kokoman Публикувано Август 30, 2009 Публикувано Август 30, 2009 Наша ГОРДОСТ ! Какво ще кажете :mrgreen: Цитирай
ReCcA Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Открих топлата вода за постването на намалени версий на снимките благодарение на mupo и дойде моето време да кaча малко снимки . Изглед от терасата на вилата на село , въпросната вила и слънчогледите в най - добрата си светлина Поглед от почивната станция на енергото на язовир Батак , на хижа Здравец си приготвяме гозбата на плоча (тикла) , симпатично мостче по пътя за Фотинските водопади и един от тях Снимки от къщата където бях на море Цитирай
CBETJIb0 Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 Ето една от мен... горе/долу бива Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 Ето една снимка и от мен с 2G от покрива на УАСГ преди няколко дни, нямах по-хубав апарат в себе си за съжаление Цитирай
localhost Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 Малко Коледно настроение и от мен. И за тапети: Цитирай
Kpuc Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Не е с много добро качество, но това е най-високата елха в Бургас! Намира се точно пред БСУ ( Бургаски Свободен Университет )! Тъкмо я поставяха днес и я щракнах: ПС: Да се нядяваме, че до 2-3 дена ще е окрасена цялата и ще Ви я снимам пак! Това, което виждате се работи над него вече 2-ри ден Цитирай
localhost Публикувано Ноември 28, 2009 Публикувано Ноември 28, 2009 Снимка с 3GS - без никакви есктри и допълнителни софтуери: Цитирай
Kpuc Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 Ето я най-високата елха в България - висока е 30м. Ето Ви и една от мола в Бургас, гледам почти от всеки град има по някой друга снимка на елха в мол, че да не остана по-назад! :mrgreen: Цитирай
Lamer Публикувано Декември 3, 2009 Публикувано Декември 3, 2009 Ето и моя принос: Click for BIG Цитирай
Kpuc Публикувано Декември 9, 2009 Публикувано Декември 9, 2009 Една църквичка в Гр. Царево Катедралата във Гр. Варна Да не остана по-назад и аз пред елхата от бира :drinkingcheers: Цитирай
tonygti Публикувано Декември 13, 2009 Публикувано Декември 13, 2009 Ехее друго си е в Австралия. Моренце, плажове и бирааа..., а тук студ иии.. греяна ракия. :mml: :mrgreen: Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 19, 2009 Публикувано Декември 19, 2009 Вчера във Варна :eek: :yipes: :shocked: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.