John Digweed Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 С помоща на тази програма можете да стартирате до 9 приложения директно от Lockscreena. Price: Free Repo: ModMyi 2 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 Изглежда интересно, ще се пробва и ще пиша отзиви ... макар че малко ще ми скрие локскрийна ама ... ще видим дали мога да слагам иконките където си искам аз. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 8, 2012 Публикувано Януари 8, 2012 С него съм от седмица и работи и изглежда чудесно. 1 Цитирай
FedExpress Публикувано Януари 12, 2012 Публикувано Януари 12, 2012 Вчера като инсталирах LockLauncher ми даде некаква грешка No Safe Mode на екрана на дисплея .. И не се инсталира Рестартирах телефона пак нестана Упгрейднах Субстратата и пак нестана Тая програма LockLauncher Изисква ли някаква програма Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 3, 2012 Публикувано Февруари 3, 2012 Опитах да го пусна с HTC Weather widget, но не работи. В смисъл ... не се показва нищо Някой дали може да даде идеи да сложа програма на локскрийна, докато полазвам този widget ? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 4, 2012 Публикувано Февруари 4, 2012 Бъгче при ползването на камерата от локскрийна: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.