Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

В тази тема има десетки оплаквания от 4S.

Твоето предимство пред всички там е, че ще имаш основателна причина защо не ти работи апарата...

Публикувано

Телефона запали :yahoo: :yahoo: :yahoo: Веднага ви пиша, като го включих :smile: Ябълката си светна нормално и има звук.

Не бързам, много да се радвам, защото искам да видя дали всичко работи.

Все пак първоначално, подскочих от кеф, защото днес беше най-хубавото ми събуждане :smile:

Естествено, ще го занеса да го почистят, като се прибера, само дай боже всичко да си работи по-телефона.

Да си кажа честно, сега ме е страх да го пипам, защото все си мисля, че нещо ще се прецака.

По-късно ще пиша пак, да ви кажа дали всичко е наред

Благодаря на всички, които писаха!

Публикувано (редактирано)

...и да го дезинфекцираш :)

Редактирано от rumboni
Публикувано

Е, това задължително :smile:

Публикувано

Браво, браво! Представям си какво щастие е. Сега само внимавай да не падне в дезинфектанта.. :tooth:

Публикувано

Телефона запали :yahoo: :yahoo: :yahoo: Веднага ви пиша, като го включих :smile: Ябълката си светна нормално и има звук.

Не бързам, много да се радвам, защото искам да видя дали всичко работи.

Все пак първоначално, подскочих от кеф, защото днес беше най-хубавото ми събуждане :smile:

Естествено, ще го занеса да го почистят, като се прибера, само дай боже всичко да си работи по-телефона.

Да си кажа честно, сега ме е страх да го пипам, защото все си мисля, че нещо ще се прецака.

По-късно ще пиша пак, да ви кажа дали всичко е наред

Благодаря на всички, които писаха!

Радвам се, че си издържала 24ч. без да го пускаш, казах ти, че в търпението е надеждата. Само още един съвет, изключи го и не го включвай до като не го почистят в сервиз, т.к по платката може да има засъхнали частици от "водата " в тоалетната, които в един момент да предизвикат късо. Нека мине през сервиз пък после си го ползвай на воля ;)

То от много щастие, нищо чудно и там да беше паднал :-)

Людмил, само ако беше писал 2 часа по-рано, защо малките мъки не свършиха и както писах по-горе да не се радвам предварително....ами така и стана както каза ( късо ли е и аз не знам). Сега като се сетя и се смея сама с глас :-) Към обяд, вече беше изпробвано почти всичко и точно се хвалех на моя приятелка през какви мъки съм минала, в този момент реших да го заредя. Бачкаше си и всичко беше ОК. Но в момента в който го изключих от зарядното и умря ( аз така си помислих). Звънях от друг телефон да видя поне дали е дисплея и дали работи. Даваше си свободен сигнал, обаче телефона не реагира. От там явно съм имала късмет, та същата приятелка има познат в тукашен магазин за GSM - ми в нашата махала, имало и сервиз на място. Отивам там, не съм им казвала, че телефона е падал във вода, направих едно шоу и малко обвиних детенце ( пу каква лоша майка съм) казаха да го оставя и да мина след 2-3 часа, да кажат резултата. Като отидох, само ми подадоха телефона, а аз вече го бях отписала тотално и човека ми казва заповядайте, а аз невярващо питам...ама работи ли???? Човека се засмя и каза, че било нещо елементарно, били го почистили вътре и т.н. Взеха ми 20 евро и всичко добро.

Хора, вярвайте ми, аз не мога да повярвам на късмета си. Тези дни ще му правя застраховка и да съм спокойна, че дори и да стане нещо след месец два, да не ми пука.

Все пак искам да споделя, че приятелката, която ме прати там, тя също си е купила от тях Айфон.....та на нея са и правили демонстрация преди да си го вземе с договор. Пред очите и са разопаковали новичък Айфон и са го пуснали в кофа с вода :yikes: че каквото и да стане отива и си взима нов без проблем :smile:

А това, че съм издържала 24 ч. не беше никак лесно, само, че бяха 30 часа и повече търпени. Сега поне си заслужил 5 килограмова опаковка ориз да изхвърля, че вътре стоя телефона.

Извинявайте за дългия пост, но не се стърпях :smile: Самите вие разбирате, че еуфорията е огромна.

Редактирано от denis11
Публикувано

Ааааа на ориз нищо му няма, нали ще го готвиш, няма суров да го ядеш :yahoo:

Публикувано

Не, че нещо, не да ти убивам еуфорията и ентусиазма, ама – повтори този пост след някоя и друга седмица...

Публикувано

Сладичък- нищо убивай я. Аз съм отворен човек за всичко. Кажи какво имаш предвид с това? Аз действително още утре отивам да правя застраховка, така, че каквото ще да става след 1-2-3 или повече седмици. Принципно, колкото и да съм в еуфория в момента, очаквам всичко и всеки момент от телефона и не се заблуждавам, че няма да изпуши.

Публикувано

Точно това имах предвид – че е вероятно да изпуши скоро. Давай със застраховката, дано стане (да не се усетят, че е отварян и обработван)...

kawabiker - ти си третият човек, който ми казва същото :biggrin: Значи ще се замисля сериозно по-въпроса.

Точно това имах предвид – че е вероятно да изпуши скоро. Давай със застраховката, дано стане (да не се усетят, че е отварян и обработван)...

Застраховката ще я правя още утре в същия магазин, където оправиха телефона и казаха, че няма проблем. А там всеки на някого е човек. Тук в наше село сме събрани от кол и въже :-)

Редактирано от denis11
Публикувано

denis11, един съвет от мен. Телефонът ти е нов и скъп. Обади се на Apple Deutschland (то реално е в Ирландия, но няма значение) и им кажи, че е мокрен. Сърцераздирателната история оставям на въображението ти. За такива случаи, Apple има твърда тарифа от мисля около 150 евро, но идва куриер взима го и след това ти връща перфектно работещ апарат с непроменена гаранция

• Харесвам 1

Ако телефонът си и работи нормално вече - защо да дава излишни 150€?

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Абе намокри ли се веднъж, говорим за оправяне и разкарване.

Публикувано

adept - това сигурно ли е? Не че ми се дават 150 Е!!!

The Shaman - абсолютно съм съгласна с теб. Два дни си работи телефона, но от тук на татък, ще съм с притеснението и мисълта, че Айфона вече не е читав и все нещо ще се случи с него.

Както писах и в предишните постове, застраховка и това е. Мисля да го пусна да плува отново след 2-3 месеца, ако все още работи до тогава :smile: Сигурно ще кажете, че съм луда, но това е решението. Ще ми дадат чисто нов телефон, това е 100% сигурно (в застраховката изрично е споменато удавяне, а също и за кражба), след като е застрахован няма да имам притеснения.

Публикувано

Абе кво да му стане. Като си работи сега що пък веднага почваш да слушаш песимистите. Нали е почистен, радвай се на телефона....

Публикувано

Време е,Какето да затвори темата....

• Харесвам 1
Публикувано

Може и батето...

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...