Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Днес попаднах на това https://www.facebook.com/kogadget?sk=app_135607783795 . Става въпрос за мод, който прави светеща ябълката на гърба на вашия iPhone. Супер ефектно е и в момента комплекта със заден панел, светещото лого и подробни инструкции за инсталация( авторите твърдят, че отнема по-малко от 5 минути) струва 43$. Доставката до България е 15$. Има ли други мераклии да поръчаме заедно и да си разделим доставката ? :)

Публикувано

Ето за колко време и как става:

iClarified

Публикувано

Тва ми се вижда малко от типа "Вижте ме, че съм с iPhone". Напълно излишно и позьорско!

Публикувано

Не крия, че е тарикатско. Интересно ми е обаче каква консумация ще изразходва на така жалките ни батерии. :biggrin:

Публикувано

Зависи от броя и качеството на диодите. Ако се направи със световодни влакна, свързани към диодите на дисплея - няма да има никаква разлика, но ще свети слабичко. "От студ умри, гъзар бъди" в нов вариант :)

Публикувано

Редмон, казват, че не са тествали, но производителя твърди, че живота на батерията не се влияе от светлината. На мен идеята също ми допада.

The light will come on when the iPhone’s screen is turned on, and will stay lit for a further 15 seconds after the screen has gone off. The manufacturer of the kit says that battery life is not affected by the ‘light strip’ though we haven’t had chance to test this claim out for ourselves.
Публикувано

Сега изгледах клипчето - ползват "мостче" с букси(без запояване и пр.) от захранването на дисплея и доколкото вдянах, или диодите са с таймер, или ползват кондензатори за задържане на 15сек напрежение. Ако диодчето е квалитетно(мисля е само едно) - ще има незначителен разход, на фона на цялата гъзария :biggrin:.

П.П. Проблемът е че като гледам какви кифли и кифльовци се навъдиха с айфони в последно време, ме е срам да си го вадя от джоба, камо ли да "светкам" демонстративно...

Публикувано

Не крия, че е тарикатско. Интересно ми е обаче каква консумация ще изразходва на така жалките ни батерии. :biggrin:

Ами принципно логото светва само когато работи дисплея. Иначе някаква статия четох, че нямало "забележима промяна в живота на батерията". Ама до колко е вярно това, един господ знае :D

Някой, ако се навие да си поръча да ми пише :)

Публикувано

Ми той моя нонстоп свети.

Публикувано

Гледайте какво става...

iPhone Light Mod Update: We couldn't cope with the massive traffic even though we have already upgraded our server. We decide to setup the store in our facebook page: http://www.facebook.com/kogadget to accept orders from there. It's available for sale now! http://www.facebook.com/kogadget?sk=app_135607783795 . LIMITED TIME FOR PURCHASE! - China Users not able to access Facebook please visit our taobao link: kogadget.taobao.com - 中国的顾客请前往kogadget.taobao.com 购买
Публикувано

Кефи, ама гаранцията отива в коша май?!?

Аз лично, отварян телефон не бутвам!

Публикувано

Като гледам монтажа, нещата са обратими.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Днес попаднах на това https://www.facebook...pp_135607783795 . Става въпрос за мод, който прави светеща ябълката на гърба на вашия iPhone. Супер ефектно е и в момента комплекта със заден панел, светещото лого и подробни инструкции за инсталация( авторите твърдят, че отнема по-малко от 5 минути) струва 43$. Доставката до България е 15$. Има ли други мераклии да поръчаме заедно и да си разделим доставката ? :smile:

аз съм навит , искам такова.Ако не си си поръчал вече ме броѝ и мен

Публикувано

И аз съм мераклия, ако някой ще поръчва да драсне едно лично. :)

Публикувано

Би ме било срам да съм с такова нещо..

То и сега понякога ми е неудобно, когато извадя телефона и някой приятел изкоментира нещо от сорта на "гъзар"... Оставаше и да си сменя цвета и щеше дискотеката да е пълна :D

• 1 месец по-късно...
Публикувано (редактирано)

С това батерията почва да пада малко по-бързо.Поне на 3gs-ката ми е така.Иначе си е доста ефектничко.

Редактирано от zlaf4oo
Публикувано

Да, доста ефектна циганийка е... :D :D :D

Ама те някои хора се кефят и на лепенки "sparko" и т.н. по колите, бучащи кюнци тип "кат минаам включвам сите аларми!" отзад и т.н. и т.н. :D

Публикувано

Аз като гледам какви ютий се вадят около мен едва ли ще привлека някакво внимание с това!:) Те другите се набиват на очи и без лампи,по-добре по-лежерно....А колкото до мнението с кифлите и кифльовците съм напълно съгласен! Много стана популярен този джобен приятел! Дано понамалее това масово iPhone-зиране!Аз предпочитам по-малко хора да притежават моят модел телефон!:)

• 1 година по-късно...
Публикувано

Вече съм от светещите. :tooth:

Много лесно остават отпечатъци по тоя заден панел обаче. Скоро може и да се върна към оригиналния.

882975_10152762592450160_969441854_o.jpg

Публикувано

Стоилов,Apple е гъзария за сигурно 90% от закупилите си го хора.

Те не си купуват iPhone за нещо друго,а за да могат когато седнат в кафето да го сложат на масата,задължително с екрана на долу за да се вижда ябълката.

Мъка....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

BulgarianSS, колега, стига с тези клишета, пич.

Гъзарията беше допреди година-две.

Не говоря за апаратите, обсипани с диаманти, злато и прочие скъпоценности.

Човека го кефи светофара или е решил да го пробва и да види дали ще го кефи и затова си е взел показаното.

Я ми кажете колко човека видяхте в заведенията да са сложили апарата на масата и имат въпросната светеща "гъзария"?

Аз лично николко.

Отдавна Apple не е това, което беше.

За кифлите и гъзарите говоря...

Публикувано

Сега се вадят Galaxy Note. Аз се крия като го ползвам за да не ми се смеят че гъзарея.

Публикувано
Стоилов,Apple е гъзария за сигурно 90% от закупилите си го хора.

Те не си купуват iPhone за нещо друго,а за да могат когато седнат в кафето да го сложат на масата,задължително с екрана на долу за да се вижда ябълката.

Мъка....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Като се замисля и аз го слагам с екрана надолу:))))Сега ме вкара в размисъл....flash alert ми е пуснат:)))))

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...