същество. Питането ми е мога ли да ползвам Apple TV(хакнато) + Dreambox(или някое алтернативно устройство) като заместител на Булсатком?Другото което ме интересува...след като хакна Apple TV, в XBMC има ли всички филми,сериали и тнт. като при самият магазин? ) Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 20, 2011 Публикувано Октомври 20, 2011 1.Можеш да го ползваш с Dreambox! 2.XBMC e медиа център за гледане на филми(всички формати),слушане на музика,както и за online стрийминг телевизии.. Имам Apple TV от седмица и ме е яд,че не съм си го купил по -рано! 2 Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 20, 2011 Публикувано Октомври 20, 2011 Незнам точно как като заместител на булшитком искаш да го ползваш. Можеш да си гледаш тв през АТВ и дриймбокс-а, но за целта пак трябва да имаш шеър на някаква сателитка. Аз лично съм на сеталйатбг и си работи чудесно. XBMC, както напиха вече си е медия център, от него не можеш да дърпаш или да купуваш филми и пр. Но можеш да гледаш филми през шернати папки на пц-то ти и от разни стриймове. Аз лично имам 2 АТВ, много съм доволен, особено 2-рата ми реши проблема с ТВ-то в спалнята, че не пробих нито една дупка тв и филми всичко по въздуха през нея! За хората които се чудят дали да си купуват отговора е - ДА! Цитирай
ortortor Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 В момента има ли възможност за запазване SHSH за новите фърмуери 4.4.xx ???? с umbrella-та ? Последния запазен ми е 4.4b6, дали и за ATV2 ще се прекрати начина на запазване на SHSH при iOS 5.0+ нагоре Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Кажете ми моля как точно да вляза в папките на Apple Tv2 през mac, така че да ги виждам все едно е ftp и свободно да копирам/трия и правя нови папки? Никъде не открих в раздела.. Преди с много търсене в гуугъл намерих нещо и ми свърши работа, но сега не мога да го намеря.. Цитирай
dimhab Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Аз използвам FileZilla - има добър изглед - задаваш: host - ATv IP, username - root, password - alpine, port - 22 , connect …. и си в джаза 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 И аз се палнах да взимам. Само че да търся ли 1-st gen или да взимам двойката? Намирам модел MC572LL/A Общо взето доста съм объркан относно възможностите им и съм на път да се откажа...пак Цитирай
eek Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Аь съм много доволен апъл тв-то. Все още не съм добавил тв канали, но филми от компа и най-вече айсфилмс да ги стриймва от мегаъплоуд без да ги сваляш е супер. Ако имаш някой познат в usa изобщо не се замисляй. Цената за 2ката идва 104$ с ддсто, а цялат кутия е не повече от килограм. Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 И аз се палнах да взимам. Само че да търся ли 1-st gen или да взимам двойката? Намирам модел MC572LL/A Общо взето доста съм объркан относно възможностите им и съм на път да се откажа...пак Имаш ли възможност,взимай на момента!!!Естествено 2gen! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Добре де, с какво е по-добро второто? 8 гига е, не работи с външен хард. Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Съвсем друга е идеята на Apple TV 2. Не трябва да копираш нищо на устройството, всичко се стриймва. Ако взимаш, наистина си вземи 2 gen. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.