mirror Публикувано Август 1, 2014 Сподели Публикувано Август 1, 2014 Много ми е познато това Ламбо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Август 1, 2014 Сподели Публикувано Август 1, 2014 Избягвам да чета такива сайтчета, но отдавна не бях чел по-тъпа статия... Бил го купил за 700 000, а иначе щял да го плаща 5 години по 14000 което е 840000, предполагам го е взел и без първоналчална вноска. А за мега супер яката стелт боя няма какво да кажем, или пък за уникалната антиблокираща система която има... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Август 1, 2014 Сподели Публикувано Август 1, 2014 Ако искате може и снимки отвътре, колата е уникална! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Август 1, 2014 Сподели Публикувано Август 1, 2014 Журналисти ко да ги прайш! Колата е N1! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djovani Публикувано Август 2, 2014 Сподели Публикувано Август 2, 2014 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Август 3, 2014 Сподели Публикувано Август 3, 2014 Това било домати... Помислих, че е от другата реколта и се натъжих за момент 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Donchew Публикувано Август 3, 2014 Сподели Публикувано Август 3, 2014 Къмпинг Градина към 8 сутринта. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Август 3, 2014 Сподели Публикувано Август 3, 2014 (редактирано) Още един Авентадор. Уникален е, срещнах го след дъжд. Редактирано Август 3, 2014 от inutero 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Август 3, 2014 Сподели Публикувано Август 3, 2014 Дюни..... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Август 8, 2014 Сподели Публикувано Август 8, 2014 Не е снимка, но е направено с iPhone. Автопарка ни стана доста еднообразен 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Август 8, 2014 Сподели Публикувано Август 8, 2014 (редактирано) Я да допълня... Редактирано Август 8, 2014 от baronbg 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Август 8, 2014 Сподели Публикувано Август 8, 2014 Да се беше обадил До Авентадора всички останали ламборгинита изглеждат като реплики 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Август 9, 2014 Сподели Публикувано Август 9, 2014 Събор на мутрите в България? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Август 10, 2014 Сподели Публикувано Август 10, 2014 И как разбра, че са на мутри? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Август 10, 2014 Сподели Публикувано Август 10, 2014 Аз ще ги инспектирам тези дни. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Август 10, 2014 Сподели Публикувано Август 10, 2014 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 10, 2014 Сподели Публикувано Август 10, 2014 Жълтото много му тича. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Август 10, 2014 Сподели Публикувано Август 10, 2014 Въпрос беше, не констатация. Поне на такова изглежда. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Август 10, 2014 Сподели Публикувано Август 10, 2014 От тези возила само Авентадора е на българин, останалите са на чужденци, включително и тези с хасковската и кърджалийската регистрация. Редовни клиенти са ни и са доста приятни хора. Днес с едно извънземно порше дойде един наш познат, който е много уважаван хирург в Германия. Не трябва да се слагат етикети на хората заради автомобилите, които притежават. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 10, 2014 Сподели Публикувано Август 10, 2014 Вили, придобитите опознавателни навици по българските кръчми влачат последствия с години. И на мен в квартала ми викаха "мутра" зад гърба, докато бях шофьор. Ти поне знаеш, че бившият ми работодател е всичко друго, но не и мутра. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Август 10, 2014 Сподели Публикувано Август 10, 2014 (редактирано) Той и българина е приятен човек, нищо, че парите му не са изкарани по честен начин. Съгласен съм за етикетите, не бива да се правят предположения.Иначе за кръчми - не ходя, просто имам лични наблюдения, няма нужда да се четкаме. Редактирано Август 10, 2014 от inutero Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Август 11, 2014 Сподели Публикувано Август 11, 2014 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miro1972 Публикувано Август 11, 2014 Сподели Публикувано Август 11, 2014 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 12, 2014 Сподели Публикувано Август 12, 2014 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Август 12, 2014 Сподели Публикувано Август 12, 2014 Евала! Преди няколко дни на баща ми му се счупи куката от един калкан към 3.5-4 кг. само му е видял корема Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.