Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Отиде си актьорът Велко Кънев

main_b.jpg

На 63-годишна възраст, след тежко боледуване, в неделя е починал един от най-обичаните български актьори Велко Кънев, съобщи glasove.com.

.

Велко Христов Кънев е роден в Елхово през 1948 г. Завършва ВИТИЗ през 1973 г. В творческата си биография има десетки филми, между които „Оркестър без име“, „Бой последен“, „Матриархат“, „Мъжки времена“, „Бон шанс, инспекторе!“, „Да обичаш на инат“.

През по-голямата част от кариерата си Велко Кънев беше част от Народния театър, на чиято сцена изигра десетки запомнящи се роли.

Бог да го прости!

Публикувано

Познат на пост-социалистическото поколение(към което принадлежа) най-вече от Клуб "НЛО" според мен най-стойностното предаване от този тип.А песните им с преобладаващи текстове на Недялко Йорданов са такова огледало на тогавашната деиствителност,че могат да послужат като учебник по история.Мир на праха му.

Публикувано

Почивай в мир.

Публикувано

Изключително талантлив и емблематичен актьор!

Поклон!

Публикувано

Невероятно предаване беше НЛО. Гледал съм ги на живо в Приморско в летния театър. Мир на праха му!

Публикувано

Споменът за актьори от неговия калибър, винаги ще ме кара да се усмихвам истински.

Нека почива в мир.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...