Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Снимки направени с камерата на iPhone

The Shaman

Recommended Posts

• Отговори 3,3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

355

• johnnybravo

207

• DreamcatcheR

136

• Asen_77

130

Много вкусен рибок, който боднах на 40м. дълбочина.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, преди две години изляха нови колони отстрани на съществуващият кей, после явно при идването на власт на другите проекта спря и сега се довърши отново. Сега е направено изцяло ново бетоново покритие на кея, нови парапети, пейки, осветление, отдолу има около метър широка метална пътека, на която има изградени дебели колони на който да се връзват лодките. Също така има пуснати табла с кранове за вода и електричество. Общо взето всичко е направено както трябва да бъде. Дано се и поддържа във времето за да се запази за по-дълго време.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дано нещо друго: да не го презастроят както повечето курорти и да си остане чисто и тихо местенце. Мисля там да ходя тая година. Обичам тихите места и искам почивка от всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От много отдавна е нов квартал там, може би повече от 10 години, но е факт че сравнено с всички други курортни села е градове по морето, Ахтопол е от най " скучните " спокойни градчета. Последните години пооправиха разни неща и нещата там са добре. Разбира се това е лично мое мнение, което може да се каже че е малко пристрастно, но винаги можеш да запалиш колата и да отидеш на всяка съседна лудница където да се убедиш колко е било спокойно в Ахтопол :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Skoda Felicia от Ретро музея във Варна.

WThxn.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубава сника!!! Имаш ли я и леко предницата да се вижда? Ще е още по добре.

Редактирано от Kery70
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С този голям багажник не се учудвам защо са я кръстили Фелацио :-)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление не съм я снимал отпред ....умрях от яд, че не си взех DSLR-а. Поне съм я снимал "изотзадзе" :smile: Незнам дали обърнахте внимание, но колата е двуврато комби.

4g6byp.jpg

Ето и още една хубавица.

v83g43.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бива ли го музея?

Още се чудя дали да го посетя...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен много ми хареса. Имаше неща които ме върнаха 30+ години назад. Освен колите, има доста предмети от соц. време които ме развълнуваха. Определено си струва да се посети. Много хора реват, че цената на билета е много голяма (19 лева за възрастни), но за мен си струваше всяка една стотинка. Повече няма да поствам от музея да не ви развалям кефа.

x4klxz.jpg

fvqll.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виж колко SLR-и е имало :) можеше да заемеш един :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

.... 1 Май 2015, Една малка одисея ....Гладен, в търсене на подходящ ресторант за "наяждане" след дълъг изтощителен ден, град Аомори, Япония.... Не се полакомих за свинското и телешкото ;) търсих определено суши и темпура ....

9e4b2966446b94d984109f7761d64521.jpg

9138047639951a1377b4e8933c0b13aa.jpg

dd61a891e45eb2bd66ef3fe6fd37e48f.jpg

09 Май 2015, Просто констатация: Най-Българското Кисело Мляко не се произвежда в България, а в Япония от фирмата Мейджи. Традиционно българско кисело мляко такова каквото беше в България преди да дойде Демокрацията на власт, което се разваляше за три дни ако не се изконсумира... Някой ще каже: "Носталгия по миналото", аз смятам, че не е така просто факт за съжаление.

b9fc535a320c13069ecdda867748ca81.jpg

bae82f13468086d1c83d582240553e7f.jpg

Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз визирам нормалното обикновено конвенционално кисело мляко в магазинната мрежа в момента в БГ. Някак си не е това което беше в онези стъклени буркани със алуминиевите капачки които ако вкиснеше млякото се подуваха. Сега киселото мляко не вкисва и не се подува каквото и да го правиш. Домашното не спада към тази категория - то си е прекрасно стига да има кой да го закваси. Тъй като никога не е имало кой да ми кваси мляко от бебе съм закърмен със купешко мляко и досега го обичам повече от свинските пържоли. Ако веднъж опиташ японско мляко ще ме разбереш какво имам предвид. Иначе одобрявам идеята да се продава биволско и овче мляко но незнам какво има реално вътре т.е. колко е бациликус булгарикус бактерията вътре и колко е сухо вещество. Демокрацията я споменавам като преломен момент във нашата история нищо повече. Няма нищо общо със млякото. Само за уточнение. Ако успея ще ти донеса едно такова бурканче да почерпя да опиташ как е млякото и да кажеш твоето мнение няма проблем. Малко е дълъг полета от Нарита до София но се надявам че мога да го докара във багажното отделение защото през секюрити системите няма да ме пуснат. Пък ти ще почерпиш едно българско кюфте ако си съгласен. Поздрави. Да си призная си умирам за кисело мляко без значение дали съм в БГ или извън и когато не съм в БГ търся всячески да си го набавя.

PS. Забравих да кажа че кюфтето е най-хубаво на скара с въглища ;) За млякото да допълня : Японците са единствените които признаха и купиха лиценза на Бактерията Бациликус Булгарикус и вече я отглеждат във Япония ( за сравнение преди я внасяха от БГ). Яд ме е на южните ни съседи които буквално крадат патентните ни права и продават Чобан Мляко във Сан Франциско даже на летището за международни полети което честно да си призная ме вбеси.

Въпросното гръцко кисело мляко.

f1c3038d0ed47c9138bf9c88949a676d.jpg

a5671d8471f2baab2afe628d1bd6ebe5.jpg

Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изгледът от прозореца ми хич не е обнадеждаващ, какво ли ще се изсипе след малко...

8beab7871d07eb48b13f267e1b306fba.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ужас, много едра е била! Тук се размина, поне в нашия квартал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Медиите си трайкат, ама миналата седмица е тресла такава в кв. Филиповци. В трета градска болница е имало бая хора за шиене от ледените буци. Каза ми го лекар оттам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изгрев в Йокохама. Наистина слънцето тук е червено ;) аз си мислех,че само на националният флаг е такова. По нашето крайбрежие няма такова слънце сутрин. Японците нямат лятно/зимно време. Тук се съмва доста рано около 04,50 вече става розово/червено небето. При нас по крайбрежието съм забелязал имаме червени залези което е признак за разваляне/влошаване на времето.

326ded2e13c8e5dd211d8f124c144578.jpg

08a549865f7442b620e9fec289c1c4d4.jpg

f43e2c25c18b9212564092128fff00a6.jpg

Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalke4f888f04fddd243a541ef78259ba3ba.jpg

36029ce5b7303750cf50dcaa53c565cf.jpg

Снимка на един и същ обект със / без светкавица. Поставих на авто настройката на светкавицата но не сработи затова пуснах принудителна светкавица да видя разликата. Според Вас коя е по-добре изглеждаща?!?....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уж я подобриха пък стои малко неестествено цвета. Явно нещо не бива. Особено като има малко и изкуствено осветление става драма направо. Както в случая и с тази кукла която искам да си купя. Пак без светкавица съм снимал.

a4f624c5f1df9ebeeed280bc3e96dee9.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...