Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте и Честита Коледа,

По празниците реших да пратя SMS до няколко контакта наведнъж (9-10), но след натискане на бутона SEND

съобщението не се изпрати, а остана в статус OUTGOING! Изчаках достатъчно дълго, след което рестартирах и пробвах наново, но резултата е същият.

След това пробвах с пращане на SMS само до един контакт, при което нямаше проблем.

Може ли някой да каже, защо се получава така, че при повече реципиенти на SMS - телефона не изпраща съобщението а зацикля на OUTGOING (макар да зарежда статус бара)?

11 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Днес не съм пpобвал. Но ако искаш да кажеш, че мрежата е била натоварена, тогава защо пращаше SMS без проблеми при един получател - и то без забавяне?

• 0
Публикувано

Защото при десет смс-а праща на 10 човека. Шанса да набараш натоварване е по-голям.

• 0
Публикувано

Иначе няма проблем с изпращането до повече получатели. Аз пратих на 16 по празниците. Другият вариант е смс-а ти да е с повече символи от допустимото за единичен смс и да забива, при двоен до повече получатели (опитвам се да налучквам).

• 0
Публикувано

SMS-а не беше по-дълъг от едно изречение. Освен това, като казвам, че изчаках достатъчно дълго преди рестарт - имам предвид около 1 / 1.5 часа! Все си мисля, че колкото и да са били натоварени мрежите (в 10/h сутринта на 25.12.2011)за това време трябваше да мине!

Случвало се е и преди (рядко) и то с един получател, но след рестарт съобщението се пращаще. Затова исках да знам, дали някой друг е имал същия проблем?

• 0
Публикувано

А някой имал ли е проблем при пращане на контакт визитна картичка на друг номер?Мен ми дава постоянно грешка и опитайте отново.А и как да си включа да ми показва дали отсрешния е получил смс ?

• 0
Публикувано

Липсва ти нокията! Или се връщаш на нея, или джейлваш и после инсталираш допълнително каквото ти трябва.

• 0
Публикувано

и каво трябва да инсталирам че никаде не откривам такова нещо

• 0
Публикувано

Ами на първо време – инсталирай нещо в черепната си кутия с малко четене тук, че като ти казват

джейлваш и после инсталираш
, да се сетиш какво ти трябва....
  • 0
Публикувано

Здравейте, имам iphone 4S заключен към verizon USA и го ползвам с gevey sim, мога да получавам SMS но не мога да пращам! Някой да има представа от какво е ?

• 0
Публикувано
gevey sim

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...