търсих къде би било добро място да постна този мой проблем и тук ми се стори най-добре, но все пак админите решават.
Както постът казва – имам един проблем с новия ми 3GS, който не ми дава мира.
Когато телефонът излезе от слийп моуд и го отключа, иконите на десктопа се появяват с едно леко насичане, което адски много ме дразни. Най– странното е,че имам и 2G iPhone, който няма този проблем, а иначе се забелязва осезателна разлика в скоростта. Фърмуеъра на 3ГС-а е 3.1.2, а на 2Г е 3.0. Как са отключвани не мога да кажа, понеже и двата са ми подаръци вече отключени
Ще се радвам на някакъв съвет как да реша това проблемче.
Въпрос
vacano
Здравейте,
търсих къде би било добро място да постна този мой проблем и тук ми се стори най-добре, но все пак админите решават.
Както постът казва – имам един проблем с новия ми 3GS, който не ми дава мира.
Когато телефонът излезе от слийп моуд и го отключа, иконите на десктопа се появяват с едно леко насичане, което адски много ме дразни. Най– странното е,че имам и 2G iPhone, който няма този проблем, а иначе се забелязва осезателна разлика в скоростта. Фърмуеъра на 3ГС-а е 3.1.2, а на 2Г е 3.0. Как са отключвани не мога да кажа, понеже и двата са ми подаръци вече отключени
Ще се радвам на някакъв съвет как да реша това проблемче.
Мерси предварително.
6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.