Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Rest in peace John Lenon

Recommended Posts

Публикувано

Нека да почетем Джон Ленън.Всеки да сподели любима песен,част от биографията или нещо друго за великия биитълс.Мисля че темата има място тук,защото това все пак е любимата група на Стиив,а и Apple е звукозаписната им компания.

Публикувано

Ама не тая Apple, нали знаеш :)

Публикувано

Дано си го написал за ъп на темата,че иначе на въпроса на Чочо Владовски отговора ще е НЕ

Публикувано

Много съм разочарован,че никой не отдаде почит на великия биитълс.Не налагам на никои какво да слуша,но от 500+ човека форум никои за мен е плашещо.Май все повече се убеждавам,че 451 градуса по фаренхайт скоро няма да е апокалиптична книга.

Публикувано

Au contraire! Книгата е уникална, даже по пример от самата книга - мога да я преразкажа. Е, поне голяма част :smile:

Иначе относно Джон Ленън - ами, лека му пръст, но аз не намирам нищо гениално в един обикновен наркоман, станал известен и привлекателен само защото се е опълчил на статуквото. Благодарение на неговото "положително" влияние, светът беше залят от деца, не бръснещи родителите си за крива слива, вълна от наркомания, сифилис, гъбки и каквото още се сетите - пряк резултат от хипи "културата". Да не говорим за хилядите деца със самотни майки, резултат от "свободната" любов - не е жив чичко Стив, да питате него защо е при осиновители...

От този период, предпочитам да слушам Елвис, Отис Рединг, Ела, Еди Кокран и т.н...

Публикувано

Напълно споделям!

Публикувано

Е чак разстроиване не,но за мен Ленън е много повече от написаното.То ако говорим за наркомания ... абе дълга тема.И Стиив им е бил голям фен.Може би намекваш,че не е осъзнал,че заради Биитълс е останал сирак.Може и първите ну приемни родители-адвокатите заради тях да са го оставили.Абе добре,че вече не се слушат и няма нито самотни майки,нито сираци :)

Публикувано

Твърде буквално възприемаш думите ми, не улавяш намека: Битълс станаха твърде популярни не заради друго, а заради демонстрацията на отричане на общоприетото и реда. Тогавашните деца ги величаеха, защото подражавайки им, демонстрираха пред родителите си колко са "независими" и "свободни"...

Има и положителен момент в цялата работа - прокламирането на мира, но общият резултат не е добър.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...