profusion Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 Има ли начин безжично да синхронизирам iCal на мак-а с календара на телефона (4.3.3)? Цитирай
0 johnnybravo Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 iCal -> Gmail -> iOS Така съм и в момента Основният ми календар е Gmail, там са ми контактите и всичко, все пак доста по-универсално от iCloud. Цитирай
0 profusion Публикувано Януари 9, 2012 Автор Публикувано Януари 9, 2012 (редактирано) Направих го, само че когато задам събитие в iCal ми се появяват Home/Work календарите и се записва в тях въпреки че съм чекнал само гугълския, и така събитието отива в iCloud. Не намерих как да задам дефолт? ЕДИТ: Оправих се, направих го дефолт Редактирано Януари 9, 2012 от profusion Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 (редактирано) Мой приятел има следния проблем с календара, не може да си добавя нови ивенти. Плюсчето горе в дясно в календара му го няма, също така в настройките му липсва последния ред "Default Calendar". От къде може да идва проблема, защото не се сещам, при мен всичко си е ок. ПП. телефона е бяла 4s-ка с 5.1 Чудя се да не би проблема да е в iCloud Редактирано Май 7, 2012 от Lyudmil Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 7, 2012 Публикувано Май 7, 2012 Да врътне един синк с облака и после да го спре. Може да са омазани правата(случва се) на лайбрърито. Цитирай
Въпрос
profusion
Има ли начин безжично да синхронизирам iCal на мак-а с календара на телефона (4.3.3)?
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.