Mr.Phoenix Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 Здравейте колеги, мога ли да подкарам MAC OS X на лаптоп Acer Aspire 5741G посредством флашка . .iso файла ще го вкарам във флашката посредством програмата unetbootin . Лаптопа е попринцип с Windows 7, но искам да видя как е и операционната система на Apple. Ще ви бъде много благодарен ако ми дадете някакви насоки и съвети : ) Цитирай
Александър Бигожин Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 Свали си Unibeast от tonymacx86, можеш да качиш 10.7 на флашка без проблем трябва да е поне 8 гигабайта. Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Декември 22, 2011 Автор Публикувано Декември 22, 2011 Доколкото разбрах от прочетената информация, трябва да имам инсталиран Mac OS X, но аз не разполагам с такъв и немога да намеря в момента. Има ли вариант без него да стане ? Някой може ли да ми помогне ? Цитирай
Александър Бигожин Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 Може да пробваш с виртуална машина. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.