BMW3series Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 (редактирано) Първо искам да кажа, че по никакъв начин не искам да рекаламирам сайта, а просто да информирам за тази страхотна услуга. FreeMyApps е страхотен сайт, който работи на принциппа, дръпни приложенията на спонсорите, а ние ще ти даваме кредит за това.Този кредит се използва, за взимане на тези платени приложения. Една забежка, това работи само в US appstore. Едно спонсор приложение, може да ви даде от 75-300 кредита. Както виждате на снимката за 390 кредита може да си вземеш приложения като fruit ninja ,cut the rope и много други. Как да започнем да събираме кредити: Посетете от вградения браузър на вашето устройство http://cl.ly/DA4r (скъсил съм го за да не пишете целия) и натиснете Download Sponsor Apps Който иска да ми помогне, нека да ползва този линк http://cl.ly/D9Eb ще получа по 50 точки за всеки регнал се от него -Благодаря за което. Ще ви изскочи това Натиснете ОК и инсталирайте профила Сега свалете, което и да е приложения от спонсора и го пуснете поне за 30 сек.След това може да го изтриете. Приятно събиране на кредити. Забравих да кажа, днешната промоция е zombie lane дава цели 150 кредита. Ако по някакъв начи темата нарушава правилата, моля да бъде премахната. Редактирано Януари 8, 2012 от BMW3series 4 Цитирай
danger777 Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 сайта или не е така или е спрян Цитирай
BMW3series Публикувано Януари 8, 2012 Автор Публикувано Януари 8, 2012 (редактирано) Спазвай малки и големи букви и ще стане (ето пример как трябва да бъде D9Eb ) Редактирано Януари 8, 2012 от BMW3series Цитирай
FidoDidoo Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 Добре но като искам да свала второ спонсорско приложение ме препращам към App store и ми изписва your request could not be completed Само успях да свала Zombie Lane Цитирай
BMW3series Публикувано Януари 8, 2012 Автор Публикувано Януари 8, 2012 Доказателство, че работи Цитирай
devilmu Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 От къде мога да видя профила който приложението инсталира? Цитирай
danger777 Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 Всичко си работи само, да питам понеже вече ми свършиха кредитите, има една опция да пратя на приятел, може ли да ми обесниш какво точно трябва да направя аз и приятеля ми ? Цитирай
BMW3series Публикувано Януари 8, 2012 Автор Публикувано Януари 8, 2012 (редактирано) скролваш най-долу и избираш това, след това му даваш линка Редактирано Януари 8, 2012 от BMW3series Цитирай
orbitalen Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 А аз да попитам, от любопитство, свалените платени приложения отчитат ли се след това в твоя си акаунт за аппстор-а, т.е. ако се логнеш, да кажем, на друго устройство с iOS, да можеш да си го свалиш през твоя си акаунт? Т.е. дали се води като purchased или не? Цитирай
BMW3series Публикувано Януари 8, 2012 Автор Публикувано Януари 8, 2012 (редактирано) Води се като купено, защото те ти дават redeem код с който го сваляш от appstore. Редактирано Януари 8, 2012 от BMW3series Цитирай
apomarinov Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 Благодаря. Сдобих се с iMovie за 5минути работа Цитирай
kaizera Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 (редактирано) При мен нещо не става. Всеки път, когато кликна върху някое приложение ме кара да инсталирам профила и не ми дава да сваля нищо. П.П. Продължава постиянно да ми иска да си шерна профила. Сигурно 200пъти го шернах, но всеки път като се върна в програмата и пак ми иска да го шервам Редактирано Януари 9, 2012 от kaizera Цитирай
BMW3series Публикувано Януари 9, 2012 Автор Публикувано Януари 9, 2012 Здравей, влез в настройките на сафари и избери clear cookies and data.Това може да ти помогне. Цитирай
kaizera Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Добре, че ме прати там. Те cookies бях спрени и за това не ставаше. Мерси за помощта. Цитирай
orbitalen Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Чудно ми е, също така, знае ли се списъкът със спонсорираните приложения колко често се ъпдейтва (променя)? Тъй като вчера изтеглих няколкото приложения за iPhone и днес списъкът си е същият (т.е. без тези за iPhone, с останали само тези за iPad). Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 (редактирано) И още нещо - дават редийм кодове само за САЩ стора! Ако сте на друг, не си губете времето (като мен)! пп. виждам, че това вече го пише в първия пост на темата, но преди като че ли го нямаше. Редактирано Януари 11, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
BMW3series Публикувано Януари 11, 2012 Автор Публикувано Януари 11, 2012 (редактирано) Винаги си е било там това, че ти не си го прочел е друг въпрос. orbitalen Наистина от два дни няма нови оферти.Сигурно не могат да намерят спонсори, които да плащат за да бъдат приложенията им там. Редактирано Януари 11, 2012 от BMW3series Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 Това почва да прилича на там какво беше, локерз ли, мокерз ли 3 Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 8, 2013 Публикувано Април 8, 2013 В тоя сертификат, който те карат да инсталираш на телефона си може ли да има нещо притеснително? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.