Phoenix Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Здравейте,студент съм в техническия в София и ми е любопитно,какви приложения бихте ни предложили свързани с нашето висше образование?Целта ми е,всички студенти,а и не само да дадат мнение за полезни според тях приложения,които биха ни помогнали на изпитите или през учебния семестър.Надявам се да съм отворил темата на точното място Ако не, моля темата да бъде преместена в правилното.Моето предложение е iStudiezPro.Според мен доста приятна програмка, с която можете да организирате ангажиментите си доста лесно Поздрави на всички Цитирай
BSM Публикувано Декември 27, 2011 Публикувано Декември 27, 2011 Моето предложение е Quickoffice Pro, но предполагам вече си се досетил за него Върши перфектна работа по време на изпит, а също така е перфектно, за да си качиш лекциите и в движение да четеш в транспорта, на улицата и тнт. вместо да размяташ по 20-30 листа с лекции. Щом си в ТУ Math Assist+ също ще ти е от много голяма полза ! 1 Цитирай
mupo Публикувано Декември 27, 2011 Публикувано Декември 27, 2011 ColorOhms, E-Formulas, Phy, EtroToolKit, ElecToolKit 2 Цитирай
WolfDale Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 С две ръце за Wolframalpha )) 1 Цитирай
Phoenix Публикувано Февруари 19, 2012 Автор Публикувано Февруари 19, 2012 Благодаря,ще ми бъдат доста полезни Цитирай
davidabg Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Като споделяте програми, поне казвайте какво правят Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 WiFiCam и аналогичните на нея могат да предават видео от камерата на телефона(или инъче казано "На живо от изпита") по WiFi мрежата в която сте свързани(само LAN). Чудя се дали има някоя аналогична програмка за iOS 5.* и дали биха поддържали дори и връзка през интернет. Ако някой знае повече за тези приложения да сподели :Р Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.