sharenia Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Един бърз и лесен въпрос . Какъв телефон да си взема за втори , след като имам iphone вече . Не съм имал телефон с андроид ( и какъв модел и марка да е ), ако някой има опит да каже дали си заслужава след като съм с иОс , или да си взема 2ри айфон , или блекбъри ?? В голяма дилема съм и просто не знам какво да правя , щом опрях да питам и тук Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Взимай една запазена 3GS -ка 2 Цитирай
sharenia Публикувано Декември 26, 2011 Автор Публикувано Декември 26, 2011 И аз мисля да си остана на айфон . Не съм имал до сега нещо с андроид и да не би да взема и да не ми хареса , за това исках мнение . От друга страна пък и ще мога да си синх всичко между айфоните Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Да не я превръщаме и тая тема в това... Дайте му предложение на човека. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Също така да не превръщаме и темата ... като онази там кой какъв "втори" телефон полазва. Но пак ще кажа, попаднах и ползвам вече 2,3 месеца Nokia 101. Тя е с 2 сим, 8 гб карта за музика, батерия за "много" дни. Върши страхотна работа .... препоръчвам. Цитирай
sharenia Публикувано Декември 26, 2011 Автор Публикувано Декември 26, 2011 А дали случайно някой знае дали пуснаха вече whatsapp за нокия ? Цитирай
sharenia Публикувано Декември 26, 2011 Автор Публикувано Декември 26, 2011 Всеки си е явно на различно мнение и ще трябва сам да си избера . Някой харесват андроид , други не , но аз мислия да се спра на някое блекбъри . Мерси за отговорите все пак Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Доста е удобно даже а в това е смисъла адаш пп От една седмица съм основно на Мак и сега разбирам какво е удобството от напълно съвместимите неща Не, че ще зарежа Уина, но ще си седи там, ще чака и просто ще помага 6 Цитирай
wicked6699 Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 За втори телефон имам нокиа х3(не ти го препоръчвам), иначе програмата я има в OviStore. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Тука съм съгласен с адаша. Aко ще вземаш втори телефон, гледай да е различен от другия, примерно някое HTC. Цитирай
emco83 Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 @sharenia Samsung GALAXY S2. Само предупреждавам те, че не става за втори телефон, а за главен, защото няма по-добър от него. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Вземи си HiPhone, доволен ще останеш! 1 Цитирай
killer4o Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 А ако имаш 2 компютъра, 1ия на линукс, другия на уин ли ги държиш? Според мен е глупаво да си вземеш андроид телефон само защото е различно или пък да си вземеш иос дивайс само защото е същото. Вземи си телефон в зависимост от нуждите си. И двете ОС си имат предимства и недостатъци - ако са различни, ще можеш да прецениш кое ти допада повече, ако са еднакви спестяваш пари от приложения, а и синхронизацията на данните е улеснена. Аз лично бих си взел нещо различно за разнообразие, но аз не съм ти 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Бих пробвал WP. Наскоро ми попадна едно хтц с уинфон и останах с нелоши впечатления. В крайна сметка - сам ще решиш какво да вземеш, то е повече от ясно че искаш да чешеш крастата, не че е много зор за още един смарт... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Преди два дни си играх с един Омниа 7... Уникална машинка Цитирай
goce kostadinov Публикувано Декември 27, 2011 Публикувано Декември 27, 2011 Много писаници за нищо, извинявам се ама ми се струва че трябва да се кажи финансите ограничени ли са, и от там да се тълкува,какво да си взима, а пък като гледам снимката за мъжки телефон ли става въпрос или за дамски. защото много мразя мъж да си слага снимка на дама. и обратно. Цитирай
kal1ch Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 Бих пробвал WP. Наскоро ми попадна едно хтц с уинфон и останах с нелоши впечатления. В крайна сметка - сам ще решиш какво да вземеш, то е повече от ясно че искаш да чешеш крастата, не че е много зор за още един смарт... Подкрепям. Ако искаш нещо по-различно, WP-то е с оригинален, лек и опростен интерфейс. Цитирай
adept Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 Отвори от iPhone тази страничка и виж дали ти харесва WP Ui-тo. Лично аз ще се въздържа да коментирам Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 Да ти кажа на мен ми е приятно да го ползвам. Много по-приятно от Андроида. 1 Цитирай
adept Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 Моите лични наблюдения са от версия 7 и предполагам (но не съм и съвсем сигурен), от тогава много се е променила ситуацията. На всичкото отгоре не искам и тая тема да се превърне в iOS vs All и затова казвам, че се въздържам от коментар Лично аз, като си поиграх с WP се издразних от: - UI-to (да приятно е в началото, но след много кратко време омръзва страшно много) - не можеш да си подредиш Апповете както искаш (само по азбучен ред) - няма Copy Paste (това ми напомня на нещо ... ) - няма multitasking (пак dejavu ...) по-скоро мултитаскинга е: дай да замразим аппа и като я покажем да я размразим пак - като имаш много аппс, дори и хъбовете не помагат със скролването . Но пак казвам ... въпрос на вкус Цитирай
N1k0lA Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 adept мерси за страничката с демото Малко дървено върви,но си я запазих на SpingBoard-a да я разцъквам като няма какво да правя Цитирай
tonygti Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 Нокия с фенерче. Това е най-добрата екстра... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 То ако е за това.. По-добре да си вземе фенерче Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.