Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Това е услуга, налична в САЩ, за покриване на елементите вътре в телефона със специално покритие, което го предпазва от повреда при падане във вода. Струва около 60 $ за iPhone 4S, като устройството трябва да им се прати и те го обработват, и пращат обратно.

Ето и видео , обясняващо технологията

Редактирано от adasha
Публикувано

Не е лоша идея това, има смисъл, представете си на моренцето влизам във водата и си бърборя с айфона.......:)

Публикувано

Мда...и гаранцията - в коша :)

П.П. Има една чудна съставка - SR3, която се продава от '74-та по света. Оставям на вас да се сетите как се казва готовият продукт ;)

Моят отдавна е "окъпан" с нея.

Публикувано

Със спрея ли го напръска бре :D

Публикувано

Не бре Жоре :biggrin: не съм идиот. Чарк, по чарк, с миниатюрна четка и микроскопично количество от препарата. Нали ако оцвъкам дисплея - "и уйде коньо у реката" :tooth:

П.П. Сега изгледах първия клип - всъщност, най - уязвимото място, от което може да проникне вода в дисплея и да го прецака е буксата за слушалките. Пичът тактично го включи към външни говорители, уж за демонстрацията. Платката и входовете на говорителите имат високо повърхностно напрежение, създадено от препарата и няма как да се намокрят, но дисплеят си остава уязвим - него няма как да обработят, защото самият препарат ще прецака екрана. Ония, евтините тапички за входовете на устройството си остават безценни. Това с вакумната технология е общо взето дрън-дрън, та пляс.

Публикувано

Да, може и да е заради трик, да запуши дупката на жака, но те имат и друго видео, с едно HTC Thunderbolt, където след 55-тата секунда, пича го разглабя и го мята във водата без притеснения. Мисля, че е повече заради това, че за да работят, микрофона и спийкърите имат нужда от въздух, който да вибрира. Също така мисля, че заради целите на демонстрацията (на което наблягат във всяко видео и го казват всеки път) , има по-солидна обработка, отколкото когато изпълняват услугата за клиент, но това е само догадка, разбира се.

http://www.youtube.com/watch?v=7Ama47RGdL4

Намерих и още един, доста прилично изглеждащ вариант за защита, с по-класически начин, а именно с калъф. Изглежда достатъчно добре според мен, с тънък профил и вариации за цветове. Нарича се lifeproof и за сега имат само калъфи за iPhone 4/4S, скоро ще има и за iPad 2.

http://www.lifeproof...ses/iphone-4-g2

Публикувано

Тука, не знам дали не е запушена дупката за слушалките...

Публикувано

В самото начало на клипа, още като се появява телефончето се вижда, че отгоре дупката зее. После говорейки на Siri пак.

Публикувано

Е, изказах предположение все пак...:)

Публикувано

Няма лошо.

Между другото, клипа който постнах е качен месец по-рано от тоя на първото мнение, ако сте забелязали.. ;)

Публикувано

Във връзка с по-ранните им клипове, те имат доста критики, че бутилките вода не се виждат какви са, и най-честото предположение за да работи под водата е било, че водата е дестилирана, ерго средата не е електролитна. Те и за това на видеото от ноември правят цялата разходка, да покажат повече от самия щаб, показват и че бутилката е запечатана, също така и много повече взаимодействия на устройството с водата (вадене с кабела, правене на вълнички и т.н.). С две думи - много по-подробно видео, с цел да оборят неверните слухове за фалшивост.

Публикувано

Ами аз като се замисля, те тестват телефона в няква купа с 5 пръста вода. Ами ако го изтърва в басейна да падне на дъното..... :)

Публикувано

...или в Марианската падина??

Публикувано

Днес чух една новина, която може да повлияе разпространението на този вид защита. Става въпрос обаче за друга марка, HzO е компанията , Waterblock e технологията, като тази компания е в сътрудничество със ZAGG. Новината която чух, е че преговарят с голям производител на смартфони, както и с такъв производител на слушалки. И понеже в момента те не предлагат такава защита "на дребно" ( на сайта им са описани причините за това), явно основния им ход ще бъде лицензирането на технологията и включването й в поточната линия при направата на смартфони. Така че, ако този "голям производител" е или Самсунг, или Епъл, скоро може да видим точно такива, водоустойчиви телефони, като част от следващите им поколения смартфони.

Публикувано

Ха, точно, не съм видял, че е писал колегата.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Ако всичко, което видях е вярно ще дам оценка отличен.

Публикувано

Mен също ме грабнаха демонстрациите и много се чудя Дали да не се издокарам с едно такова за лятото. :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...