Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Lock Screen Weather

Recommended Posts

Публикувано

59841870.png

Category: Utilities

Dec 21, 2011

Version: 1.0

23.6 MB

Seller: Pavel Kozarek

© [2011] CrowCafé

LANGUAGES: English

REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad. Requires iOS 5.0 or later.

mzl.suxwlpwy.320x480-75.jpgmzl.ndnfxqss.320x480-75.jpgmzl.ggozqfjo.320x480-75.jpg

mzl.qgredpqi.320x480-75.jpgmzl.cqgksctz.320x480-75.jpg

Публикувано

Май трябва да е пуснато в беграунд за да бачка.

Публикувано

Отказах се, след като прочетох отзивите.

Публикувано

Не. Кракнатата версия има проблеми. През телефона крашва а през компютъра реве за оторизиция.

п.п. @baronbg, аз ако четях отзивите в Арена, например, нито един филм да не бях гледал до сега ;)

Публикувано

Аз си я купих, но трябва да е пусната в бекграунд и непрекъснато работи плеъра, това няма начин да не яде батерия.

Другото е, че ми показва различна температура от вградената програма.

Общото ми мнение е, че не си струва парите.

Публикувано

п.п. @baronbg, аз ако четях отзивите в Арена, например, нито един филм да не бях гледал до сега

Offtopic: Тук не съм много съгласен. Ако трябваше да платиш за всеки филм в Арена щеше да четеш всички отзиви :)

Публикувано

Не е така, всички нови филми са си за големия екран и там ги гледам, без да чета отзиви, но това наистина е друга тема :)

Публикувано

Тая програмка изглежда твърде добре, за да е истина. Щом работи в бекграунд, значи точи батерия постоянно, вместо да зарежда само когато включиш екрана. Нека някой я тества цял ден и да каже дали има проблем с батерията.

Публикувано

Аз я имам! На няколко пъти забива и не дава най-точната информация! Освен това батерията пада с около 30%,защото за това трябва и нет...За тези които им се иска да си я купят от мен това....пък и не е нещо фрапантно скъпо:) Загубили сте една кутия с цигари,за тези които пушат,или сте изпуснали един сладолед на земята,за тези които не пушат:):):)

Публикувано

Аз също си я закупих (грешка, но не много голяма по "размери" :biggrin:). Програмата крашва при опит да си избера определен град, за който искам да ми показва прогноза. И тъй като за моя location няма такава, сега иконката ми краси springboard - а :tooth: .

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...