3dglasses Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Днес попаднах на това https://www.facebook.com/kogadget?sk=app_135607783795 . Става въпрос за мод, който прави светеща ябълката на гърба на вашия iPhone. Супер ефектно е и в момента комплекта със заден панел, светещото лого и подробни инструкции за инсталация( авторите твърдят, че отнема по-малко от 5 минути) струва 43$. Доставката до България е 15$. Има ли други мераклии да поръчаме заедно и да си разделим доставката ? Цитирай
Grievous Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Ето за колко време и как става: iClarified 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Тва ми се вижда малко от типа "Вижте ме, че съм с iPhone". Напълно излишно и позьорско! 1 Цитирай
Grievous Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Не крия, че е тарикатско. Интересно ми е обаче каква консумация ще изразходва на така жалките ни батерии. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Зависи от броя и качеството на диодите. Ако се направи със световодни влакна, свързани към диодите на дисплея - няма да има никаква разлика, но ще свети слабичко. "От студ умри, гъзар бъди" в нов вариант Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Редмон, казват, че не са тествали, но производителя твърди, че живота на батерията не се влияе от светлината. На мен идеята също ми допада. The light will come on when the iPhone’s screen is turned on, and will stay lit for a further 15 seconds after the screen has gone off. The manufacturer of the kit says that battery life is not affected by the ‘light strip’ though we haven’t had chance to test this claim out for ourselves. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Сега изгледах клипчето - ползват "мостче" с букси(без запояване и пр.) от захранването на дисплея и доколкото вдянах, или диодите са с таймер, или ползват кондензатори за задържане на 15сек напрежение. Ако диодчето е квалитетно(мисля е само едно) - ще има незначителен разход, на фона на цялата гъзария . П.П. Проблемът е че като гледам какви кифли и кифльовци се навъдиха с айфони в последно време, ме е срам да си го вадя от джоба, камо ли да "светкам" демонстративно... 5 Цитирай
3dglasses Публикувано Декември 17, 2011 Автор Публикувано Декември 17, 2011 Не крия, че е тарикатско. Интересно ми е обаче каква консумация ще изразходва на така жалките ни батерии. Ами принципно логото светва само когато работи дисплея. Иначе някаква статия четох, че нямало "забележима промяна в живота на батерията". Ама до колко е вярно това, един господ знае Някой, ако се навие да си поръча да ми пише Цитирай
Grievous Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Ми той моя нонстоп свети. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Гледайте какво става... iPhone Light Mod Update: We couldn't cope with the massive traffic even though we have already upgraded our server. We decide to setup the store in our facebook page: http://www.facebook.com/kogadget to accept orders from there. It's available for sale now! http://www.facebook.com/kogadget?sk=app_135607783795 . LIMITED TIME FOR PURCHASE! - China Users not able to access Facebook please visit our taobao link: kogadget.taobao.com - 中国的顾客请前往kogadget.taobao.com 购买 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 18, 2011 Публикувано Декември 18, 2011 Кефи, ама гаранцията отива в коша май?!? Аз лично, отварян телефон не бутвам! Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 18, 2011 Публикувано Декември 18, 2011 Като гледам монтажа, нещата са обратими. Цитирай
barz1q Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Днес попаднах на това https://www.facebook...pp_135607783795 . Става въпрос за мод, който прави светеща ябълката на гърба на вашия iPhone. Супер ефектно е и в момента комплекта със заден панел, светещото лого и подробни инструкции за инсталация( авторите твърдят, че отнема по-малко от 5 минути) струва 43$. Доставката до България е 15$. Има ли други мераклии да поръчаме заедно и да си разделим доставката ? аз съм навит , искам такова.Ако не си си поръчал вече ме броѝ и мен Цитирай
kal1ch Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 И аз съм мераклия, ако някой ще поръчва да драсне едно лично. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 26, 2012 Публикувано Януари 26, 2012 Би ме било срам да съм с такова нещо.. То и сега понякога ми е неудобно, когато извадя телефона и някой приятел изкоментира нещо от сорта на "гъзар"... Оставаше и да си сменя цвета и щеше дискотеката да е пълна 3 Цитирай
zlaf4oo Публикувано Февруари 28, 2012 Публикувано Февруари 28, 2012 (редактирано) С това батерията почва да пада малко по-бързо.Поне на 3gs-ката ми е така.Иначе си е доста ефектничко. Редактирано Февруари 28, 2012 от zlaf4oo Цитирай
Vancuver Публикувано Февруари 29, 2012 Публикувано Февруари 29, 2012 Да, доста ефектна циганийка е... :D Ама те някои хора се кефят и на лепенки "sparko" и т.н. по колите, бучащи кюнци тип "кат минаам включвам сите аларми!" отзад и т.н. и т.н. 2 Цитирай
stoilovlubomir Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 Аз като гледам какви ютий се вадят около мен едва ли ще привлека някакво внимание с това! Те другите се набиват на очи и без лампи,по-добре по-лежерно....А колкото до мнението с кифлите и кифльовците съм напълно съгласен! Много стана популярен този джобен приятел! Дано понамалее това масово iPhone-зиране!Аз предпочитам по-малко хора да притежават моят модел телефон! 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Април 4, 2013 Публикувано Април 4, 2013 Вече съм от светещите. Много лесно остават отпечатъци по тоя заден панел обаче. Скоро може и да се върна към оригиналния. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 Стоилов,Apple е гъзария за сигурно 90% от закупилите си го хора. Те не си купуват iPhone за нещо друго,а за да могат когато седнат в кафето да го сложат на масата,задължително с екрана на долу за да се вижда ябълката. Мъка.... Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
algor Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 BulgarianSS, колега, стига с тези клишета, пич. Гъзарията беше допреди година-две. Не говоря за апаратите, обсипани с диаманти, злато и прочие скъпоценности. Човека го кефи светофара или е решил да го пробва и да види дали ще го кефи и затова си е взел показаното. Я ми кажете колко човека видяхте в заведенията да са сложили апарата на масата и имат въпросната светеща "гъзария"? Аз лично николко. Отдавна Apple не е това, което беше. За кифлите и гъзарите говоря... 6 Цитирай
JVV Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 Сега се вадят Galaxy Note. Аз се крия като го ползвам за да не ми се смеят че гъзарея. Цитирай
gogi6 Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 Стоилов,Apple е гъзария за сигурно 90% от закупилите си го хора.Те не си купуват iPhone за нещо друго,а за да могат когато седнат в кафето да го сложат на масата,задължително с екрана на долу за да се вижда ябълката. Мъка.... Sent from my iPad using Tapatalk HD Като се замисля и аз го слагам с екрана надолу)))Сега ме вкара в размисъл....flash alert ми е пуснат)))) 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.