algor Публикувано Декември 15, 2011 Публикувано Декември 15, 2011 В тази тема има десетки оплаквания от 4S. Твоето предимство пред всички там е, че ще имаш основателна причина защо не ти работи апарата...
denis11 Публикувано Декември 16, 2011 Автор Публикувано Декември 16, 2011 Телефона запали :yahoo: Веднага ви пиша, като го включих Ябълката си светна нормално и има звук. Не бързам, много да се радвам, защото искам да видя дали всичко работи. Все пак първоначално, подскочих от кеф, защото днес беше най-хубавото ми събуждане Естествено, ще го занеса да го почистят, като се прибера, само дай боже всичко да си работи по-телефона. Да си кажа честно, сега ме е страх да го пипам, защото все си мисля, че нещо ще се прецака. По-късно ще пиша пак, да ви кажа дали всичко е наред Благодаря на всички, които писаха!
rumboni Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 (редактирано) ...и да го дезинфекцираш Редактирано Декември 16, 2011 от rumboni
apomarinov Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Браво, браво! Представям си какво щастие е. Сега само внимавай да не падне в дезинфектанта..
Lyudmil Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Телефона запали :yahoo: Веднага ви пиша, като го включих Ябълката си светна нормално и има звук. Не бързам, много да се радвам, защото искам да видя дали всичко работи. Все пак първоначално, подскочих от кеф, защото днес беше най-хубавото ми събуждане Естествено, ще го занеса да го почистят, като се прибера, само дай боже всичко да си работи по-телефона. Да си кажа честно, сега ме е страх да го пипам, защото все си мисля, че нещо ще се прецака. По-късно ще пиша пак, да ви кажа дали всичко е наред Благодаря на всички, които писаха! Радвам се, че си издържала 24ч. без да го пускаш, казах ти, че в търпението е надеждата. Само още един съвет, изключи го и не го включвай до като не го почистят в сервиз, т.к по платката може да има засъхнали частици от "водата " в тоалетната, които в един момент да предизвикат късо. Нека мине през сервиз пък после си го ползвай на воля
denis11 Публикувано Декември 16, 2011 Автор Публикувано Декември 16, 2011 (редактирано) То от много щастие, нищо чудно и там да беше паднал :-) Людмил, само ако беше писал 2 часа по-рано, защо малките мъки не свършиха и както писах по-горе да не се радвам предварително....ами така и стана както каза ( късо ли е и аз не знам). Сега като се сетя и се смея сама с глас :-) Към обяд, вече беше изпробвано почти всичко и точно се хвалех на моя приятелка през какви мъки съм минала, в този момент реших да го заредя. Бачкаше си и всичко беше ОК. Но в момента в който го изключих от зарядното и умря ( аз така си помислих). Звънях от друг телефон да видя поне дали е дисплея и дали работи. Даваше си свободен сигнал, обаче телефона не реагира. От там явно съм имала късмет, та същата приятелка има познат в тукашен магазин за GSM - ми в нашата махала, имало и сервиз на място. Отивам там, не съм им казвала, че телефона е падал във вода, направих едно шоу и малко обвиних детенце ( пу каква лоша майка съм) казаха да го оставя и да мина след 2-3 часа, да кажат резултата. Като отидох, само ми подадоха телефона, а аз вече го бях отписала тотално и човека ми казва заповядайте, а аз невярващо питам...ама работи ли???? Човека се засмя и каза, че било нещо елементарно, били го почистили вътре и т.н. Взеха ми 20 евро и всичко добро. Хора, вярвайте ми, аз не мога да повярвам на късмета си. Тези дни ще му правя застраховка и да съм спокойна, че дори и да стане нещо след месец два, да не ми пука. Все пак искам да споделя, че приятелката, която ме прати там, тя също си е купила от тях Айфон.....та на нея са и правили демонстрация преди да си го вземе с договор. Пред очите и са разопаковали новичък Айфон и са го пуснали в кофа с вода че каквото и да стане отива и си взима нов без проблем А това, че съм издържала 24 ч. не беше никак лесно, само, че бяха 30 часа и повече търпени. Сега поне си заслужил 5 килограмова опаковка ориз да изхвърля, че вътре стоя телефона. Извинявайте за дългия пост, но не се стърпях Самите вие разбирате, че еуфорията е огромна. Редактирано Декември 16, 2011 от denis11
kawabiker Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Ааааа на ориз нищо му няма, нали ще го готвиш, няма суров да го ядеш
Sladichuk® Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Не, че нещо, не да ти убивам еуфорията и ентусиазма, ама – повтори този пост след някоя и друга седмица...
denis11 Публикувано Декември 16, 2011 Автор Публикувано Декември 16, 2011 Сладичък- нищо убивай я. Аз съм отворен човек за всичко. Кажи какво имаш предвид с това? Аз действително още утре отивам да правя застраховка, така, че каквото ще да става след 1-2-3 или повече седмици. Принципно, колкото и да съм в еуфория в момента, очаквам всичко и всеки момент от телефона и не се заблуждавам, че няма да изпуши.
Sladichuk® Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Точно това имах предвид – че е вероятно да изпуши скоро. Давай със застраховката, дано стане (да не се усетят, че е отварян и обработван)...
denis11 Публикувано Декември 16, 2011 Автор Публикувано Декември 16, 2011 (редактирано) kawabiker - ти си третият човек, който ми казва същото Значи ще се замисля сериозно по-въпроса. Точно това имах предвид – че е вероятно да изпуши скоро. Давай със застраховката, дано стане (да не се усетят, че е отварян и обработван)... Застраховката ще я правя още утре в същия магазин, където оправиха телефона и казаха, че няма проблем. А там всеки на някого е човек. Тук в наше село сме събрани от кол и въже :-) Редактирано Декември 16, 2011 от denis11
adept Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 denis11, един съвет от мен. Телефонът ти е нов и скъп. Обади се на Apple Deutschland (то реално е в Ирландия, но няма значение) и им кажи, че е мокрен. Сърцераздирателната история оставям на въображението ти. За такива случаи, Apple има твърда тарифа от мисля около 150 евро, но идва куриер взима го и след това ти връща перфектно работещ апарат с непроменена гаранция 1
SpAwN Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 (редактирано) Ако телефонът си и работи нормално вече - защо да дава излишни 150€? Редактирано Декември 17, 2011 от SpAwN
The Shaman Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Абе намокри ли се веднъж, говорим за оправяне и разкарване.
denis11 Публикувано Декември 17, 2011 Автор Публикувано Декември 17, 2011 adept - това сигурно ли е? Не че ми се дават 150 Е!!! The Shaman - абсолютно съм съгласна с теб. Два дни си работи телефона, но от тук на татък, ще съм с притеснението и мисълта, че Айфона вече не е читав и все нещо ще се случи с него. Както писах и в предишните постове, застраховка и това е. Мисля да го пусна да плува отново след 2-3 месеца, ако все още работи до тогава Сигурно ще кажете, че съм луда, но това е решението. Ще ми дадат чисто нов телефон, това е 100% сигурно (в застраховката изрично е споменато удавяне, а също и за кражба), след като е застрахован няма да имам притеснения.
tonygti Публикувано Декември 18, 2011 Публикувано Декември 18, 2011 Абе кво да му стане. Като си работи сега що пък веднага почваш да слушаш песимистите. Нали е почистен, радвай се на телефона....
kokich777 Публикувано Декември 18, 2011 Публикувано Декември 18, 2011 Време е,Какето да затвори темата.... 1
Recommended Posts