Alxx® Публикувано Май 6, 2015 Сподели Публикувано Май 6, 2015 Т'ва на последната е като пришълецът, б@си... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Май 6, 2015 Сподели Публикувано Май 6, 2015 Много вкусен рибок, който боднах на 40м. дълбочина. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Май 7, 2015 Сподели Публикувано Май 7, 2015 Новия кей на Ахтопол 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Май 7, 2015 Сподели Публикувано Май 7, 2015 Да, преди две години изляха нови колони отстрани на съществуващият кей, после явно при идването на власт на другите проекта спря и сега се довърши отново. Сега е направено изцяло ново бетоново покритие на кея, нови парапети, пейки, осветление, отдолу има около метър широка метална пътека, на която има изградени дебели колони на който да се връзват лодките. Също така има пуснати табла с кранове за вода и електричество. Общо взето всичко е направено както трябва да бъде. Дано се и поддържа във времето за да се запази за по-дълго време. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Май 7, 2015 Сподели Публикувано Май 7, 2015 Дано нещо друго: да не го презастроят както повечето курорти и да си остане чисто и тихо местенце. Мисля там да ходя тая година. Обичам тихите места и искам почивка от всичко. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Май 7, 2015 Сподели Публикувано Май 7, 2015 От много отдавна е нов квартал там, може би повече от 10 години, но е факт че сравнено с всички други курортни села е градове по морето, Ахтопол е от най " скучните " спокойни градчета. Последните години пооправиха разни неща и нещата там са добре. Разбира се това е лично мое мнение, което може да се каже че е малко пристрастно, но винаги можеш да запалиш колата и да отидеш на всяка съседна лудница където да се убедиш колко е било спокойно в Ахтопол Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Май 8, 2015 Сподели Публикувано Май 8, 2015 Skoda Felicia от Ретро музея във Варна. 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Май 8, 2015 Сподели Публикувано Май 8, 2015 (редактирано) Хубава сника!!! Имаш ли я и леко предницата да се вижда? Ще е още по добре. Редактирано Май 8, 2015 от Kery70 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miro1972 Публикувано Май 8, 2015 Сподели Публикувано Май 8, 2015 С този голям багажник не се учудвам защо са я кръстили Фелацио :-) 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Май 9, 2015 Сподели Публикувано Май 9, 2015 За съжаление не съм я снимал отпред ....умрях от яд, че не си взех DSLR-а. Поне съм я снимал "изотзадзе" Незнам дали обърнахте внимание, но колата е двуврато комби. Ето и още една хубавица. 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Май 9, 2015 Сподели Публикувано Май 9, 2015 Бива ли го музея? Още се чудя дали да го посетя... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Май 9, 2015 Сподели Публикувано Май 9, 2015 На мен много ми хареса. Имаше неща които ме върнаха 30+ години назад. Освен колите, има доста предмети от соц. време които ме развълнуваха. Определено си струва да се посети. Много хора реват, че цената на билета е много голяма (19 лева за възрастни), но за мен си струваше всяка една стотинка. Повече няма да поствам от музея да не ви развалям кефа. 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Май 12, 2015 Сподели Публикувано Май 12, 2015 Виж колко SLR-и е имало можеше да заемеш един Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
N1k0lA Публикувано Май 12, 2015 Сподели Публикувано Май 12, 2015 Поморие 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Май 14, 2015 Сподели Публикувано Май 14, 2015 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Май 15, 2015 Автор Сподели Публикувано Май 15, 2015 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 16, 2015 Сподели Публикувано Май 16, 2015 .... 1 Май 2015, Една малка одисея ....Гладен, в търсене на подходящ ресторант за "наяждане" след дълъг изтощителен ден, град Аомори, Япония.... Не се полакомих за свинското и телешкото търсих определено суши и темпура .... 09 Май 2015, Просто констатация: Най-Българското Кисело Мляко не се произвежда в България, а в Япония от фирмата Мейджи. Традиционно българско кисело мляко такова каквото беше в България преди да дойде Демокрацията на власт, което се разваляше за три дни ако не се изконсумира... Някой ще каже: "Носталгия по миналото", аз смятам, че не е така просто факт за съжаление. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 16, 2015 Сподели Публикувано Май 16, 2015 Аз визирам нормалното обикновено конвенционално кисело мляко в магазинната мрежа в момента в БГ. Някак си не е това което беше в онези стъклени буркани със алуминиевите капачки които ако вкиснеше млякото се подуваха. Сега киселото мляко не вкисва и не се подува каквото и да го правиш. Домашното не спада към тази категория - то си е прекрасно стига да има кой да го закваси. Тъй като никога не е имало кой да ми кваси мляко от бебе съм закърмен със купешко мляко и досега го обичам повече от свинските пържоли. Ако веднъж опиташ японско мляко ще ме разбереш какво имам предвид. Иначе одобрявам идеята да се продава биволско и овче мляко но незнам какво има реално вътре т.е. колко е бациликус булгарикус бактерията вътре и колко е сухо вещество. Демокрацията я споменавам като преломен момент във нашата история нищо повече. Няма нищо общо със млякото. Само за уточнение. Ако успея ще ти донеса едно такова бурканче да почерпя да опиташ как е млякото и да кажеш твоето мнение няма проблем. Малко е дълъг полета от Нарита до София но се надявам че мога да го докара във багажното отделение защото през секюрити системите няма да ме пуснат. Пък ти ще почерпиш едно българско кюфте ако си съгласен. Поздрави. Да си призная си умирам за кисело мляко без значение дали съм в БГ или извън и когато не съм в БГ търся всячески да си го набавя. PS. Забравих да кажа че кюфтето е най-хубаво на скара с въглища За млякото да допълня : Японците са единствените които признаха и купиха лиценза на Бактерията Бациликус Булгарикус и вече я отглеждат във Япония ( за сравнение преди я внасяха от БГ). Яд ме е на южните ни съседи които буквално крадат патентните ни права и продават Чобан Мляко във Сан Франциско даже на летището за международни полети което честно да си призная ме вбеси. Въпросното гръцко кисело мляко. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 17, 2015 Сподели Публикувано Май 17, 2015 Изгледът от прозореца ми хич не е обнадеждаващ, какво ли ще се изсипе след малко... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Май 17, 2015 Сподели Публикувано Май 17, 2015 Дано не е нещо такова. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 17, 2015 Сподели Публикувано Май 17, 2015 Ужас, много едра е била! Тук се размина, поне в нашия квартал. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Май 17, 2015 Сподели Публикувано Май 17, 2015 Медиите си трайкат, ама миналата седмица е тресла такава в кв. Филиповци. В трета градска болница е имало бая хора за шиене от ледените буци. Каза ми го лекар оттам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 20, 2015 Сподели Публикувано Май 20, 2015 Изгрев в Йокохама. Наистина слънцето тук е червено аз си мислех,че само на националният флаг е такова. По нашето крайбрежие няма такова слънце сутрин. Японците нямат лятно/зимно време. Тук се съмва доста рано около 04,50 вече става розово/червено небето. При нас по крайбрежието съм забелязал имаме червени залези което е признак за разваляне/влошаване на времето. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Снимка на един и същ обект със / без светкавица. Поставих на авто настройката на светкавицата но не сработи затова пуснах принудителна светкавица да видя разликата. Според Вас коя е по-добре изглеждаща?!?.... Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Май 20, 2015 Автор Сподели Публикувано Май 20, 2015 Светкавицата на iPhone, винаги е била мега зле! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 20, 2015 Сподели Публикувано Май 20, 2015 Уж я подобриха пък стои малко неестествено цвета. Явно нещо не бива. Особено като има малко и изкуствено осветление става драма направо. Както в случая и с тази кукла която искам да си купя. Пак без светкавица съм снимал. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.