simba4 Публикувано Септември 3, 2018 Публикувано Септември 3, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
drpetar Публикувано Септември 11, 2018 Публикувано Септември 11, 2018 (редактирано) Редактирано Септември 11, 2018 от drpetar 4 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 27, 2018 Публикувано Септември 27, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk 10 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 27, 2018 Публикувано Септември 27, 2018 Баце, да не си падал докато си снимал 2 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 27, 2018 Публикувано Септември 27, 2018 Ха сега ни светни за ефекта? Интересно изглежда. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 27, 2018 Публикувано Септември 27, 2018 Ефектът е ала филма inception. Подобно се казва и приложението:nception by Hugekids AB https://itunes.apple.com/bg/app/nception/id1415367825?mt=8Който чете today tab-a в стора, открива такива интересни програмки Доста бъгчета открих, като за платен ап, но все пак е ново и може да им се прости (засега). Малко е играчка, докато се открие подходяща снимка, понеже няма настройка на самия ефект, само предварително зададени presets. Ето още една (Троянският манастир, "раздвоен"):Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 30, 2018 Публикувано Септември 30, 2018 Sent from my iPad using Tapatalk 5 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 6, 2018 Публикувано Октомври 6, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 8, 2018 Публикувано Октомври 8, 2018 (редактирано) Потресен съм от креативността, фотографските и едиторски способности нa DreamcatcheR и kery70, БРАВО! Други колеги също се включват с много добри неща, но като цяло някои постове са доста... meh. Тази тема е доказателство, че човека с камерата е много по-важен от самата камера. Но да се включа и аз с няколко. Интересно на някого може да му се стори, че на някои от снимките, аз сам преценявам сцената, мястото, фокуса и в същото време съм човека от самата снимка, а часовника ми е средство за щракване на кадъра. Нещо като селфи, ама не баш... доста color editing има в моите "творения", което не на всеки допада, но такъв е моят поглед. Едитинга също е изцяло на самия телефон с Lightroom, невероятен app, пробвайте! Всичко от прикаченото в този пост е снимано с iPhone X. От iPhone XS Max в следващи пост, имам доста по-обрани и елегантни като цветове и сенки снимки, но да не става прекалено дълъг и шарен пост. Темата е много хубава, не знам защо досега не съм я посещавал! Редактирано Октомври 8, 2018 от Dean 6 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 8, 2018 Публикувано Октомври 8, 2018 Страхотни са!!! И да не е офтопик, две стари с 6s Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 8, 2018 Публикувано Октомври 8, 2018 (редактирано) XS Max Редактирано Октомври 8, 2018 от Dean 7 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 15, 2018 Публикувано Октомври 15, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 15, 2018 Публикувано Октомври 15, 2018 Без никаква обработка, директно от камерата на Xs Max. Много жълтички ги прави, ама и на мен по принцип така ми допадат. Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 17, 2018 Публикувано Октомври 17, 2018 Бяга му баланса на бялото , всички ли са така или само понякога бърка?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 17, 2018 Публикувано Октомври 17, 2018 Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro 1 Цитирай
miro1972 Публикувано Октомври 17, 2018 Публикувано Октомври 17, 2018 Xs MaxSent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 17, 2018 Публикувано Октомври 17, 2018 Бяга му баланса на бялото , всички ли са така или само понякога бърка?Sent from my iPhone using TapatalkСпоред мен е AI, aka computational photography. Разбира, че е залез според сцената и часа на заснемане и автоматично вдига келвина и разни други неща с цел по-добър краен резултат. Да си кажа честно, обаче, не всеки път ми допадат резултатите от камерата. Като цяло често няма достатъчно контраст за сметка на динамичния обхват. Всеки път трябва да минавам ауто-едит, за да стане по-добре. В горната панорама не съм го правил. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 17, 2018 Публикувано Октомври 17, 2018 Дано в 12.1 понагодят нещата с камерата, само заради нея мисля да сменя телефона, но още се удържам Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 17, 2018 Публикувано Октомври 17, 2018 Ако помниш, обсъждахме миналата година камерата на 8+ (което важи и за Х). Бях страшно доволен от нея. Всичко беше просто уау и разправях някакви врели некипели, че може да ми замени безогледалката за повечето неща. Е, сега не се чувствам така. Единствените подобрения, които наблюдавам, са че запазва много добре highlights детайла, както и по-добрата широка камера в слаба светлина (но там разликата не е толкова голяма). А, и портретните снимки много са ги подобрили и вече няма дразнещ лаг след натискане на шътъра. Виждаш всички светлинни ефекти в реално време, а в 12.1 дори и "блендата" ще може. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.