Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Един бърз и лесен въпрос . Какъв телефон да си взема за втори , след като имам iphone вече . Не съм имал телефон с андроид ( и какъв модел и марка да е ), ако някой има опит да каже дали си заслужава след като съм с иОс , или да си взема 2ри айфон , или блекбъри ?? В голяма дилема съм и просто не знам какво да правя , щом опрях да питам и тук :tooth:

Публикувано

Взимай една запазена 3GS -ка :)

Публикувано

И аз мисля да си остана на айфон . Не съм имал до сега нещо с андроид и да не би да взема и да не ми хареса , за това исках мнение . От друга страна пък и ще мога да си синх всичко между айфоните :)

Публикувано

Да не я превръщаме и тая тема в това... Дайте му предложение на човека.

Публикувано

Също така да не превръщаме и темата ... като онази там кой какъв "втори" телефон полазва. Но пак ще кажа, попаднах и ползвам вече 2,3 месеца Nokia 101. Тя е с 2 сим, 8 гб карта за музика, батерия за "много" дни. Върши страхотна работа .... препоръчвам.

Публикувано

А дали случайно някой знае дали пуснаха вече whatsapp за нокия ?

Публикувано

Всеки си е явно на различно мнение и ще трябва сам да си избера :) . Някой харесват андроид , други не , но аз мислия да се спра на някое блекбъри . Мерси за отговорите все пак :smiley-face:

Публикувано

Доста е удобно даже а в това е смисъла адаш :)

пп От една седмица съм основно на Мак и сега разбирам какво е удобството от напълно съвместимите неща :) Не, че ще зарежа Уина, но ще си седи там, ще чака и просто ще помага :)

Публикувано

За втори телефон имам нокиа х3(не ти го препоръчвам), иначе програмата я има в OviStore.

Публикувано

Тука съм съгласен с адаша. Aко ще вземаш втори телефон, гледай да е различен от другия, примерно някое HTC.

Публикувано

@sharenia

Samsung GALAXY S2.

Само предупреждавам те, че не става за втори телефон, а за главен, защото няма по-добър от него.

Публикувано

А ако имаш 2 компютъра, 1ия на линукс, другия на уин ли ги държиш? Според мен е глупаво да си вземеш андроид телефон само защото е различно или пък да си вземеш иос дивайс само защото е същото. Вземи си телефон в зависимост от нуждите си. И двете ОС си имат предимства и недостатъци - ако са различни, ще можеш да прецениш кое ти допада повече, ако са еднакви спестяваш пари от приложения, а и синхронизацията на данните е улеснена. Аз лично бих си взел нещо различно за разнообразие, но аз не съм ти ;)

Публикувано

Бих пробвал WP. Наскоро ми попадна едно хтц с уинфон и останах с нелоши впечатления. В крайна сметка - сам ще решиш какво да вземеш, то е повече от ясно че искаш да чешеш крастата, не че е много зор за още един смарт...;)

Публикувано

Преди два дни си играх с един Омниа 7... Уникална машинка :)

Публикувано

Много писаници за нищо, извинявам се ама ми се струва че трябва да се кажи финансите ограничени ли са, и от там да се тълкува,какво да си взима, а пък като гледам снимката за мъжки телефон ли става въпрос или за дамски. защото много мразя мъж да си слага снимка на дама. и обратно.

Публикувано

Бих пробвал WP. Наскоро ми попадна едно хтц с уинфон и останах с нелоши впечатления. В крайна сметка - сам ще решиш какво да вземеш, то е повече от ясно че искаш да чешеш крастата, не че е много зор за още един смарт... ;)

Подкрепям. Ако искаш нещо по-различно, WP-то е с оригинален, лек и опростен интерфейс.

Публикувано

Да ти кажа на мен ми е приятно да го ползвам. Много по-приятно от Андроида.

Публикувано

Моите лични наблюдения са от версия 7 и предполагам (но не съм и съвсем сигурен), от тогава много се е променила ситуацията. На всичкото отгоре не искам и тая тема да се превърне в iOS vs All и затова казвам, че се въздържам от коментар :) Лично аз, като си поиграх с WP се издразних от:

- UI-to (да приятно е в началото, но след много кратко време омръзва страшно много)

- не можеш да си подредиш Апповете както искаш (само по азбучен ред)

- няма Copy Paste (това ми напомня на нещо ... :tooth: )

- няма multitasking (пак dejavu ...) по-скоро мултитаскинга е: дай да замразим аппа и като я покажем да я размразим пак

- като имаш много аппс, дори и хъбовете не помагат със скролването .

Но пак казвам ... въпрос на вкус ;)

Публикувано

adept мерси за страничката с демото :D Малко дървено върви,но си я запазих на SpingBoard-a да я разцъквам като няма какво да правя :D

Публикувано

Нокия с фенерче. Това е най-добрата екстра... :tooth:

Публикувано

То ако е за това.. По-добре да си вземе фенерче :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...