Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

За първи път пиша и аз в този форум. И аз съм един от старите съфорумници от iphone-bulgaria. Първо честито за прекрасния форум и сайт, който сте създали. Всичко на едно място, лесно и достъпно. Поздравления !

А сега по темата. Както си разглеждах форумчето, и в темата на Адамов за ФМ 3.0 бета. Видях нещо интересно, до иконката на батерията, точно до нея, има заряда и в проценти. Това дали може да стане и на ФМ 2.1 ?

IMG_0004.PNG

Благодаря предварително и успехи занапред.

17 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Може с BossPrefs -> More -> Enable Numeric Battery.

После като си натиснеш върху батерията, ще ти се сменя от проценти на икона.

• 0
Публикувано

Здравейте и от мен!

ML16, това със смяната на иконката мисля че му е ясно на човека. Въпросът му е малко по-конкретен. Каквото питане имам и аз.

... до иконката на батерията, точно до нея, има заряда и в проценти.
  • 0
Публикувано
... във ФМ 3.0 бета ... до иконката на батерията, точно до нея, има заряда и в проценти...

Отговорът се съдържаше в някои думички от въпроса...

И отговорът на въпроса: дали може да е по асболютно същия начин и във FW 2.x.x, е НЕ.

• 0
Публикувано

Това с процентите до батерията беше от първата бета версия на 3.0. Във втората го няма. Не знам дали във финалната версия ще го има.

• 0
Публикувано
Това с процентите до батерията беше от първата бета версия на 3.0. Във втората го няма. Не знам дали във финалната версия ще го има.

При мен и при първата го няма и не съм виждал да го има :eek:

• 0
Публикувано

Благодаря на хората, които помогнаха. Значи за 2.2 го няма. Нека ако някой друг пита, да си прочете. Лека вечер.

• 0
Публикувано

При мен и при първата го няма и не съм виждал да го има :eek:

Другия вариант е, да не е от фирмуера, а от BossPrefs. Преди да ъпдейтна си бях пуснал да ми показва батерията в проценти, и като ъпдейтнах се показаха. После при бета 2 обаче аз бях направил рестор до 2.2.1 и без да качвам нищо до бета 2 и нямах. Което ме навежда на мисълта, че не е от фирмуера, а от предишни настройки най-вероятно на BossPrefs.

• 0
Публикувано

При мен не става като го сменя от босс преф. , явно нещо с рестора и се е появила и батерията и процентите. Странното за мен е, че точно където са процентите трябва да е камбанката за аларма. Не че ми е нещо много важно :biggrin:

• 0
Публикувано
Просто бъг :razz:

Ако сте пуснали Numeric Battery от BossPrefs когато сте били с 2.х,

след което сте ъпдейтнали до 3.0 beta и сте върнали backup-а,

ще постигнете точно това - батерията в проценти, до самия индикатор за батерията.

• 0
Публикувано
При мен не става като го сменя от босс преф. , явно нещо с рестора и се е появила и батерията и процентите. Странното за мен е, че точно където са процентите трябва да е камбанката за аларма. Не че ми е нещо много важно :)

След като го смениш щракаш върху батерията.

• 0
Публикувано
Коя програмка си инсталирал?

BossPrefs

• 0
Публикувано
Качи си ако нямаш SBSettings. От нея става не от BossPrefs.

Освен от кудия , знаеш ли от къде да я смъкна и през итунес да я инстална , че нямам безжичен.И къде в менюто после е тая функцея ?

• 0
Публикувано

А може и да добавиш следното : <key>gas-gauge-battery</key>

<true/>

в М68АР.plist файла и после да си пуснеш функцията от настройките на телефона .

• 0
Публикувано

kawabiker, не усещаш ли, че му говориш на хинди...

Той не благоволява да изчете отначало дори темата, в която (ужасно "грамотно")пише , камо ли да се е просветил в основни неща – напр. какво е търсачка на форума, кое е *.deb или *.ipa, кое, как и с какво се инсталира, какво да прави при липса на wifi...

Как очакваш да е наясно кое къде се намира във файловата система и как да бръкне там, да не говорим – как да редактира...

• 0
Публикувано

А за "кудия" да не говорим!

• 0
Публикувано

Кака , ми аз точно заради това, да се почуства още по зле и да се усети, колко е неграмотен и че притежанието на iphone не му дава грамотност грам, а пък същевременно, като го прочете някой друг, наясно с правилата и нещата да му е полезно !

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...