maeva_mouse Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 Здравейте и честита Коледа .Да ли има вариант да се подкара airplay video mirroring на Ipad 1 .Имам ipad 1 и apple tv2 ,съответно с последни версии на IOS .Ipad e джейлнат с 5.01 .Ако някой го е подкарал да пише може да обменим опит. Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Декември 30, 2011 Публикувано Декември 30, 2011 Аз за iphone4 се надявам.. Дано се появи нещо в сидия Цитирай
0 Razer Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 Добре де... те SIRI портнаха та AirPlay ли не могат баси ?!?! И мен много ми се иска да си свържа iPad-а към аTV-то ... а защо не и да играя в мрежа с iPhone-а на ТВ-то... 3 Цитирай
0 johnnybravo Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 Причината е в недостига на хардуерна мощ. Преди време бях писал на Marcel Stegmann (това е човекът, който създаде Dreambox LIVE) Въпросът ми към него беше, дали ще може да се направи така, че приложението да работи през AirPlay на AppleTV 2. Ето какво ми отговори: Hello Velin, The current iPad and iPhone don't have enough computing power for this. Maybe the next generation will be able to doing such things. Става въпрос за iPhone 4 и iPad 1, тогава още не се бяха появили iPad 2 и iPhone 4S. edit: Аз също бих се радвал ако все пак се намери някакво решение на проблема Цитирай
0 maeva_mouse Публикувано Януари 1, 2012 Автор Публикувано Януари 1, 2012 Чрез редакция на k48ap.plist файла подкарах звука на приложенията,през AirPlay ,но не и видео.... Добавяте във файла, <key>display-mirroring</key> <true/> И тествате,файла се намира във /system/library/coreservices/springboard.app Ползвах ifile от cydia... Цитирай
0 johnnybravo Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 Звука при мен си върви и без корекции Цитирай
Въпрос
maeva_mouse
Здравейте и честита Коледа .Да ли има вариант да се подкара airplay video mirroring на Ipad 1 .Имам ipad 1 и apple tv2 ,съответно с последни версии на IOS .Ipad e джейлнат с 5.01 .Ако някой го е подкарал да пише може да обменим опит.
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.