LUBECA Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Ей преди малко го щракнах на фасадата на "Пикадили" до нас Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Днес му гледах биографичен филм от ВВС, който беше публикуван от колега във форума и се замислих - Къде ли щеше да са Ейпъл сега ако не бяха уволнили Стив Джобс. Може би нямаше да има и Пиксар и Некст, но пък Ейпъл и технологиите щяха да са може би доста напред Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 Ще се продава в Пикадили ли? Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 17, 2011 Автор Публикувано Декември 17, 2011 От тази реклама така излиза. На 19-ти започват продажбите. Цитирай
roll2puff Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Аз не бих си я купил. Някои хора направиха маса пари, на гърба на неговата смърт. Според мен Apple трябваше да откупят правата и да я пуснат безплатно в iBooks стор-а. Цитирай
roll2puff Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Не казвам, че имат повече право, а в знак на признателност, да направят така, че да не се печелят пари от вече отишлия си ментор. Просто не ме радва идеята, че Уолтър Исаксон си беше написал книгата доста преди да почине Стив Джобс и видиш ли веднага щом си отиде, я пусна на пазара и сега на гърба на възхищението ни към него трупа пачки. Това според мен не трябваше да бъде допуснато от компанията. 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Познавам добре и българската история, адаш, но с удоволствие си купувам енциклопедии и исторически книги Книгата е добра и ще я имам. На английски малко ме поизмъчва. @roll, не мисля, че са чакали това. 3 Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 17, 2011 Автор Публикувано Декември 17, 2011 И аз ще си я закупя със сигурност. Купувал съм, едва ли не цялата гама продукти на Епъл през годините, та дали няма да си купя книгата за създателя на това явление? Въпрос на личен избор и мироглед е, дали ще харесваш Джобс, това което е сторил, продуктите му и тн... Цитирай
arm11 Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Със сигурност си заслужала да се купи, а и преди да я прочетеш, няма как да знаеш дали ще научиш нещо ново или не. А и все пак това е официалната биография, така че съм сигурен, че има неща които ги няма в другите книги. +1 в покупката Цитирай
saigon Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Току-що видях, че книгата са я пуснали във Фантастико. 35 лева е цената. Цитирай
tzvety69 Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 От вчера книгата е в мен. Подраниха с три дни и аз по случайност купувах подаръци за тоя и за ония и само като я зърнах си я взех. От снощи съм прочел 20стр + увода. Наистина е много интересна, ясно защо се изпродаде като топъл хляб. Препоръчвам я на всеки фен на Apple. Като за Коледа 35лв. за книга не са много. Весели празници на всички! Поздрави! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 На средностатистическия българин 10 лв му се виждат много за книга, така че не казвай, че 35 не са много.. И все пак това е издание с твърди корици и дебеличко, което оскъпява цената. Не че нещо, но покрай смъртта на Стив сега и някои фенчета на епъл ще отворят книга.. 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Вече си я купих на Английски и я изчетох цялата, така че смятам да пропусна БГ изданието. Доста интересни неща има написани, и в личен, и в професионален план. Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 17, 2011 Автор Публикувано Декември 17, 2011 Не че нещо, но покрай смъртта на Стив сега и някои фенчета на епъл ще отворят книга.. Хех... Ти феновете на Apple ги изкара неграмотни като мангалчета бре :tooth: Цитирай
xtratime Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Вчера си взех книгата и днес успях да стигна 88стр. Книгата е страхотна!! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 18, 2011 Публикувано Декември 18, 2011 Хех... Ти феновете на Apple ги изкара неграмотни като мангалчета бре :tooth: Aми може би по-точно е да се каже феновете на iPhone.. Я влез в другия форум да се опиташ да почетеш малко от постовете и пак ще си говорим 4 Цитирай
Wayward Публикувано Декември 18, 2011 Публикувано Декември 18, 2011 Не до епъл.Вече почти никой не чете.Особено по-младите.Или се четат книги за мутрите или тип "Как да постигна вътрешен мир".Ако направим анкета ще се види Цитирай
tzvety69 Публикувано Декември 18, 2011 Публикувано Декември 18, 2011 Ами аз си признавам, че това ми е втората книга, която отварям и точно заради смърта на Стив. Голям фен съм на "Apple" и ми е много инатересна книгата. Доколкото до парите за толкова хубава книга и аз бих и дал цена около 30-40лв. Цитирай
Wayward Публикувано Декември 18, 2011 Публикувано Декември 18, 2011 Не е лоша,но на мен официалните биографии(с малко излючения като Open на Агаси) са ми скучни.Мисля че Даян Киитън наскоро издаде биография,в която коментира връзката си с Джобс.Някой да има представа?? Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 18, 2011 Публикувано Декември 18, 2011 В началото съм и е доста интересна, кой знае какво още има, не е малка Цитирай
arm11 Публикувано Декември 19, 2011 Публикувано Декември 19, 2011 Всичко ок, 35лв, твърди корици... Обаче... Като махнеш подвързията, която е от хартия и която ще се скапе не след много ползване и какво остана... Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 19, 2011 Публикувано Декември 19, 2011 бахти ташака остава. Пак са спестили. Не знам оригинала така ли е(английската)? Цитирай
Wayward Публикувано Декември 19, 2011 Публикувано Декември 19, 2011 И аз това се зачудих.Надявам се навсякъде да е така,че иначе за пореден път българска работа ще е в негативния си вариант. Цитирай
slaf Публикувано Декември 19, 2011 Публикувано Декември 19, 2011 Оригиналната е по същия начин. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 Е, т'ва е Apple style, какво очаквахте.. simple=good Пак веднага се обърнаха нещата против българското.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.