Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Здравейте имам следният проблем с този Iphone 3gs 4.1 fw 06.15.00 ББ.От както го взех от сервиза(алексервиз) ми направи няколко проблема -1 во репото в cydia на хакуло беше празно,след около 5-6 опита накрая успях да си добавя хакуло-то и да инсталирам инсталъс.Сега друг проблем ме мъчи http://prikachi.com/...91/4180091N.png - както си е със сим карта телефона изведнъж почва да губи сигнал,после no service,излиза съобщение restore needed и горе в ляво се появява това Iphone.Странното е,че като махна картата,рестартирам телефона и после ми изписва,че няма сим карта,след което я слагам и пак си имам сигнал.Процедурата се повтаря многократно.

Къде бъркам?Нищо не съм слагал на телефона освен инсталъс и 2-3 игри,фейсбук и скайп.Сега забелязах също,че репото на ултрасноу е празно също.Възможно ли е то да прави проблеми?

Благодаря.

Редактирано от krisz

10 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Благодаря ти за бързия отговор.В момента чета как се прави рестор,но ще почакам до довечера,ако някой иска да каже нещо по темата,преди да предприема някакви действия.

• 0
Публикувано

По какъв повод този телефон е бил при нас, в сервиза?

• 0
Публикувано

Беше с ios 5.0.1 и трябваше да се активира.В понеделник мисля,че брат ми ви го даде и срядата го взе.

• 0
Публикувано

Опитай с друга SIM карта, може проблема да идва от нея.

• 0
Публикувано (редактирано)

Пробвах с М-телска карта и с Глобулска и пак не става ;/

Редактирано от krisz
  • 0
Публикувано

Телефон само за активиране не е имало. Бихте ли разяснили случая с малко повече подробности..?

• 0
Публикувано

Ами значи телефонът първо беше даден в Глобул за проблема с No Service,но тия идиоти нищо не направиха,а качиха версията на телефона от 4.3.3 на 5.0.1.После телефонът беше даден при вас - да даунгрейднете версията му до 4.x.x и да се джейлбрейкне и активира мисля.Ще попитам брат ми какво точно ви е казал и ще ви напиша ЛС,ако има нещо друго.

• 0
Публикувано

Днес се прибрах в София и проблемът пак започна.Докато бях извън София това с iPhone горе в левият ъгъл се появяваше на около 2 дни и се оправяше лесно с един рестарт на телефона,а пък сега не става ;/Рестор ще му направя довечера сигурно и ще постна резултата,надявам се успешно да го направя (:

• 0
Публикувано

И какво стана с този телефон.Рестора помогнали или е за смяна на чипче?С друга карта?

• 0
Публикувано

Оказа се,че проблемът е от Глобул и тяхната мрежа :(

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...