algor Публикувано Декември 11, 2011 Публикувано Декември 11, 2011 Отиде си актьорът Велко Кънев На 63-годишна възраст, след тежко боледуване, в неделя е починал един от най-обичаните български актьори Велко Кънев, съобщи glasove.com. . Велко Христов Кънев е роден в Елхово през 1948 г. Завършва ВИТИЗ през 1973 г. В творческата си биография има десетки филми, между които „Оркестър без име“, „Бой последен“, „Матриархат“, „Мъжки времена“, „Бон шанс, инспекторе!“, „Да обичаш на инат“. През по-голямата част от кариерата си Велко Кънев беше част от Народния театър, на чиято сцена изигра десетки запомнящи се роли. Бог да го прости! Цитирай
Wayward Публикувано Декември 11, 2011 Публикувано Декември 11, 2011 Познат на пост-социалистическото поколение(към което принадлежа) най-вече от Клуб "НЛО" според мен най-стойностното предаване от този тип.А песните им с преобладаващи текстове на Недялко Йорданов са такова огледало на тогавашната деиствителност,че могат да послужат като учебник по история.Мир на праха му. Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 12, 2011 Публикувано Декември 12, 2011 Изключително талантлив и емблематичен актьор! Поклон! Цитирай
tonygti Публикувано Декември 12, 2011 Публикувано Декември 12, 2011 Невероятно предаване беше НЛО. Гледал съм ги на живо в Приморско в летния театър. Мир на праха му! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2011 Публикувано Декември 12, 2011 Споменът за актьори от неговия калибър, винаги ще ме кара да се усмихвам истински. Нека почива в мир. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.